Mezinul lui Ilan Shor și Jasmin are propriul etaj în casă. Vezi cum arată locuința de lux

Jasmin a avut ocazia să se laude cu locuința de lux în care locuiește în cadrul emisiunii lui Andrei Malahov, „Pusti govoreat”. Interpreta a vorbit despre ultimele evenimente din viața sa, despre copii și despre vila în care locuiește.

separator

https://www.youtube.com/watch?v=z5IQ6sBYjXk

Casa are trei etaje, are o sală de sport, o piscină, iar mezinului Miron îi aparține tocmai un etaj.

j7767uty5y

Compozitorul și dirijorul Gheorghe Mustea își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Compozitorul, dirijorul și profesorul universitar Gheorghe Mustea își sărbătorește astăzi, 1 mai, ziua de naștere.

Gheorghe Mustea împlinește 73 de ani. Compozitorul s-a născut în anul 1951, la Mândrești, Telenești. Și-a făcut studiile la Școala medie de Muzică „Ștefan Neaga” din Chișinău, la Institutul de Arte „Gavriil Musicescu” din Chișinău, transmite newtv.md.

Gheorghe Mustea a compus muzică simfonică, muzică de operă, muzică pentru soliști, cor și orchestră, muzică instrumentală de cameră, corală, în stil popular (pentru orchestră de muzică populară, voce și orchestră de instrumente populare, instrumente populare solo și orchestră),de estradă, pentru copii (instrumentală, vocală și corală),pentru film, pentru teatru.

Artistul are în palmaresul său peste 1400 de concerte în țară și în străinătate și este președinte al Societății Muzicale din Chișinău.

Gheorghe Mustea deține titlul de Artist al Poporului, a fost decorat cu „Ordinului Republicii”, iar în 2013 a fost distins cu Premiul Național. Este membru titular al Academiei de Științe a Moldovei și Doctor Honoris Causa al Universități de Stat ”Alecu Russo” din Bălți.

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

Alex Mladin, fost concurent X Factor, o atacă dur pe Olga Verbițchi!
Articolul anterior
Video! Cum arată drumurile deszăpezite din sudul Moldovei
Articolul următor