Adrian Ursu face lumină în megascandalul în care a fost implicată soția sa. Vezi declarația artistului!

Zilele trecute s-a iscat în spațiul virtual un scandal de proporții, o mireasă s-a plâns de faptul că tortul pe care l-a comandat de la Irina Negară, soția lui Adrian Ursu, arăta puțin diferit de ceea ce era prezentat în poză, iar din acest motiv ei au rămas fără tortul de nuntă. Conflictul însă nu s-a lăsat fără comentarii răutăcioase, înjurături și cuvinte urâte la adresa Irinei, din partea unor anumiți internauți.

separator

Menționăm că Adrian Ursu a fost invitat la această nuntă în calitate de artist, unde a făcut un show excepțional, și-a prelungit spectacolul din proprie inițiativă, astfel încât nuntașii au reușit să se distreze ca la carte. Totuși, micile neînțelegeri legate de tortul miresei au degenerat. În consecință, pentru a exclude orice confuzie, Adrian Ursu a simțit nevoia să explice publicului cum au stat de fapt lucrurile.

Cel mai obiectiv fapt este că artistul nu face un secret din greșelile soției sale și spune lucrurilor pe nume. Însă, în același timp, acesta nu va accepta niciodată un comportament necuviincios din partea unor miri. Pentru a afla mai multe detalii citiți postarea lui Adrian Ursu:

,,Mi-a amenințat și insultat soția… Un mic citat:
„Am să vă înec în Nistru!”
Apoi își cerea scuze de la ea, îi pupa mîna și vroia TORT! Detalii mai jos!”, așa își începe artistul postarea.

,,Îmi iubesc soția, o susțin în toate, mai ales în pasiunea de a face torturi! Ne ajutăm, ne dăm sfaturi și ne criticăm reciproc, luptăm pe diverse teme prin argumente. Ne-am contrat mult și pe acestă temă: Facem postare, ori nu? Eu ziceam da, ea nu. Eu da, pentru că unii aiuresc, iar alții nu știu adevărul și le e greu să o susțină! Ea nu, că nu vreau să te afecteze indirect.

După ce o postare despre Irina și tortul ei au ajuns să fie subiect de reportaj la tv, am zis gata, ajunge!
Încărcați-vă cu răbdare, că așa descriere mare nu am mai făcut vreodată, dar detaliile contează!

Aseară am scăpat de fierbințeala negativă din calvarul prin care a trecut Irina, m-am detașat de comentariile răutăcioase și am simțit că sunt gata să descriu totul obiectiv, chiar de sunt soțul Irinei.

Cîteva lucuri din start despre ea:
1.Niciodată nu s-a declarat patiser ori marele cofetar. Are o pasiune și face torturi și deserturi sănătoase. Din oricare o poate servi liniștit pe Maria-Andreea. De cîte ori i s-a propus să dea Masterclass-uri, a refuzat menționînd că nu este marele patiser. Ea învață de la cei din Rusia, Ucraina, SUA, Franța…
2.Niciodată nu a tins să devină persoană publică, (vedeta, cum îi zic unii). Pot confirma toți reporterii/jurnaliștii care au apelat vreodată la ea/noi pentru interviuri, articole… Tare greu acceptă. Nu vrea publicitate, nu vrea presă. Dacă ai văzut-o la tv, atunci tot eu am rugat/insistat de 10ori.
3.Dacă vreun reporter în vreun reportaj a declarat că torturile ei sunt delicioase ori cele mai bune, este părerea lor sinceră, neinfluiențată.
4.Pentru cei ce cred că Irina e “doamna director” și doar primește comanda și altcineva le face, apoi află că Ea face tot! Ea cumpără produsele cele mai bune, cîntărește, amestecă, coace, face crema, asamblează, decorează cu flori/fructe și tot felul de accesorii. Vara, în vacanță o ajuta sora. Au mai fost ajutori pentru cîteva zile, dar toți pleacă: Italia, Franța, Germania… nu are cine lucra.
5.Muncește 7 zile pe săptămînă – 2 zile cite 4-6ore, 3zile – 6-8ore și 2 zile – 15ore pe zi.
Nu crezi, vino să lucrezi cu ea – măcar 5 zile din 7.

