Lilu: ,,De câteva luni nu mai folosesc pungile de plastic când fac cumpărături”

Lilu ne oferă un exemplu bine de urmat! Prezentatoarea Tv nu mai folosește pungi de plastic atunci merge la cumpărături. Fă și tu ca ea!

separator
,,De câteva luni nu mai folosesc pungile de plastic când fac cumpărături. Dacă înainte aveam câteva sertare cu pungi, acum am agățate în cui câteva torbe și săculețe textile. Tare îmi doresc să nu mai văd orice chestie micuță, orice fruct, orice cutie de medicament pus în pungă de plastic. Ne otrăvim casa și mediul și după asta ne plângem ca sunt prea multe boli în jurul nostru. Noi le creăm prin indiferență și iresponsabilitate”.

Bravo, Lilu!

Un bărbat care venea din Turcia a rămas fără 31 de mii de dolari pe Aeroportul Chișinău. Care este motivul?

Un pasager al cursei Istanbul-Chișinău a fost documentat de funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinău pentru tentativa de trecere ilicită prin vamă a mijloacelor financiare.

În rezultatul efectuării controlului de specialitate al bagajelor pasagerilor, în valiza unui călător a fost depistată suma de 31250 de dolari, nedeclarat organului vamal.

Mijloacele financiare au fost ridicate, iar cazul este examinat de către Direcția urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

Emoții de dor! Dan Bălan a revenit acasă, de ziua mamei sale
Articolul anterior
Urmează două minivacanțe pentru bugetari
Articolul următor