Diana Dumitrescu a vorbit despre problemele din viața ei. „Am dormit în baie, pe jos. M-am trezit sfâșiată de durere!”

Într-un interviu pentru stirileprotv.ro, actriţa a povestit despre depresia prin care a trecut și cât de mult întuneric poate exista de fapt în spatele unei aparente străluciri. Diana Dumitrescu s-a născut în Constanța, într-o familie cu cinci copii. A fost învăţată încă de mică să împartă, să dăruiască şi să fie responsabilă. Pentru că era frumoasă şi tonică, a intrat în lumea televiziunii încă din adolescenţă.

separator

Pe atunci, prezenta emisiuni pentru liceeni la un post local, iar la 18 ani a intrat la facultatea de actorie din Constanța, ca la 21 să participe la concursul „Miss World Romania”, unde a câştigat premiul de popularitate. După câteva luni, a dat un casting la Bucureşti pentru un rol în telenovela „Păcatele Evei”, pe care l-a trecut cu brio şi s-a mutat în Capitală.
„Viaţa e grea la Bucureşti, mai ales când ai 21 de ani. Nu cunoşti pe nimeni, încerci să te descurci singur cu banii pe care îi câştigi. La început a fost foarte greu, nu aveam prieteni, nu cunoşteam pe nimeni, am venit pe un teritoriu total nou. Bucureştiul şi acum mă înspăimântă, după 15 ani, dar atunci mi se părea un haos.”, spune Diana.

Aşa că nu e de mirare că i-a trecut de mai multe ori prin minte să se întoarcă acasă. Însă mama a încurajat-o să îşi urmeze visul de a deveni actriţă. Aşa că, a hotărât să-şi petreacă toată ziua pe platourile de filmare din Buftea, chiar dacă avea sau nu treabă. Aşa i-a cunoscut mai bine pe cei din spatele camerelor şi a învăţat o mulţime de lucruri noi din lumea filmului.

„Aveam senzaţia că trăiesc într-o poveste foarte frumoasă, pentru că nu a fost ceva după care am tânjit, a fost ceva ce mi s-a întâmplat, şi în momentul în care am conştientizat unde sunt şi alături de ce oameni sunt şi ce şanse mi poate oferi, şansa asta, am zis că trebuie să dau tot ce e mai bun în mine şi să fac lucrurile să funcţioneze bine.”
A a obţinut roluri din ce în ce mai importante în telenovelele româneşti. După doi ani, avea rolul principal în „Războiul sexelor”. Atunci s-a îndrăgostit de cel care avea să-i devină soţ doi ani mai târziu.

„La vreo doi ani după aceea, lucrurile au început puţin să se schimbe. Jucând foarte multe roluri şi asimilandu-mi foarte multe caracteristici care nu erau ale mele, la un moment da, m-am pierdut. Mi-am pierdut personalitatea mea, nu mai înţelegeam ce se întâmplă cu mine, probabil că atunci au pornit şi problemele. Mi se părea că viaţa mea nu are valoare, deşi eu munceam, aveam un soţ, aveam o casă, o familie, nu simţeam lucrurile de sub picioare şi nu mai sunt fericită. Nu mă mai bucura nimic. Nimic din ce realizăm nu mă mai bucura.”

Şi-a dat seama că depresia începea să-i acapareze viaţa. Chiar dacă avea sprijinul prietenilor şi al familiei, Diana se simţea neputincioasă.

„Și atunci am zis că mă duc la un psiholog. Trebuie să fie o problemă, chiar am o problemă cu capul de am job, sunt bine plătită, am un soţ, am o casă, ar trebui să am toate motivele să fiu fericită şi nu sunt fericită. “Ce se întâmplă cu mine?”, “De ce sunt aşa?”. Și am început să fac terapie şi m-am dus la psiholog şi mi-am răspuns la foarte multe întrebări.”

Familia Dianei încerca să o determine să lupte în continuare pentru relaţia ei, aşa cum se întâmplă de regulă în societatea românească.

”Mama m-a întrebat “mă, mamă, te bate? Nu. Te înjură? Nu. Se comportă urât cu tine? Nu. Și atunci de ce vrei să divorţezi”. Am zis pentru că nu sunt fericită. Și mi-a zis “măi, mamă, lucurile nu sunt simple, trebuie să munceşti mai mult.”

Însă nimeni nu ştia ce e în sufletul ei nici măcar ea însăşi. Aşa că a continuat să facă psihoterapie ca să înţeleagă de ce anume o fată tânără, frumoasă şi talentată, nu mai vede luminiţa de la capătul tunelului. Căsnicia Dianei era în impas. Cu inima zdrobită, Diana se mută într-un apartament al suferinţei, cum îl numeşte ea.

„Am plâns foarte mult, am fost total dezechilibrată. Nu ştiam ce o să se întâmple cu viaţa mea, nu ştiam încotro să o apuc, nu ştiam ce o să fac, din ce o să trăiesc, nu ştiam nimic. Plângeam şi încercam să-mi dau seama de ce plâng, pentru că la un moment dat plângeam aşa de tare că nu mai ştiam de ce plâng. De faptul că toate visele mele se dărâmaseră şi nu mai există, pentru că eu m-am căsătorit cu ideea de a face o viaţă, o familie, copii şi aia nu mai era. Plâng ca nu ştiu ce o să fac de acum încolo, plâng că nu am job acum, plâng ca sunt singură. De ce plâng, nu ştiam de ce plâng, dar plângeam încontinuu.”