O mireasă a făcut o postare și tare multă lume a comentat, criticat, insultat, distribuit… fără să știe/aștepte detalii. După stilul majorității comentariilor (ortografie, mod de exprimare, conținut pe pagina comentatorului, poze, profile dubioase, profile vădit false…) m-am gîndit că nu are sens de reacționat, că pe 90% nu-i interesează adevărul, dă-le ceva de criticat doar.

Puțini au fost cei care au analizat obiectiv comentînd gen: poate ar trebui să auzim/așteptăm și părerea Irinei… nu poate fi chiar așa… dar ce au făcut mirii, de s-a întîmplat așa.. a fost ori nu… … într-o situație de conflict, vina o au ambele părți…

IATĂ ISTORIA cu lux de amănunte!
În data de 6 septembrie am cîntat la o nuntă la Villa Drago. Acolo am întîlnit prieteni, cumetri, am cunoscut cea mai modernă soacră mare, cu o chelari stilați, coafură și adidași comozi pentru dans, soacră mică tînără și frumoasă, de parcă era sora miresei, public puțin, diferit, dar tare receptiv.
Cel mai important: Mireasa, era una dintre cele mai frumoase mirese văzute vreodată! Parcă era de pe coperta!Ea știa multe din melodiile mele. Tare plăcut. Am cîntat cu ea și sora mirelui, am umplut instagram(instastories-ul) cu atmosfera superbă de la nunta lor.
Mirele, cu un zîmbet sincer, cu o față de copil cu ochii înguști, vesel, a cîntat, a sărit în sus și în final au rămas cu toții tare mulțumiți, fapt confirmat prin poze și video de la nunta lor.
Era atît de vesel acolo, încît am stat în loc de 45min, o oră și jumate. McMike “m-a oprit”, că deja trebuia să fie masa a 2-a.
Toți au mulțumit… Mirele m-a petrecut, mi-a mulțumit sincer, ori aparent sincer.
Pînă aici ar fi fost postarea mea pe 7septembrie, dar altfel s-au aranjat lucrurile.

Cînd am plecat, am văzut că a ajuns și tortul făcut de Irina. Tare bine dispus am pornit acasă. Peste 5min i-am scris un mesaj fotografului de la eveniment, Sergiu Bîrcă: Te rog să faci poză la tort, cu mirii, cu mireasa…
De aici, seara a luat o întorsătură la 180 de grade.

De aici, obiectiv vă descriu tot ce s-a întimplat adunînd ce mi-a spus Irina fiecare 10minute la telefon, apoi acasă, ce mi-a spus Ion, colegul ei care a adus tortul și multă lume prezentă pe teritoriul Villa Drago, cărora nu le dau nume, ca să nu îi implic în temă….”.

Vezi și un video de la nunta cu pricina:

 

În ciuda conflictului, la finalul postării Adrian Ursu și-a exprimat sincer opinia în legătură cu cele întâmplate:

,,Această postare e pentru scumpa mea, Irinuca, pentru cei care au avut răbdare și încredere în ea. Pentru cei care acum au curajul să recunoscă că au greșit făcîndu-și concluzii pripite, RESPECT!  MULȚUMIM MULT, celor, care și fără a aștepta această explicație a situației, au știut că nu poate fi așa cum era scris în acea postare!”

Dacă ești curios să afli întreaga istorie a incidentului, citește continuarea mesajului pe pagina de Facebook a lui Adrian Ursu.

Foto! Cum a arătat centrul Capitalei în Noaptea de Înviere

La slujba de Înviere din centrul municipiului Chișinău s-au adunat sute de oameni. Scuarul Mitropoliei Chișinăului si a întregii Moldove a devenit neîncăpător pentru enoriașii care au asistat la serviciul divin cu coșurile pline de bunătăți și purtând Focul Haric.

