Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață un actor îndrăgit

Actorul a murit la doar 55 de ani. El avea probleme de sănătate, dar cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită.

separator

Actorul Steve Reevis avea o familie foarte frumoasă. Acesta s-a stins din viață, lăsând în urmă patru copii și o soție îndurerată.

Steve Reevis a fost foarte cunoscut în lumea cinematografică, mai ales pentru aparițiile sale în filmele „Fargo” (1996), „Dances with Wolves” (1990), „Into the West” (2005) și „Road to Paloma” (2013). Acesta ar fi avut probleme de sănătate care i-au cauzat decesul subit, raportează realitatea.net.

Ministrul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu cetățenii moldoveni stabiliți Marea Britanie

În cadrul vizitei la Londra, vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întâlnire cu un grup de cetățeni ai Republicii Moldova stabiliți în Marea Britanie.

„Am avut o discuție sinceră despre evoluțiile din Republica Moldova, avantajele integrării în marea familie a Uniunii Europene, importanța referendumului și a alegerilor din această toamnă, conversiunea permiselor de conducere moldovenești, dar și alte subiecte de actualitate.

M-am bucurat să văd că cetățenii noștri, chiar dacă locuiesc departe de casă, nu sunt indiferenți și se interesează de soarta țării”, a menționat oficialul moldovean.

De 1 Mai, președinta Maia Sandu a vizitat Substația Asistență Medicală Urgentă Botanica

Astăzi, cu prilejul Zilei internaționale a solidarității oamenilor muncii, Președinta Maia Sandu a mers în vizită la Substația Asistență Medicală Urgentă Botanica, unde a cunoscut cadrele medicale care, în fiecare zi, salvează vieți. 

„Acești oameni reușesc să ajungă la cei care au nevoie de ajutor chiar și atunci când ambulanța nu poate răzbate din cauza mașinilor parcate neregulamentar, și acordă asistență chiar și atunci când se confruntă cu o atitudine mai puțin respectuoasă din partea pacienților sau a rudelor acestora. Ei își fac datoria cu toată dăruirea, iar noi trebuie să cunoaștem și să apreciem munca lor. Și să-i ajutăm atunci când suntem în preajmă”, a declarat șefa statului. 

Președinta a menționat că, în timp ce majoritatea oamenilor se odihnesc sau petrec sărbătorile cu familia, sunt și dintre aceia care lucrează și de sărbători, care muncesc pe timp de noapte, care sunt permanent la datorie, astfel încât, restul cetățenilor să poată trăi aceste momente de relaxare în liniște și siguranță.

„Ne închinăm în fața fiecărui medic, asistent medical, conducător de ambulanță, brancardier, infirmier, felcer, salvator, polițist, pompier, militar, operator de la serviciul pentru apeluri de urgență, agent de pază, șofer de troleibuz, autobuz sau taxi, controlor de trafic aerian, pilot, mecanic de tren, brutar care coace noaptea ca noi dimineața să avem pâine proaspătă, muncitor din salubritate, lucrător din sistemul electroenergetic, asistent personal care nu are niciodată zi de odihnă și în fața tuturor celor care lucrează și noaptea, și de sărbători, inclusiv de Paște sau de Crăciun”, a punctat Președinta.

Totodată, șefa statului a mai spus că, de multe ori, oamenii își amintesc de munca medicilor când au cea mai mare nevoie, iar despre munca lor complicată nu se vorbește la televizor: „Voi sunteți eroii, adesea nevăzuți, datorită cărora societatea funcționează armonios. Vă mulțumim că sunteți atât de buni cu noi!”.

Vreme frumoasă și caldă în următoarele zile

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță vreme frumoasă și fără precipitații pentru astăzi, 1 mai.

Potrivit SHS, vântul își schimbă direcția, de la sud-est slab la moderat, ne așteptăm la o adiere ușoară și plăcută.

Noaptea vor fi temperaturi minime situate între +6 și +11°C, iar joi ziua – maxime situate între +19 și +24°C.

Mesajul actorului Michael Douglas pentru tatăl său care a împlinit 101 ani
Articolul anterior
Video! Iuliana Beregoi a lansat o piesă nouă, în spiritul Crăciunului
Articolul următor