Tany Vander vine cu un anunț pentru fani: „Nu vă uitați la decolteu, ci la privirea mea inocentă”

După ce i s-au adresat mai multe întrebări incomode, interpreta a decis să facă lumină. Aceasta le-a explicat fanilor de ce a renunțat la pozele provocatoare în favoarea celor cuminți.

separator

16195131_1500436259996400_5885276091568986794_n

„Analizând pozele mele de pe Instagram si Facebook am realizat de ce mulți oameni ma întreba de ce am poze atit de cuminți și dacă nu cumva m-am convertit la vreo religie Altii cred ca am iubit gelos care nu-mi permite sa postez poze sexyDar nu,Nu m-am convertit și nici iubit nu am(#nomannoproblems ✌️)..așa îmi este starea..am obosit de pozele gen pitzi și in care nu sunt euAm și șters toate acele fotografii in care nu ma regăseam si le-am lăsat doar pe acelea care ma reprezintaAșa ca mulți se vor întreba dacă in poza asta sunt eu.Da.Si nu va uitați la decolteu…ci la fața și privirea mea inocenta#goodgirl”, a scris Tany pe pagina sa de facebook.

Într-adevăr, de pe pagina de Instagram și facebook a interpretei au dispărut pozele provocatoare. Acum, vedeta postează doar fotografiile care o reprezintă.

ytrretwer

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Biletele la seminarul „Detoxifierea după Sărbători” cu Galina Tomaș s-au vândut în timp record. Iată ce sfaturi au primit femeile de la nutriționist!
Articolul anterior
Nastasya Samburskaia s-a tuns cheală. Iată din ce motiv
Articolul următor