Chirurgia estetică facială și corporală: necesitate sau moft?

Chirurgia estetică și procedurile cosmetice sunt cele mai folosite tehinici în lumea întreagă – care schimbă, restaurează și îmbunătățesc aspectul pacientului. Unele intervenții estetice cum ar fi abdomenoplastia, augumentarea mamară, îndepărtarea ridurilor cu acid hialuronic au devenit foarte populare și în țara noastră.

separator

Despre tehnicele folosite și motivația pacienților am discutat cu medicul chirug – estetician Rodica Banciu care activează la Centrului de Estetică și Cosmetologie „VSV Beauty” din orașul Bălți.

#mamasita: Cristina Scarlat: “Copilul tău poate avea o relație bună cu tine dacă uiți de orgolii și propriile traume!”

Despre maternitate a recunoscut că prima dată vorbește. Cristina Scarlat, ne-a pus cum a fost această perioadă și ce a schimbat acum, când educă un copil mic.Despre diferențe dintre generații, traume la copii, părerea ei despre prietenia dintre părinte și copil – toate le-am discutat în noul episod #mamasita cu Olesea Sveclă.

#usideschise: Ian Raiburg acasă la Nisporeni – de ce mulți nu cunosc că este băștinaș de aici!

Ian Raiburg – compozitorul cu cele mai multe hituri și interpretul care ajunge la inimile a mii de oameni. Dornic de a-și aminti de locurile unde a copilărit, acesta a acceptat invitația noastră de a merge în orașul natal. Are o istorie impresionantă, iar reușitele obținute pe parcursul vieții sunt wow.

În acest episod #usideschise prin Moldova vă invităm să descoperiți istoria acestui mare interpret dar și să descoperiți o regiune superbă din țărișoara noastră: dealurile BĂLĂNEȘTI!

*Emisiune creată de unica.md

✅Prezentatoare:  Aura 

✅ Producător: Iulia Arnaut  

✅ Director imagine: Iurie Iovu 

✅ Editor: Ciornii Alexandru

✅Redactor-șef: Ana Ursu

#InstantControl: 17 de întrebări în 5 minute, răspunde Luciana Gurduz

Luciana Gurduz, brand ambasadorul IVATHERM de peste 3 ani a fost provocată să treacă un test format din 17 de întrebări. Iar în video poți afla dacă s-a ales cu premiul oferit de partenerul ediției IVATHERM. *Priviți până la final, veți avea parte și voi de o surpriză!

Partenerii noștri
Author Centrul de Diagnostic Medical Magnific
Adresa: Chisinau, str. Melestiu, 20
Tel.: (22) 545 268
Facebook: https://www.facebook.com/Centrul-de-Diagnostic-Medical-Magnific-1540935459511883/
Seminar GRATUIT la Ungheni: Cum poți slăbi ONLINE, de acasă!
Articolul anterior
Acești părinți își țin în brațe cele 6 fetițe gemene. Cum arată ele după 35 de ani!
Articolul următor