Prietenele o vizitau în fiecare zi, însă Diana nu mai voia să stea în preajma lor. O obosea normalitatea lor. Nu mai avea chef de nimeni şi de nimic.

„Intrăm în baie şi plângeam, adormeam plângând pe jos în baie. Ele bătând încet “hai ieşi că ştim că plângi. Poţi să plângi cu noi”. Le rugam să plece şi acolo în baie dormeam. În baie pe jos am dormit foarte multe nopţi. M-am trezit şi mahmură, se întâmplă, nu e o ruşine. M-am trezit sfâşiată de durere, pentru că mai aveam încă o zi de trecut cu ce aveam în suflet.”
Nu ştie de unde i-a venit puterea de a se ridica, de a ieşi din casă şi de a continua terapia. Însă îşi doreşte ca toată lumea să-i audă povestea tocmai pentru a-i determina şi pe alţii să ceară ajutorul unui specialist.

”Am învăţat să-mi găsesc fericirea în mine şi în lucrurile mici şi am învăţat să fiu fericită singură. Sunt nişte lucururi pe care ni le tragem din natură și te fac fericit. O plimbare în parc. Am uitat să apreciem lucrurile astea mici pe care viaţa ni le oferă gratis, din alea ne găsim fericirea. Nu în haine de firmă, poșetuțe, gentuţe, alea sunt aşa. Ceva fals, o iluzie. Și este o iluzie din două puncte de vedere. Odată că poate să fie un fake şi pentru că azi poţi să-l ai, mâine poţi să nu-l mai ai. M-am folosit de toate fake-urile astea ca să învăţ că nu mă ajută şi ca să învăţ că dacă îţi sprijini fericirea în persoana de lângă tine, există o zi când ea poate să plece şi pleacă cu tot cu fericirea ta.”

După trei ani de psihoterapie, Diana se simţea fericită. Părea că soarele a intrat din nou pe strada ei. A început să muncească, să iubească. Şi-a reamintit ce înseamnă şi ce valoare are viaţă. Apoi, l-a cunoscut pe Alin, cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Visul ei este să devină mamă. Iar prin povestea sa vreă să le inspire pe toate femeile care se chinuie în căsnicie să obţină rolul principal în propria lor viaţă. Pentru că pur şi simplu merită!

Sursa

Lacrimi și durere la Bălți: Fetița de 8 ani, ucisă de un șofer beat, a fost condusă pe ultimul drum

Fetița de 8 ani, ucisă în accidentul cumplit de la Bălți, este condusă astăzi pe ultimul drum. Primarul orașului Bălți, Alexandr Petkov, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei victimei, scrie newtv.md

„Astăzi, Bălțiul o petrece pe ultimul său drum pe Polina, o fetiță de 8 ani, a cărei viață a fost curmată din cauza iresponsabilității criminale a unui șofer beat. Ca tată, ca om, ca primar, nu găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima durerea pe care o simt acum rudele fetei. În numele întregului oraș, transmit cele mai sincere condoleanțe familiei. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă sprijini în aceste zile dificile. Această tragedie trebuie să fie un apel pentru noi toți: să oprim iresponsabilitatea. Justiția trebuie să fie cât mai severă în astfel de cazuri, iar fiecare dintre noi nu trebuie să fie indiferent. Nu putem accepta ca șoferii beți să continue să pună în pericol viețile copiilor noștri”, a menționat edilul de Bălți.

Accidentul s-a produs pe 6 ianuarie, în ajun de Crăciun, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și A. Pușkin din Bălți. Șoferul unui Porsche, în vârstă de 38 de ani, a ignorat culoarea roșie a semaforului, astfel a lovit un taxi care circula regulamentar. În urma impactului, Porscheul a fost proiectat într-un Mitsubishi. Poliția a stabilit că șoferul Porsche-ului era beat la volan. Acesta avea o concentrație de alcool de 0,77 mg/l în aerul expirat.

În urma accidentului, fetița de 8 ani, pasageră în taxi, a murit. Mama copilei, în vârstă de 44 de ani, și șoferul taxiului, în vârstă de 45 de ani, au suferit diverse traumatisme.

Carburanții devin tot mai scumpi

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referință pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru mâine, 10 ianuarie, scrie safenews.md.

Astfel, prețul unui litru de benzină A95 nu trebuie să depășească 23,84 lei, iar cel pentru un litru de motorină – 20,64 lei.

Prețurile respective ar însemna o scumpire cu 33 de ani la benzină și cu 22 de bani la motorină.

Un bărbat a suferit arsuri în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit în propria locuință

Un bărbat a primit arsuri în urma unui incendiu în satul Baurci din raionul Căușeni. Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de 8 ianuarie 2025, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:21. Potrivit informațiilor, arderea s-a produs într-o casă de locuit. Pentru stingerea incendiului au ajuns două echipe de pompieri. La fața locului, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins tavanul locuinței și antreul. Incendiul a fost lichidat către ora 17:14. În urma incendiului, au ars parțial bunurile materiale, tavanul și 60% din acoperișul antreului, iar proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a primit arsuri la ambele mâini, încercând să stingă flăcările cu forțe proprii până la intervenția salvatorilor.

Potrivit cercetărilor efectuate de specialiști la fața locului, cauza cea mai probabilă a izbucnirii incendiului ar fi un scurtcircuit la frigider. Cauza exactă și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 22 de situații de risc.

O tânără își caută părinții dispăruți de patru zile
Articolul anterior
Andreea Marin a pozat desculță și fără pic de machiaj, în grădina casei sale
Articolul următor