Pregătește un mic dejun inspirat de la maestrul bucătar Gordon Ramsey.

Ingrediente:
- 200 g fire sparanghel
- ulei de măsline
- 40 g unt, feliat
- 4 ouă mari
- 30 g parmezan ras
- 1 mână rucola
- sare
- piper măcinat
Modalitate de preparare:
- Plasați pe foc o oală cu apă și sare, iar când aceasta atinge punctul de fierbere, adăugați sparanghelul curățat și opăriți pentru 1 minut.
- Scurgeți de excesul de apă și transferați sparanghelul într-un castron cu apă și gheață.
- Lăsați pentru 5 minute, apoi scurgeți și uscați prin tamponare.
- Puneți sparanghelul într-un vas adânc, stropiți cu ulei și amestecați pentru a distribui uleiul uniform pe fiecare fir de sparanghel.
- Turnați 2 linguri de ulei în tigaie, adăugați untul și plasați pe foc
- Spargeți ouăle și prăjiți delicat până când oul este făcut, timp de 5-6 minute.
- Între timp, încingeți o tigaie tip grill la foc mare, puneți sparanghelul în tigaie și rumeniți 2-3 minute, întorcându-l din când în când.
- Așezați sparanghelul pe farfurii și asezonați cu sare și piper.
- Presărați cu fâșii de parmezan și frunze de rucola amestecate cu ulei de măsline.
- Așezați deasupra ouăle, râșniți niște piper și serviți.