Cetățenii Republicii Moldova au trăit cu bucurie Învierea Domnului, s-au rugat pentru pace, sănătate și bunăstare. Iată, mai jos, care a fost atmosfera în centrul capitalei!

Foto: Primăria Municipiului Chișinău

Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar

Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar, dar și pentru sprijinirea societății civile. Un anunț în acest sens a fost făcut de ambasadorul Canadei în Moldova cu sediul la București, Gavin Buchan, în cadrul unui interviu. Potrivit acestuia, negocierile privind acordarea unui împrumut major acordat Executivului de la Chișinău sunt în proces.

„Introducem o serie de domenii în care vom sprijini Moldova. Avem un mic proiect de sprijin pentru societatea civilă, avem sprijin pentru sistemul judiciar, vom introduce un anumit sprijin în sectorul energetic și suntem în proces de negociere a unui împrumut major, pentru sprijin financiar acordat Guvernului. Moldova este o țară mică, dar este o țară care a făcut absolut tot ce trebuie să facă pentru a câștiga invitația de aderare la Uniunea Europeană, pe care a primit-o anul trecut”, a spus oficialul, transmite moldova1.md. 

Ambasadorul Canadei la Chișinău a spus că Republica Moldova face toate reformele corecte și este pe cale să devină o democrație europeană.

„Ei introduc tot felul de măsuri corecte și merită în mod absolut sprijinul nostru în fața eforturilor consistente ale Rusiei de a-i destabiliza. Deci, da, ca și în cazul Ucrainei, Canada și România sunt foarte aliniate în privința importanței susținerii Republicii Moldova. Și una dintre marile bucurii ale misiunii mele aici este că ajung să lucrez la lucruri concrete de genul acesta, în colaborare cu partenerii mei români, a relatat oficialul.

Referindu-se la combaterea fenomenului dezinformării din țara noastră, Buchan a precizat că autoritățile trebuie să se asigure că încurajează gândirea critică și să-i facă pe oameni să înțeleagă care sunt sursele de știri credibile și care nu.

„Trebuie să avem mesaje puternice și proactive, trebuie să preîntâmpinăm asta. Trebuie să faci ceea ce ei numesc pre-demontare, să ne asigurăm că oamenii au informațiile corecte în prealabil, astfel încât să știe când aud ceva care este dezinformare. Și într-adevăr, trebuie să încurajăm gândirea critică. Trebuie să-i facem pe oameni să înțeleagă ce este o sursă de știri credibilă și ce nu este o sursă de știri credibilă. Trebuie să-i facem pe oameni să aibă obiceiul să trateze toate postările de pe rețelele de socializare ca și cum ar fi 1 aprilie. Nu ar trebui să existe doar o zi pe an când ne uităm critic la fluxurile noastre de socializare. Ar trebui să fie 365”, a concluzionat Gavin Buchan.

Maia Sandu va efectua o vizită în Norvegia săptămâna viitoare

Președintele Maia Sandu va efectua o vizită de stat în Norvegia, în perioada 6-7 mai. Din delegația condusă de șeful statului va face parte și ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi. Aceasta este prima vizită de stat a unui președinte al Republicii Moldova în această țară.

Pe 17 aprilie, Republica Moldova a fost vizitată de ministrul norvegian de Externe, Espen Barth Eide. Într-un interviu pentru Moldova 1, diplomatul a declarat că Norvegia își va deschide în scurt timp o misiune diplomatică în Republica Moldova, transmite moldova1.md.

De menționat că Norvegia este una dintre cele șase țări, unde moldovenii ar putea vota prin corespondență în cadrul alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional din 20 octombrie.

Video! MAI a publicat imaginile făcute cu drona din timpul căutării tinerei dispărute la Țîpova
Articolul anterior
Natalia Cheptene și Lili Lozan în curând vor fi colege
Articolul următor