Marcela Dedin și soțul ei au organizat o petrecere frumoasă pentru cumetrii lor! Vezi ce rochie a ales să poarte prezentatoarea TV

Săptămâna trecută, prezentatoarea TV Marcela Dedin și-a încreștinat cel de-al doilea copilaș. Dacă la biserică a optat pentru o ie, seara a ales să poarte o rochie semnată de designerului autohton, Diana Voevuțki, care i-a pus în evidență frumusețea și feminitatea. Astfel, Marcela a stârnit toată admirația invitaților săi.

separator
„Am fost onorată să port această rochie diafană, semnată de talentatul designer Diana Voevuțki, ce m-a făcut să mă simt ca o adevărată zână la puțin peste o lună după naştere. Rochia a stârnit toată admirația celor prezenți şi mi-aş dori ca tot mai multe doamne şi domnițe să se bucure de acest privilegiu, de a purta astfel de rochii splendide, ce ne pun în valoare feminitatea. Țin să-i mulțumesc Dianei Voevuțki şi pe această cale. Cu siguranță voi mai reveni la ținutele semnate de ea!, ne-a povestit Marcela.”
De asemenea, Marcela spune că acum este cu adevărat o femeie fericită și împlinită, iar fiecare zi trăită alături de băieții ei este cel mai prețios dar dat de la Dumnezeu.

SUNTVOCE cu Oxana Șeremet:”Mintea mea m-a îmbolnăvit și tot ea trebuie să mă vindece”.

Oxana Șeremet – Viața sa activă și implicarea în comunitate, în special în ajutorarea basarabenilor, au adus-o la un burnout care, eventual, a scos la iveală și o diagnoză oncologică. Vestea cancerului a venit într-un mod neașteptat, după ce tatăl ei, care a murit de cancer, i-a apărut în vis certând-o și îndrumând-o să consulte un medic. Deși cu doar trei luni în urmă făcuse o verificare de ansamblu, o nouă vizită la ginecolog a confirmat existența unui cancer pe ovarul stâng. Oxana s-a văzut în cele mai groaznice scenarii, însă a reușit să iasă din starea de șoc. Gravitatea cancerului ovarian este că nu îți dă timp. Totuși, Oxana Seremet a avut ocazia să depisteze cancerul ovarian într-un stadiu incipient și a beneficiat de un tratament gratuit de ultimă generație în Italia, unde locuiește și acum. Cum și-a schimbat modul de viață și percepția, aflați în următorul episod. Sunteți voce.”

#stilunic – Marian Danu:”Cam aceste schimbări am văzut în Moldova în acești 2 ani de lipsă….!”

Îndrăgitul bucătar Marian Danu a revenit în Moldova și am ținut să fim noi primii care îl descoasem e secrete. “Unde a fost?”, “Cum i se pare Moldova acum” și multe alte detalii picante, aflăm chiar de la el.La #stilunic avem parte de un episod în care Nicolata s-a lăsat pe mâna invitatului să îi aleagă ținuta!

#usideschise: Irina Kovasky acasă la Bălți – despre casa vândută și relația cu mama și fratele mai mic!

Ne-a recunoscut, ajunge în Bălți doar să cânte pe la petreceri și mai puțin să viziteze orașul. A trebuit să o prindem în una din zilele când avea planificată o cântare acolo pentru a vedea ulicioara unde a copilărit, parcul unde se plimba cu copii când erau mici și să ne povestească detalii despre relația care o are cu mama și fratele mai mic.Vă invităm în Bălți, locul de unde formația LUME s-a lansat!

O educatoare a scris cu pixul pe fruntea unui copil
Articolul anterior
Șase persoane au fost reținute. Obligau fete printre care și minore să presteze servicii sexuale
Articolul următor