Fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston a decedat

Fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, Nick Gordon, a decedat la doar 30 de ani în urma unei supradoze de droguri.

separator
Nick Gordon s-a iubit cu fiica regretatei cântărețe americane Whitney Houston, Bobbi Kristina. Potrivit presei străine, Nick Gordon a murit de Anul Nou, în Florida.

Decesul lui vine la patru ani de când singura unică a lui Whitney Houston a trecut în neființă. Bobbi Kristina a murit în februarie 2015, iar Nick a fost găsit responsabil de moartea ei.

Fratele lui Nick, Jack Walker, a confirmat decesul: ‘Suntem devastatați de dispariția minunatului meu frate. A lăsat un gol imens în sufletul familiei și în inimile prietenilor. Lupta lui Nick în viață nu a fost ușoară. Sunt recunoscător că Dumnezeu m-a lăsat să-i fiu alături lui Nick la sfărșitul vieții și am putut să-l țin de mână în ultimele momente’.

În ultimul timp, Nick Gordon a fost internat de mai multe ori în spital, după ce a suferit mai multe atacuri cardiace din cauza consumului de droguri. Whitney Houston îl considera ca un fiu pe Nick Gordon, iar în februarie 2012, după moartea fulgerătoare a solistei, acesta s-a cuplat cu fiica ei, Bobbi Kristina. Cei doi erau logodiți.

Bărbatul a fost găsit vinovat, după ce s-a descoperit că el fusese cel care i-a dat lui fiicei lui Whitney Houston un cocktail de droguri înainte ca aceasta să fie găsită inconștientă în casă, transmite verdict.ro.

Natalia Barbu a lansat videoclipul piesei cu care va merge la Eurovision 2024

Interpreta din Republica Moldova, Natalia Barbu, a lansat videoclipul piesei „In the Middle”, cu care ne va reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2024. Lansarea a avut loc cu doar o zi înainte de prima semifinală a concursulu. Videoclipul a fost regizat de Nicu Chilianu.

Natalia Barbu a lansat videoclipul piesei cu care va merge la EurovisionFoto: TV8.md

Producția a fost primită cu satisfacție de către fani. „Absolut minunat”, „E cel mai tare clip”, „Epic” s-au grăbit să comenteze oamenii, transmite tv8.md. 

Alții au scris în comentariile de pe Youtube că videoclipul ar fi trebuit lansat mai devreme decât semifinala concursului pentru a fi promovat mai mult. 

Natalia Barbu pleacă la Malmö (Suedia) cu piesa „In the middle”. Interpreta, care a câștigat pentru a doua oară Finala Națională Eurovision, spune că e copleșită de emoții frumoase.

Eurovision Song Contest 2024 va avea loc la Malmö, Suedia, ca urmare a victoriei de anul trecut a interpretei Loreen, cu piesa „Tattoo”. Semifinalele vor avea loc la 7 și la 9 mai, iar țara câștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe data de 11 mai.

Anul trecut, R. Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele și Luna”. Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost în anul 2017, atunci când trupa SunStroke Project a obținut locul trei cu piesa „Hey mamma”.

Luxemburg, recunoscută drept cea mai bogată țară din lume cu un PIB anual de 143.173 USD pe cap de locuitor

În competiția țărilor cine este cel mai bogat, Moldova ocupă locul 97 în anul 2023, conform datelor Fondului Monetar Internațional, publicate de Global Finance.

Potrivit datelor statistice, PIB-ul Republicii Moldova pe cap de locuitor la paritatea puterii de cumpărare este de 17.902 dolari, ceea ce o plasează pe locul 97 în lume. În tabel, Moldova se plasează sub România, care ocupă locul 53 cu 43.179 dolari pe cap de locuitor, dar mai sus de Ucraina, cu locul 110 și cu 15.464 dolari pe cap de locuitor, transmite ipn.md.

Rusia este pe locul 60 (38.292), Letonia pe locul 55 (41.730), Polonia pe locul 43 (49.060), Lituania pe locul 41 (50.600).

Luxemburgul este recunoscut drept cea mai bogată țară din lume cu un PIB anual de 143.173 USD pe cap de locuitor. Pe podiumul primilor trei se mai află regiunea Macao din China (134.141) și Irlanda (133.895). Dintre țările europene, după Luxemburg mai vine San-Marino, Norvegia, Elveția, Andorra, Danemarca, Islanda, dar și alte țări.

Undeva printre acestea se regăsesc Statele Unite cu un PIB anual de 84.624 de dolari pe cap de locuitor.

