Patric Hanganu: „Prima mea scenă a fost ograda, apoi dealurile din sat, pădurea și mai târziu am descoperit subterana”

Patric Hanganu este tânărul care s-a remarcat în Moldova prin talentul său inconfundabil, dar și prin felul lui de a fi, sincer, modest și prietenos cu toată lumea. De ceva vreme, acesta încântă trecătorii din subteranele orașului cu vocea sa deosebită și bineînțeles, nelipsit de confidenta lui, chitara.

separator
12717530_472944879564692_5587336589225589370_n


  • unicamd unica.md Patric, ai o voce caldă și plăcută. La ce vârstă ai descoperit acest talent și în ce circumstanțe ai început să cânți?

  • Patric Mulțumesc pentru acest complement frumos. Nu sunt sigur, dacă anume eu personal mi-am descoperit talentul, dar țin minte foarte bine că eu cânt de mic copil, chiar din grădiniță. Profesorul ne așeza pe scaune și ne cânta la acordeon, îmi era atât de plăcut să aud sunetele acelui instrument, care îmi mângâia urechile.
    Prima mea scenă a fost ograda, apoi dealurile din sat, pădurea, scena de la școală, scena din raion, după care am descoperit subterana și prin ea am ajuns să cânt aproape pe toate scenele din Moldova.
  • unicamd unica.md Ce înseamnă pentru tine muzica?

  • Patric Cum am mai spus, eu m-am născut cântând și cred că așa și voi muri. Muzica este modalitatea deosebită de-a transmite energia pozitivă oamenilor. Din experiența pe care o am, pentru că deja de 3 ani cânt unui public mult mai larg, îmi permit să afirm că îmi reușește acest lucru și o fac cu mare drag, ori de câte ori am ocazia.

https://www.youtube.com/watch?v=YPW9sm9yq0M

  • unicamd unica.md De ce ai ales să cânți anume trecătorilor din subterană?

  • Patric Îmi doream foarte mult să cânt, să fac ceea ce îmi place cu adevărat, iar eu m-am văzut nevoit să fac aceasta, pentru că, efectiv aveam acces doar la oamenii care mergeau prin acea subterană.
  • unicamd unica.md Practic zilnic te afli în mijlocul oamenilor și îi bucuri cu vocea ta, cum reacționează ei atunci când te văd?

  • Patric Din păcate în ultima perioadă cânt mai rar în stradă, deoarece am început să cânt și la petreceri și din acest motiv nu reușesc să fiu prezent ca înainte. Dar cu siguranță, când am timp liber ies și le cânt din nou. Mă bucură mult faptul că sunt privit de ei mereu cu drag și că îmi zâmbesc. Admirația lor îmi inspiră multă încredere în forțele proprii.
  • unicamd unica.md Cum este să te afirmi în Moldova ca interpret?

  • Patric Din păcate, adevărul este dur, dar nu cred că avem unde ne afirma aici, în țară. Peste noapte apar artiști noi cu videoclipuri care valorează mii de euro și piese care poate nici eu nu știu despre ce cântă persoană în cauză, darămite poporul.
  • unicamd unica.md La ce concursuri muzicale ai mai participat?

  • Patric Sincer nu-mi plac aceste concursuri, pentru că eu nu cânt, doar ca să conving pe cineva de talentul meu și de fapt, nici nu contează atât de mult ce fel de talent ai, contează cât suflet oferi prin talentul tău.
  • unicamd unica.md Ce planuri de viitor ai legate de carieră?

  • Patric Îm doresc enorm ca să obțin acea carieră strălucită și metaforic vorbind, pictată de mâinele mele. Eu voi fi mulțumit, pentru că voi ști că anume prin efortul depus am izbutit singur să urc acolo sus.
  • unicamd unica.md Familia îți aprobă toate deciziile, te susține în ceea ce faci?

  • Patric Desigur, familia mă susține mereu. Dacă îmi aprobă sau nu deciziile nu cred că e important, pentru că o decizie luată de mine e ca și făcută. În rest, ce să zic, măcar să nu mă bată tata (râde), pentru că chiar mi-ar fi rușine la vârsta aceasta să primesc astfel de pedepse.
  • unicamd unica.md În afară de muzică, cu ce te mai ocupi?

  • Patric Mai predau ore de chitară când am timp, recunosc că nu dipsun de foarte mult timp liber.
  • unicamd unica.md Unde te vezi peste 10 ani?

  • Patric Din motivul că îmi schimb gazda foarte des, îmi vine greu să va răspund la această întrebare, glumesc, dar chiar așa este, acum sânt aici, mâine acolo. În concluzie, ca orice tânăr optimist visez la un viitor frumos și prosper, de fapt așa mă văd, sper mult că totul va fi bine, indiferent de loviturile pe care mi le rezervă soarta.

Cerințe noi pentru posesorii de automobile cu volanul pe partea dreaptă

Posesorii vehiculelor cu volanul amplasat pe partea dreaptă vor respecta noi condiții tehnice pentru a circula pe drumurile publice din țară. Excepție vor face mașinile cu volanul pe dreapta aflate în trafic internațional. O hotărâre, în acest sens, a fost aprobată de Executiv.

