Corina Țepeș și Costi Burlacu și-au botezat fiica! Primele poze

Astăzi, e sărbătoare în familia Burlacu. Corina și Costi au botezat-o pe mezina casei, Ioana, la Biserica Sfânta Teodora De La Sihla. Alături de interpreți sunt rudele și nașii micuței. Printre ei, și Lenuța Gheorghiță, cea care a postat primele fotografii de la ceremonia religioasă pe facebook.

separator

15032125_1815872178652042_9122020047688394286_n

După botez, Corina și Costi Burlacu au organizat și o petrecere la care au fost prezente toate vedetele autohtone.

15032803_1213301382061806_4747981938457547496_n

15085491_1213301262061818_4932061076632022170_n

15095046_1213301322061812_4343810937174461192_n

Corina Ţepeş: „Am avut emoții ca şi la prima naștere, dar de data aceasta eram mai încrezută.”

Ioana, cea de-a doua fiică a cuplului, a venit pe lume pe data de 6 aprilie.

„A doua naștere, comparativ cu prima a fost neașteptat de ușoară! Costi a asistat la ambele nașteri. Am avut emoții ca şi la prima naștere, dar de data aceasta eram mai încrezută. Încrezută în forțele proprii, dar şi în stafful medical de la Institutul Mamei şi Copilului. Vreau să îi mulțumesc, în special, medicului care m-a supravegheat din prima lună de sarcină şi până în ziua nașterii – Vadim Scarlat, este foarte atent şi grijuliu cu pacientele sale. Îi port un respect aparte pentru ceea ce face!”, a declarat Corina Țepeș anterior.
1-4-21-6

Corina Țepeș: ”Ioana iubește oaspeții, este un copil cuminte și foarte prietenos”

,,Românii au talent”. O fetiță din Chișinău a emoționat-o până la lacrimi pe Andra cu vocea sa

Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinău, Moldova, și a dovedit că este talentată și foarte ambițioasă. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârsta de 5 ani, când a început să cânte melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmărea. 

Mia Rusu a cântat pe scena „Românii au talent” piesa Le Temps des cathédrales, de Riccardo Cocciante. Fata a reușit să ridice în picioare publicul și pe cei patru membri ai juriul cu prestația sa.

„Este o fată foarte, foarte drăguță și curajoasă pentru că a ales o melodie atât de grea, cu foarte multe schimbări de tonalitate. (…) Ai atins toate notele astea, acutele. Bravo!”, a spus jurata Andra, după evoluția tinerei artiste.

„Mie mi se pare că ești genul de copil care zâmbește, dă din cap, acceptă tot ce i se spune, dar de fapt știe exact ce vrea. Da, eu cred că ești făcută pentru muzică! Îți face mare plăcere să fii pe scenă. Ai în față un drum lung, greu, cu suișuri și coborâșuri, dar foarte frumos dacă reușești să își îndeplinești tot ce ți-ai pus în minte”, a menționat, la rândul său, juratul Dragoș Bucur.

Ulterior, cei patru membri ai juriului i-au acordat câte un „Da”. Astfel, Mia Rusu a trecut în următoarea etapă a concursului de talente.

Violonista Alexandra Conunova, decorată de președinta Maia Sandu cu titlul onorific de „Artist al Poporului”

Violonista din Republica Moldova, Alexandra Conunova, a fost decorată cu titlul onorific de „Artist al Poporului”. Premiul a fost înmânat de președinta Maia Sandu, pe scena Sălii cu Orgă de la Chișinău.

„Este un titlu binemeritat, Alexandra este nu doar o mare artistă a poporului nostru, ea este admirată și dincolo de hotarele țării noastre.

I-am mulțumit din numele spectatorilor noștri pentru talentul său prin care ne aduce atâta bucurie, dar și pentru că sprijină tinerele talente din țara noastră prin fundația sa, Arta Vie. Este esențial pentru copiii noștri să aibă modele adevărate, să înțeleagă că, în afară de talent, marile scene ale lumii și ale vieții pot fi cucerite prin caracter, dedicație și multă, foarte multă muncă”, susține Maia Sandu printr-un mesaj postat pe Facebook.

Potrivit șefei statului, Alexandra Conunova este cu adevărat o minunată ambasadoare muzicală a țării noastre, așa cum sunt și mulți alți artiști din Republica Moldova care, prin talentul lor, ne integrează în marea cultură europeană.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, clarinet, oboi, flaut, vioară şi pian

În Chișinău va fi inaugurat Muzeul Bisericesc, în locul unde a fost descoperită casa mitropolitului Gavriil Bănulescu Bodoni

Administrația Capitalei planifică deschiderea Muzeului Bisericesc la Chișinău. Instituția va deveni filială a Muzeului de Istorie a Orașului și va fi amplasată pe strada Grigore Vieru 11, unde a fost descoperită casa mitropolitului Gavriil Bănulescu Bodoni.

Muzeul Bisericesc din Chișinău: Ce exponate vor putea fi admirate

Muzeul va conține o expoziție permanentă și altele tematice, care vor cuprinde materiale documentare, vestigii importante și relevante specifice serviciului liturgic, cărți sfinte, obiecte liturgice, veșminte preoțești, fotografii de epoca și unele exponate identificate în timpul săpăturilor arheologice din anii 2021-2023, transmite realitatea.md.

Potrivit Consiliului Municipal Chișinău, obiectivele muzeului sunt colecționarea, păstrarea, dezvoltarea, conservarea, valorificarea științifică, expozițională și instructiv-educativă a bunurilor culturale semnificative de patrimoniu pe care le va deține. 

De asemenea, se menționează că sediul „Muzeului Bisericesc” va fi înființa în pivnițele fostei clădiri a Muzeului Bisericesc.

„Specificăm că în perioada anilor 1942-1944 Casa Eparhiala e găzduit Muzeul Bisericesc, organizat de preotul Paul Mihail”, potrivit Consiliului Municipal Chișinău.

Se preconizează ca noul muzeu din Chișinău să funcționeze începând cu anul 2025. Cheltuielile pentru administrarea instituției vor fi acoperite din bugetul municipiului Chișinău, cel al Direcției generale cultură și patrimoniu cultural, precum și din alte surse neinterzise de cadrul normativ.

Kătălina Rusu este din nou studentă!
Articolul anterior
Video! Cum reacționează bărbații la prima epilare inghinală
Articolul următor