Sfaturi utile pentru un machiaj perfect efectuat în diverse situații de urgență

Un machiaj perfect aplicat în situaţii de urgenţă nu trebuie neapărat să se finalizeze printr-un dezastru, ci poate fi realizat prin respectarea câtorva sfaturi practice şi foarte simple.

separator
prelmasina


1. Alegeţi culorile cel mai apropiate de nunaţa naturală a tenului – Pentru a realiza un contur perfect al buzelor în culori strălucitoare este nevoie, de regulă, de o mână sigură şi de mult timp. Pentru a evita orice eroare, alegeţi rujurile de buze în culori apropiate de nuanţa naturală a tenului dumneavoastră.

2. Găsiţi o poziţie comodă – Pentru o aplicare perfectă a machiajului, încercaţi să găsiţi o poziţie comodă, folosindu-vă de o suprafaţă fixă. De exemplu, atunci când veţi călători cu trenul, puteţi să sprijiniţi un cot pe o masă, sau, în lipsa acesteia, pe genunchi.

3. Alegeţi cel mai bun loc – Dacă mergeţi la locul de muncă cu transportul în comun, încercaţi să ocupaţi un loc la fereastră. În acest fel, veţi evita să fiţi busculată de ceilalţi pasageri de pe culoar. În plus, dacă vă deranjează ideea de a vă machia în public, vă puteţi întoarce cu faţa către fereastră, având astfel parte de mai multă intimitate.

4. Aplicaţi machiajul doar acolo unde este nevoie – Aplicaţi fondul de ten doar în zonele unde este nevoie, întinzându-l apoi către celelalte zone ale feţei. În acest fel veţi economisi atât timp, cât şi pudră.

5. Machiajul ochilor – Pentru această etapă a machiajului ar fi indicat să aşteptaţi până când vehiculul în care vă aflaţi se opreşte în staţie. Folosiţi o pensulă mai lată, pentru a realiza machiajul genelor dintr-o singură mişcare.
Sursa

Protecție solară completă pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile, reactive și intolerante

În era în care protecția solară devine tot mai importantă, gama de produse de la La Roche-Posay s-a impus ca o alegere de încredere pentru mulți consumatori dornici să-și protejeze pielea împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV. În special, dacă te pregătești pentru o escapadă relaxantă la mare, este esențial să te asiguri că ai toate produsele necesare pentru a-ți proteja pielea de soarele puternic și pentru a o menține sănătoasă și hidratată. Iată de ce gama de produse de protecție solară și îngrijire a pielii de la La Roche-Posay ar trebui să fie primul lucru pe lista ta de bagaje.

La Roche-Posay Anthelios UV-MUNE Crema Ultra SPF 50+

Această cremă ultra protectoare este un adevărat scut împotriva radiațiilor UV. Cu un SPF 50+, oferă o protecție ridicată împotriva razelor UVA și UVB, reducând astfel riscul de arsuri solare și deteriorarea pielii. Formula sa inovatoare conține filtre solare care asigură o protecție mai eficientă și mai îndelungată. De mai bine de 25 de ani, Anthelios este pionier în ceea ce privește inovațiile de ultimă generație: Filtre UVA, protecție cu spectru larg, texturi & tehnologii. Textura sa lejeră se aplică ușor și este potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile, reactive și intolerante. Este un produs ideal pentru utilizarea zilnică în timpul sezonului cald sau în timpul activităților în aer liber.

La Roche-Posay Anthelios Lape SPF 50+ Ecco tube

Acest lapte de protecție solară oferă o protecție înaltă împotriva razelor UV, fiind totodată rezistent la apă, transpirație și nisip. Formula sa lejeră și non-grasă se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa urme albe sau reziduuri inestetice. Este potrivit pentru utilizarea pe întreg corpul și poate fi folosit de întreaga familie. Ecco tube-ul său este practic și ușor de transportat, fiind perfect pentru activitățile în aer liber sau călătorii.

La Roche-Posay Posthelios Crema fondantă reparatoare după expunerea la soare

După o zi petrecută la soare, pielea noastră poate avea nevoie de o îngrijire specială pentru a se reface și regenera. Posthelios Crema fondantă reparatoare de la La Roche-Posay oferă exact acest lucru. Cu o textură bogată și cremoasă, această cremă hidratează și calmează pielea, ajutând la reducerea senzației de arsură sau disconfort. Formula sa conține și niacinamidă, un ingredient activ cu proprietăți reparatorii și regeneratoare, care ajută la refacerea barierei cutanate și la menținerea elasticității pielii.