Potrivit FMI, cele mai sărace țări ale lumii au o putere medie de cumpărare pe cap de locuitor mai mică de 1.500 de dolari, în timp ce celor mai bogate 10 le revine 110.000 de dolari pe cap de locuitor.

Înaintea Republicii Moldova, pe locul 38 este Slovenia, Lituania (41), Cehia și Polonia ( 42 și, respectiv, 43), dar și Croația, Ungaria, Estonia, Slovacia, România, Letonia, Rusia, Bulgaria, Kazahstan, Serbia, Belarus, Georgia, Armenia, Albania, Turkmenistan și Azerbaidjan. Mai jos în clasament, dintre țările post-sovietice, se situează doar Ucraina (locul 110), Uzbekistan (124), Kârgâzstan (143) și Tadjikistan (148).

În coada clasamentului se află țări ca Nigerul, Mozambique, Republica Democratică Congo, Republica Central-Africană, Burundi, Sudanul, dar și o serie de țări ca Afganistanul care nu au prezentat date relevante.

Imagini greu de privit din Vietnam. Pescarii înaintează cu greu cu bărcile printre sute de mii de pești morți, pe sute de hectare

Peste 100 de recorduri de temperatură au fost doborâte în Vietnam în luna aprilie, conform datelor oficiale publicate de serviciul local de meteorologie, în contextul în care Asia de Sud şi de Sud-Est este afectată de un val mortal de caniculă. În ultimele săptămâni, o căldură extremă a cuprins Asia, din India până în Filipine, provocând decese asociate cu insolaţia şi ducând la închiderea şcolilor, scrie digi24.ro.

Schimbările climatice provocate de acțiunile umane vor duce la valuri de căldură mai frecvente, mai îndelungate şi mai intense, avertizează în mod regulat oamenii de ştiinţă. Vietnamul a cunoscut trei valuri de caniculă în aprilie, potrivit datelor publicate vineri de Centrul naţional pentru prognoze hidrometeorologice, mercurul atingând 44 de grade Celsius în două oraşe, la începutul acestei săptămâni.

Această cifră este apropiată de cea mai ridicată temperatură înregistrată vreodată în Vietnam: 44,2 grade Celsius, înregistrată la 7 mai 2023. În total, 102 staţii meteorologice au înregistrat recorduri în aprilie, nordul şi centrul Vietnamului fiind cele mai afectate de caniculă, cu temperaturi, în medie, cu 2-4 grade Celsius mai ridicate comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Şapte staţii meteorologice au înregistrat marţi temperaturi de peste 43 de grade Celsius.

Cel mai dramatic efect al vremii extreme care a lovit Vietnamul a fost înregistrat în provincia sudică Dong Nai, unde sute de mii de peşti au murit într-un bazin. Imaginile date publicităţii i-au arătat pe locuitori deplasându-se cu barca în rezervorul Song May cu o suprafaţă de 300 de hectare, în care apa abia era vizibilă sub peştii morţi. Această mortalitate masivă a fost atribuită caniculei şi unei proaste gestionări a situaţiei.

Agenţia vietnameză de meteorologie a prognozat noi valuri de căldură în luna mai, cu temperaturi cu 1,5 până la 2,5 grade Celsius mai ridicate comparativ cu cele înregistrate în anii precedenţi în aceeaşi perioadă. În timp ce aprilie şi mai sunt, de obicei, cele mai fierbinţi luni ale anului în Asia de Sud-Est, experţii susţin că fenomenul El Nino face ca în acest an căldura să fie deosebit de intensă. Bangladesh şi Myanmar au cunoscut, de asemenea, temperaturi ridicate în aprilie, iar insolaţia a ucis cel puţin 30 de persoane în Thailanda de la începutul anului. Totodată, temperaturile ridicate au fost parţial responsabile pentru o explozie mortală într-un depozit de muniţie din Cambodgia. În Filipine, episcopii catolici i-au îndemnat pe credincioşi să se roage pentru ploaie şi temperaturi scăzute, după ce canicula a determinat guvernul să suspende temporar cursurile în zeci de mii de şcoli. Mega-oraşul Calcutta din estul Indiei a cunoscut o căldură apăsătoare, mercurul din termometre urcând până la 43 de grade Celsius, în cea mai fierbinte zi de aprilie înregistrată după 1954. Chiar şi Nepalul muntos a fost afectat – guvernul a emis avertismente privind riscul asupra sănătăţii publice, iar pompierii se luptă cu incendii forestiere de o amploare neobişnuită.

O femeie din Marea Britanie și-a omorât gemenii într-un accident provocat cu intenție
Articolul anterior
Argatu’ și Moș Martin îți dau întâlnire la cea mai tare petrecere din luna ianuarie
Articolul următor