Vedete în rochii vaporoase și feminine, ca din povești! Vezi noua colecție ”Pupi Sweet Dress” lansată de Lilu GALERIE FOTO

În ajun de Florii s-au pornit să culeagă ”Nectar”! E vorba despre Lilu, care împreună cu partenera sa de afacere, Angela Gorincioi, au reușit să ne surprindă cu o nouă colecție marca ”Pupi Sweet Dress”. Rochiile realizate din tul și mătase fină, brodate manual cu flori gingașe au fost prezentate de mame celebre precum: Tatiana Heghea, Cornelia Ștefăneț, Mariana Mihăilă, Ana Irina și Tatiana Melnic. Unele au defilat pe podium alături de fetițele lor.

separator
IMG_1156 IMG_1150

Cornelia Ștefăneț și Tatiana Heghea nu sunt la prima apariție în calitate de model alături de micuțele lor. Însă de acestă dată, au rămas încântate de spiritul dezinvolt de care au dat dovadă micile vedete.

”Ea astăzi a defilat ca niciodată, a fost foarte dezinvoltă, foarte liberă și încrezătoare. Cred că ea cu siguranță va călca pe urmele noastre pentru că e deja o mică artistă în devenire”, ne-a mărturisit interpreta Cornelia Stefăneț.

IMG_1145

”Este a treia defilare a nostră. Văd că-i place pe podium, îi place publicul, e foarte sociabilă și comunicativă”, ne-a spus Tatiana Heghea. ”Cât despre colecție, e foarte  frumoasă, e colorată, e stilul care-mi place. Exact ca un nectar de piersic! Chiar am găsit două rochii pe care vreau să le achiziționez. Mă bucur că sunt și seturi pentru fetițe-mame.”

IMG_1133

Fericirea de a fi mame de fete le-a inspirat pe Lilu și Angela Gorincioi să creeze rochiile din colecția ”Nectar”, iar muzele au fost chiar micuțele lor.

IMG_1144 IMG_1175
”Noi până acum am făcut doar fustițe și bluze. Multe femei care veneau la noi întrebau de rochii. Am ales tulul pentru că e o stofă care acoperă foarte bine imperfecțiunile și face parte din conceptul ”Pupi”. E foarte dulce, aerat. De ce Nectar? Pentru că suntem în plină primăvară, când albinele culeg miere, iar noi culegem inspirația și o transpunem în acestă colecție”, ne-a spus Lilu.
”Am muncit destul de mult la acestă colecție. Încercam, vedeam că nu ne reușete, coseam și descoseam din nou. Sunt mândră de ceea ce ne-a reușit, îmi place broderia, danteluța. Rochiile au fost brodate manual de o doamnă în etate, dintr-un sătuc”, ne-a mărturisit Angela Gorincioi

Noile creații le-au picat cu tronc multor femei prezente la eveniment. Ba mai mult, au fost apreciate și de stlistul și actorul Emilian Crețu.

”Este o colecție care o reprezintă pe Lilia, cu stofe fine, pline de flori. O colecție care o să ajungă la inimile vornicelelor și a mireselor”, a menționat Emilian Crețu.

IMG_1194

”Colecția este una într-adevăr primăvăratică, plină de flori, de culoare, de stofe fine pe care le putem purta nu doar în sezonul acesta, dar și în sezonul estival. Cu siguranță în rochiile ”Pupi Sweet Dress” o să strălucim la propriu”, a spus jurnalista Nicoleta Adam
”Am pus și eu ochiul, ca fiecare femeie de aici, pe câteva rochii. Pe două sigur: cea neagră, pe care a purtat-o Tatiana Heghea, dar și cea purtată de Ana Platonov. În astea două cred că m-aș simți perfect”, ne-a mărturisit jurnalista Dorina Cojocaru
IMG_1117 IMG_1189

Interpreta Tatiana Spânu a ochit și ea o rochie din colecția ”Nectar”:

”Mie îmi plac toate colecțiile lansate de Lilu. Am mai participat în calitate de model la prezentările ei. Mi-am ales deja o rochie pe care o voi îmbrăca chiar azi la un eveniment.”
IMG_1084IMG_1090
IMG_1186 IMG_1204

IMG_1073

IMG_1081 IMG_1089 IMG_1103 IMG_1107
IMG_1099IMG_1149IMG_1205

O tânără surdă a fost aleasă Miss Africa de Sud. Cine este frumoasa care a fost încoronată după o competiție plină de controverse

Mia le Roux a devenit prima femeie surdă care a fost încoronată Miss Africa de Sud, în urma unui concurs plin de controverse, în care o finalistă s-a retras după ce a fost hărțuită cu privire la moștenirea sa nigeriană, scrie adevarul.ro.

