Doina Bejan, femeia care a slăbit 25 de kg prin intermediul Centrului online de nutriție și sport galinatomaș.com

Aproximativ un an în urmă avea 80 de kg, mărimea XXL și multă disperare, acum Doina arată excelent, se simte mult mai bine și are mare grijă de corpul ei. Pentru obținerea siluetei dorite, pilonul principal a fost mișcarea, hidratarea corectă, alimentația echilibrată – reguli care au fost învățate prin intermediul platformei online galinatomaș.com.

separator
Iată ce ne-a povestit chiar Doina despre experiența sa:

„În luna ianuarie arătam ca un brăduț. Cum altfel poți să arăți când ai 1.54 cm și 80 de kg? Nu urcam niciodată scările, pentru că îmi ieșea sufletul. Evitam să merg pe jos, iar problema cea mai mare era că, nu purtam deloc tocuri, deși sunt o împătimită a pantofilor cu toc. Dorința de schimbare a venit după ce am văzut pozele de la Anul Nou, unde toate cele 80 de kg nu mai încăpeau în cadru. Știam ce vreau, dar nu știam cum. Așa că a fost așa să fie, să descopăr platforma online galinatomas.com. De profesie sunt inginer-programator și tot ce e legat de calculatoare, online, etc. Este o revelație pentru mine. Mi-am creat un cont și am porcurat un abonament pentru un an de zile, chiar în acea seară (în mintea mea era implantat faptul că aș putea să dau jos măcar 10 kg doar într-un an de zile…) și am început. Mai întâi regimul, apoi și antrenamentele. După care m-am alăturat și grupului „Noi îți cumpără kg”. Și așa am ajuns azi să cântăresc 54 de kg. Dar, mai am de muncit, pentru că lista motivațională încă nu are toate punctele îndeplinite. Vreau să ajung la 52 de kg. Este foarte aproape scopul, însă nu ma bazez doar pe asta. Știu că în momentul în care o să ajung la greutatea dorită, o să urmeze o perioadă mult mai lungă, în care o să lucrez mai departe la menținerea siluetei. În ianuarie 2018 arătam ca un brăduț. Astăzi arăt ca o trestie.”
De asemenea, am întrebat-o ce mănâncă la micul dejun.

„Dejunul meu de obicei începe la ora 10:00. Pentru că fac antrenament la ora 07:00. Și, când ajung la ora 10:00, prefer smoothie. Acum vara dau preferința fructelor de sezon: cum ar fi un măr, o pară, niște prune + apă și o linguriță de miere ecologică (recoltată chiar de soțul meu, pentru care creșterea albinelor este un hobby) – și dejunul perfect este gata. Des prepar un smoothie în care adaug pepene galben, semințe de chia sau de in și ghimbir. E o rețetă după consumul careia mă simt foarte bine. În week-end, spre exemplu când sunt acasă, dejunul este puțin mai diferit și e bazat pe cereale cu fructe uscate. Am acum o colecție de cereale diferite. Așa că fetelor, dacă vă doriți o schimbare – actionați azi, sau cum se spune în limba engleză: „Yesterday is History/Tomorrow is Mistery/Today is a gift. This why is called Present.”

„Aleg să trăiesc”: #SUNTVOCE cu Ana Danilescu.

Proverbul „Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți duce” se manifestă în viața Anei Danilescu, moderatoarea emisiunii pe unica.md, care a întâmpinat provocări majore cu o reziliență remarcabilă. Am pierdut oameni dragi din viața mea în urma cancerului și am trecut și eu prin această experiență, ceea ce m-a motivat să povestesc istoria mea și să ofer ocazia de a-și spune povestea și celor ce au avut curajul să treacă prin provocări dure și sunt o voce. 

Această serie #SUNTVOCE este despre toți cei care au curajul să-și privească provocarea în față și să-și spună istoria. „Sunt Voce” este o platformă pentru toți cei care caută surse de inspirație, motivație și ghidare în momentele sumbre din viața lor.

#SUNTVOCE își propune să aducă poveștile celor care transformă adversitățile în surse de inspirație, încurajând conștientizarea și asumarea propriilor experiențe pentru a trăi o viață plină de sens.

#stilunic – Lia Taburcean și Masha Tugutchi:”Noi azi la emisiune am venit cu un scop, să o transformăm pe Nicoleta”!

Atunci când i-am făcut invitația de a veni la emisiune, Lia Taburcean a decis să vină însoțită de omul care are grijă ca ea să arate perfect la fiecare apariție – beauty expertul Masha Tugutchi. Ne-au povestit istoria lor de prieteni, dar și au zis DA la provocarea echipei noastre!

Vizionare plăcută!

#mamasita: Maggy  Platon – “Eu nu fac de capul meu asta, este o teorie întreagă!”

O mamă care inspiră, provoacă dezbateri datorită modului în care își educă copii și o femeie super organizată. Toate aceste cuvinte o descriu perfect pe Maggy Platon – eroina acestui episod #mamasita.

Vorbim cu ea despre ultima sarcina, care a fost destul de unică și specială, aflăm cum i-a reușit sistemul de somn independent la fetițe, dar și cum a făcut și la ce trucuri a apelat pentru ca între băiatul cel mare și fete să nu existe gelozie!

Azi la #mamasita cu Olesea Sveclă invitată este mama a 3 copii și femeia Maggy Platon!

În premieră, la Chișinău va fi pus în scenă spectacolul radiofonic ”OVIDIU – Exilatul de la Pontul Euxin” realizat la București și premiat în cadrul Galei UNITER!
Articolul anterior
O româncă a fost numită în funcția de Ministru al Sportului din Franța!
Articolul următor