„Povestea de iarnă” prima colecţie de haine pentru copii by Veronica Croitoru

În ajunul sărbătorilor de iarnă, designerul Veronica Croitoru a venit cu o surpriză frumoasă pentru cei mici. Meşteriţa a lansat colecţia de haine, creată doar pentru copii, pe care a intitulat-o „Povestea de iarnă”.

separator

Noua colecţie marchează dorinţa Veronicăi de a se extinde şi de a cuceri noi obiective în ţara noastră, mai ales că a început şi perioada sărbătorilor de iarnă. Emoţionată, designerul ne-a mărturisit că a lucrat la această colecţie de iarnă, aproape două săptămâni fără odihnă, însă spune ea, că rezultatul şi zâmbetele copiilor a meritat cu desăvârşire munca depusă.

„De mai mult timp creez seturi mamă-fiica, astfel am îndrăgit să fac rochițe pentru fetițe. Această colecție, e o dorință de a mea de ceva timp, așa că am lăsat totul într-o parte și am început să lucrez la ea. Desigur nu doar fetițele vor să fie frumoase de Revelion, dar și băieții! Am ales să fac ţinute pentru copii de vârsta preșcolară, mai ales că se apropie matineele, iar părinții sunt în căutarea unor ținute originale, pentru picii lor cu tematica sarbatorilor de iarnă. În comparație, cu hainele create pentru maturi, aici e nevoie de mai multă răbdare. Însă, lucrul cu copii este de nedescris. Acest timp petrecut cu ei mi-a adus multe amintiri din copilarie și o euforie mai mare a sărbătorilor ce se apropie.”

Veronica a realizat şi un shooting foto cu noile sale creaţii de poveste unde picii au fost adevărate modele. Mai jos, le poţi admira şi tu! 


Patru morţi şi circa 30 de răniţi în Odesa, după ce o rachetă rusă a lovit o instituţie de învăţământ

Un atac rusesc cu rachetă, în plină zi, asupra unei instituţii de învăţământ din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane şi a rănit 28, au anunţat oficiali locali citaţi de Reuters, transmite News.ro.

Guvernatorul regional Oleh Kiper a informat pe Telegram că patru dintre răniţi sunt în stare gravă şi primesc tratament de urgenţă. El a precizat că printre răniţi se numără doi copii şi o femeie însărcinată.

Imagini postate online arată o clădire istorică din apropierea malului mării care este în flăcări, în timp ce fumul se ridică spre cer. Imaginile, care nu au putut fi verificate imediat, arată, de asemenea, persoane care primesc îngrijiri pe stradă şi mult sânge pe jos.

Purtătorul de cuvânt al marinei ucrainene, Dmyitro Pletenciuk, a precizat că lovitura a fost efectuată cu o rachetă balistică Iskander-M cu focos cluster. Aceste rachete sunt mai greu de interceptat.

Postul public de televiziune Suspilne a declarat că acoperişul clădirii, descrisă ca fiind o academie de drept, a fost aproape distrus. Aceasta a precizat că preşedintele academiei, un fost membru proeminent al parlamentului, Serhii Kivalov, se numără printre răniţi.

Odesa a fost o ţintă frecventă a atacurilor ruseşti cu rachete şi drone, fiind vizată în special infrastructura portuară.

Autoritățile din stânga Nistrului își schimbă viziunile! Pentru al treilea an consecutiv Tiraspolul renunță la parada Victoriei

Pentru al treilea an consecutiv, Tiraspolul renunță la parada Victoriei și la marșul Regimentului Nemuritor, cu ocazia zilei de 9 mai.

Liderul nerecunoscut Vadim Krasnoselski a invocat că regiunea rămîne sub pretinsul „cod galben” de pericol terorist, instituit odată cu începerea războiului din Ucraina. Menționăm că acum cîteva zile și Moscova a anunțat că restrînge manifestațiile de 9 mai. Șapte regiuni și 23 de orașe din Federația Rusă au renunțat la organizarea marșului Regimentului Nemuritor, din cauza riscurilor de proteste și atacuri cu drone, notează moldova1.

Anularea marșului Regimentului Nemuritor nu este singura decizie de securitate luată de autoritățile ruse în contextul Zilei Victoriei. Anul trecut, parada din Piața Roșie a avut loc fără componenta aeriană și cu mai puțină tehnică militară, iar anul acesta există posibilitatea ca parada militară să fie anulată, deși prima repetiție a avut loc.

Un cetățean străin, reținut după ce și-a agresat concubina și a fugit

Un bărbat de 28 de ani, cetățean străin, a fost arestat pentru 20 de zile, după ce i-ar fi aplicat concubinei mai multe lovituri.

Conflictul între cei doi a avut loc în localitatea Buțeni, după care bărbatul ar fi fugit de la fața locului cu o Skoda.

În rezultatul măsurilor întreprinse de polițiștii din Hîncești, acesta a fost localizat și reținut, iar în privința acestuia a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie.

Accidentul groaznic de pe traseul Chișinău-Leușeni: cei doi pasageri erau soț și soție și se pregăteau de nuntă
Articolul anterior
Natalia Cheptene a evitat un accident grav în trafic. Iată ce i-a făcut un șofer nervos
Articolul următor