Documentul prevede echiparea cu oglinzi speciale periscopice a automobilelor cu volanul pe dreapta, care să asigure o vizibilitate mai bună în partea stângă. De asemenea, vehiculele vor fi echipate cu convertori pentru faruri, care să redirecționeze lumina pentru circulația pe partea dreaptă a părții carosabile în sensul de mers, cu excepția vehiculelor care permit adaptarea manuală sau automată a modului de direcționare a farurilor.

Noile cerințe de echipare sau adaptare a farurilor pentru mașinile cu volanul pe dreapta vor permite evitarea cazurilor de orbire a șoferului auto care se deplasează în întâmpinare din sens opus. La fel, cerințele tehnice vor asigura șoferilor mărirea câmpului vizual pe partea stângă la efectuarea manevrelor de depășire a altor participanți la trafic.

Polițiștii vor fi la datorie de 9 Mai: Recomandări către cetățeni

În contextul mai multor evenimente care vor avea loc la 9 mai, în capitală, dar și în țară, Poliția va fi la datorie pentru asigurarea ordinii publice și supravegherea circulației rutiere.

Stimați cetățeni, pentru ca evenimentele să se desfășoare fără incidente, vă recomandăm:

respectați normele legale cu privire la ordinea și securitatea publică;

evitați să luați copiii în mulțime;

evitați consumul de alcool în locurile publice;

evitați orice situație de conflict, mesaje cu tentă politică și cele care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni care pot pune în pericol atât siguranța dumneavoastră, cât și a altor cetățeni;

nu purtaţi arme, obiecte explozive, substanţe interzise sau alte obiecte care pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor. Evitați purtarea genților voluminoase și a ghiozdanelor care pot crea suspiciuni.

evitați să luați la evenimente obiecte de valoare și aveți grijă de bunurile personale.

Pentru ca traficul rutier să se desfășoare fără impedimente:

evitați străzile pe care va fi restricționată circulația și optați pentru deplasarea pe străzile adiacente;

respectați cerințele legale ale polițiștilor;

nu parcați mașinile în locuri interzise și nu lăsați bunuri de valoare în interiorul acestora;

fiți maxim prudenți la trecerile pentru pietoni;

optați pentru transportul public;

nu urcați la volan daca ați consumat băuturi alcoolice.

Informați imediat Poliția dacă observați persoane sau acțiuni suspecte. Dacă sunteți martorii unei situații de perturbare a ordinii publice formați imediat numărul unic 112 sau anunțați cel mai apropiat polițist.

Un bărbat de 99 de ani a divorțat de soția sa de 96 de ani, după ce a găsit scrisorile ei secrete de dragoste din anii 1940

Bărbat de 99 de ani, divorț surprinzător. Un bărbat de 99 de ani și soția acestuia de 96 de ani vor deveni cel mai vârstnic cuplu de divorțați din lume, după ce soțul a aflat despre o aventură pe care soția sa a avut-o în urmă cu 60 de ani, în anii 1940.

După 77 (șaptezeci și șapte!!!”) de ani, un italian în vârstă de 99 de ani a cerut divorțul de soția sa în vârstă de 96 de ani, după ce a descoperit că soția lui a avut aventură în urmă cu 60 de ani.

Divorț la 99 de ani, după 77 de ani de căsătorie

Bărbatul, identificat în actele de judecată ca fiind Antonio C., a descoperit într-o comodă veche scrisorile de dragoste dintre soția sa și vechea sa dragoste, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun. El șia-a confruntat soția sa, Rosa C., care ar fi recunoscut această aventură și a încercat să-l convingă sî nu o părăsească.

Orbit de gelozie, însă, Antonio C. a plecat de acasă și a cerut divorțul, chiar dacă a petrecut alături de soția sa apropae opt decenii. Scrisorile au fost cele mai semnificative necazuri în lunga căsătorie a cuplului care a avut împreună cinci copii, 12 nepoți și un strănepot, potrivit presei locale.

Originar din Sardinia, Antonio C. se pare că a cunoscut-o pe Rosa C. în anii 1930, în timp ce a slujit ca parte a carabinierilor italieni din Napoli natală. Presa italiană a indicat sângele sudic al cuplului ca catalizator al despărțirii, a notat Telegraph.

Odată ce divorțul lui Antonio și Rosa C. va fi finalizat, ei vor deveni cel mai vârstnic cuplu divorțat potrivit Telegraph, luând titlul de la colegii britanici Bertie și Jessie Wood, ambii în vârstă de 98 de ani, care au renunțat la aceasta în 2009, după 36 de ani de căsnicie. 

sursa

Atenție, șoferi! Din cauza căldurii s-au ridicat plăcile de beton
Articolul anterior
,,Cea mai sexy motociclistă din Rusia” a murit în timp ce filma cum încalcă regulile de circulație, pentru Instagram
Articolul următor