În discursul său, Mia le Roux a declarat că speră ca victoria sa să îi ajute pe cei care se simt excluși din societate să își îndeplinească „cele mai nebunești vise, la fel ca mine”.

Ea a spus că dorește să îi ajute pe cei care sunt „excluși din punct de vedere financiar sau cu abilități diferite”.

Le Roux, în vârstă de 28 de ani, a fost  cu pierdere profundă a auzului la vârsta de un an și are un implant cohlear pentru a o ajuta să perceapă sunetele.

Ea a declarat că a avut nevoie de doi ani de logopedie înainte de a putea spune primele cuvinte.

După ce a câștigat, modelul și managerul de marketing a declarat: „Sunt o femeie surdă cu mândrie sud-africană și știu cum este să fii exclusă. Acum știu că am fost pusă pe această planetă pentru a sparge granițele și am făcut-o în seara asta”.

Săptămâna trecută, Chidimma Adetshina, în vârstă de 23 de ani, studentă la drept, s-a retras din concurs în urma unor acuzații potrivit cărora mama sa ar fi furat identitatea unei femei sud-africane.

Adetshina s-a născut în Africa de Sud dintr-un tată nigerian și o mamă de origine mozambicană.

Ea a fost în centrul unei furtuni pe rețelele de socializare timp de mai multe săptămâni, multe persoane, inclusiv un ministru, punând la îndoială dreptul ei de a reprezenta țara.

Ea a declarat că a fost victima urii între negri”, subliniind o tulpină specială de xenofobie în Africa de Sud, cunoscută sub numele de afrofobie”, care îi vizează pe cei din alte țări africane.

Lacul unic din România comparat cu Marea Moartă

România este plină de locuri extrem de frumoase, care îți taie repirația, desprinse parcă din poveștile cu zâne și feți-frumoși. Unul dintre aceste locuri pline de magie este un lac unic în lume, un loc de o frumusețe absolută, care te face să îți dorești să revii în acele locuri pentru a te mai bucura de frumusețea acelor zone, potrivit gandul.ro.

Lacul Ursu din Sovata, județul Mureș, este apreciat de turiști pentru proprietățile vindecătoare ale apei dar și pentru mediul liniștit și relaxant. Lacul este unic în lume fiind lacul helioterm cel mai mare şi mai cald din lume. Este și singurul lac cu apă sărată de pe glob înconjurat de un munte de sare cu o vegetaţie bogată, datorită solului vulcanic care s-a depus în timp.

Acesta are o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi, adâncimea de 18 metri şi o salinitate medie de 300 de grame/litru.

Salinitatea de aici se mai găsește la Marea Moartă din Israel spre suprafaţă. Efectele apei și nămolului din lac sunt binecunoscute, o baie fiind de ajutor în tratamentul unor afecțiuni reumatismale, dermatologice, ginecologice sau în cazul îmbolnăvirilor căilor respiratorii.

Maia Sandu, la Forumul femeilor din Moldova 2024: ,,Să fim generația de femei care aduce Uniunea Europeană în Moldova”

Președinta Maia Sandu a participat astăzi la Forumul Femeilor din Moldova, unde a vorbit despre rolul femeilor de a transforma lucrurile în societatea noastră. 

„Azi, una din trei afaceri din țara noastră este condusă de o femeie, 24% din primari sunt femei, 11 femei ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice și tot o femeie conduce procesul de negocieri privind aderarea la Uniunea Europeană”, a spus șefa statului, potrivit unui comunicat al Președinției Republicii Moldova. 

La „Forumul femeilor din Moldova 2024”, Președinta a vorbit și despre discriminare, inechitate, despre problema discursului de ură, despre faptul că fiecare a treia femeie din țara noastră a suferit de-a lungul vieții o formă de violență. Șefa statului a subliniat că femeile trebuie să știe despre Agenția Națională de Prevenire și Combatere a Violenței împotriva Femeilor și a Violenței în Familie și despre Centrul de Justiție Familială al Poliției, instituții care au menirea de a ajuta femeile care se confruntă cu situații de abuz. 

„Le-am îndemnat pe participante să discutăm cu femeile din toate localitățile noastre, să oferim acel cerc de sprijin necesar, de care avem nevoie toate, atunci când puterile par la limită. Le-am îndemnat să avem încredere în forțele proprii, să ne inspirăm din puterea și curajul mamelor și bunicilor noastre, să fim generația de femei care aduce Uniunea Europeană în Moldova”, a punctat Președinta Maia Sandu. 

Tradiții și obiceiuri: Ce nu ai voie să faci de Florii
Articolul anterior
Ministerul Sănătății va interzice persoanelor fără pregătire medicală să facă proceduri estetice invazive
Articolul următor