Bombă la Hollywood. Brad Pitt ar fi într-o relație cu o femeie pasionată de spiritism

Brad Pitt a depășit momentul divorțului de Angelia Jolie și, în timp ce își planifică timpul pe care îl petrece alături de cei șase copii ai săi, iată că a avut timp și de o nouă idilă.

separator
Brad Pitt a alimentat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Sat Hari Khalsa, o blondă pasionată de spiritism și manufacturarea bijuteriilor, scrie spynews.ro. Actorul, în vârstă de 54 de ani, a petrecut mult timp cu blondina la o petrecere din Los Angeles. Bijuteriile create de către noua iubită a lui Brad Pitt au fost printre favoritele unei foste iubite de-ale actorului, actrița Jennifer Aniston.

Potrivit Daily Mail, cei doi au chicotit și au zâmbit pe tot parcursul, iar martorii povestesc că Brad Pitt pare mai fericit ca oricând în compania blondinei.

Un bărbat care venea din Turcia a rămas fără 31 de mii de dolari pe Aeroportul Chișinău. Care este motivul?

Un pasager al cursei Istanbul-Chișinău a fost documentat de funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinău pentru tentativa de trecere ilicită prin vamă a mijloacelor financiare.

În rezultatul efectuării controlului de specialitate al bagajelor pasagerilor, în valiza unui călător a fost depistată suma de 31250 de dolari, nedeclarat organului vamal.

Mijloacele financiare au fost ridicate, iar cazul este examinat de către Direcția urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

„Profesor, nu cerșetor”! Un grup de pedagogi au ieșit la protest de ziua lor
Articolul anterior
Natalia Gordienko se pregătește de lansarea unei noi piese!
Articolul următor