La Roche-Posay Apa termală

Apa termală, un ingredient cheie, răcorește instant pielea fierbinte, inflamată, și contribuie la restabilirea hidratării pielii, după expunerea la soare, pentru o senzație de piele sănătoasă și catifelată. Bogată în Seleniu și oligo-elemente, Apa Termală La Roche-Posay are proprietăți de calmare și protectoare demonstrate științific. Stimulează sănătatea pielii, reducând iritația.

În concluzie, gama de produse de protecție solară și îngrijire a pielii de la La Roche-Posay oferă o soluție completă și eficientă pentru protejarea și îngrijirea pielii în timpul și după expunerea la soare. Cu formule inovatoare și ingrediente de înaltă calitate, aceste produse sunt un partener de încredere în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

NEW PROJECT: ”SKINCHALLENGE” – Testăm eficacitatea produselor cosmetice antirid pe parcursul a 28 de zile

Suntem încântați să anunțăm lansarea proiectului ”SKINCHALLENGE”, în colaborare cu Viorica Cosmetic.

Pe parcursul a 28 de zile, vom testa produsele autohtone antirid pe tenul a patru participante, fiecare având vârste și tipuri de ten diferite. Scopul nostru este să descoperim împreună dacă aceste produse sunt eficiente în diminuarea ridurilor și îmbunătățirea calității pielii.

Pentru a asigura rezultate veridice și transparente, vom folosi inteligența artificială, iar împreună cu specialistul proiectului vom monitoriza și analiza schimbările fiecărui ten al participantelor din proiect pe parcursul celor 28 de zile.

Sunteți curioase să aflați mai multe? Vă invităm să urmăriți primul episod al proiectului SKINCHALLENGE!

În curând, un nou proiect pe unica.md, în colaborare cu Viorica Cosmetic! 

Suntem încântați să anunțăm lansarea unui proiect special dedicat femeilor, menit să exploreze și să evidențieze eficiența produselor Viorica Cosmetic. Pe parcursul a 28 de zile, vom testa aceste produse antirid pe tenul a patru participante, fiecare având vârste și tipuri de ten diferite. Scopul nostru este să descoperim împreună dacă aceste produse sunt eficiente în diminuarea ridurilor și îmbunătățirea calității pielii.

Pentru a asigura rezultate veridice și transparente, vom folosi inteligența artificială, vom monitoriza și analiza schimbările fiecărui tip de ten. Sunteți curioase să aflați mai multe? Vă invităm să urmăriți canalul nostru de YouTube pe 3 iunie, la ora 20:00.

Premii pentru Cele Mai Active Urmăritoare

Pe lângă informațiile valoroase pe care le vom împărtăși, am pregătit și premii speciale pentru cele mai active urmăritoare ale acestui proiect. Rămâneți alături de noi pentru a descoperi pe parcursul celor 28 de zile, ce surprize v-am pregătit.

Învățați Secretele unei Rutine Eficiente de Îngrijire a Pielii

Împreună, vom descoperi produsele Viorica Cosmetic și vom învăța secretele unei rutine eficiente de îngrijire a pielii. Cosmetologul proiectului va monitoriza cu atenție fiecare detaliu al schimbărilor ce vor apărea pe tenul participantelor și va oferi sfaturi personalizate pentru fiecare participantă, adaptând rutina de îngrijire a pielii în funcție de nevoile specifice ale fiecăreia.

Etapele Proiectului: Ghid Practic și Sfaturi de Specialitate

Fiecare etapă a proiectului va fi detaliată și explicată, oferindu-vă informații valoroase despre cum să îmbunătățiți aspectul și sănătatea pielii voastre. Specialistul nostru va împărtăși trucuri și tehnici de aplicare a produselor, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate în rutina voastră zilnică de îngrijire. De la importanța hidratării și nutriției corecte a pielii, la utilizarea adecvată a produselor antirid, veți învăța tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea un ten radiant și sănătos.

Nu Ratați Niciun Episod!

Așadar, nu ratați niciun episod din această călătorie de 28 de zile. Ne vedem pe canalul nostru de YouTube unica.md, pe data de 3 iunie, la ora 20:00. Fiți alături de noi pentru a descoperi împreună eficiența produselor Viorica Cosmetic și pentru a învăța secretele unei îngrijiri corecte a pielii.

Află care este fructul cu efecte uimitoare
Articolul anterior
Cum arată primul soț al Andreei Marin. Vedeta a suferit foarte mult după despărțirea de acest bărbat
Articolul următor