„Viața mea… e cântecul!” – Adriana Ochișanu își invită fanii la 2 zile de spectacol plin de emoții!

„Viața mea…e cântecul!” – un concert așteptat de 4 ani. Adriana Ochișanu își invită fanii la 2 zile de spectacol plin de emoții. ,,Azi să triumfe dragostea și să trăiască publicul, plăcerea inimii să ne fie icoana, Și să cântați cu mine, căci VIAȚA MEA …E CÂNTECUL! A voastră, simplă și iubită … Adriana!”.

separator
În luna mărțișorului, pe 18 și 19 martie, ora 19.00, Adriana Ochișanu vă invită la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău la un concert aniversar deosebit.

Pe 18 martie, frumoasa interpretă de muzică populară, etno-folclorică și ușoară împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani, și mai mult  – trei decenii de carieră. Artista a hotărît ca anul acesta să-și sărbătorească ziua de naștere pe scenă, alături de oamenii dragi, dar și de publicul îndrăgit de acasă.

Adriana Ochișanu, va fi protagonista a două concerte grandioase alături de Orchestra „Fluieraș”, condusă magistral de Frații Stefăneț, ineditul proiect muzical Ethno Republic și Ansamblul de Dansuri Populare „Fluieraș”, condus de Iurie Bivol.

O surpriză frumoasă pentru public vor fi și invitații săi speciali, în premieră la Chișinău – Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani, care vor încinge atmosfera cu o muzică lăutarească veritabilă, dar și participarea extraordinară a renumitului artist din România – Pepe.

https://youtu.be/aN6MIqUt1KE

Pe 18 și 19 martie, ora 19:00, va fi cel mai frumos concert al Primăverii la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău.

Bilete: Online pe iTicket.md, Librarius și casele Palatului Național. Pentru informații sunați la: 022.84.55.00

Prin muzică poţi transmite sentimente pe care uneori nici nu ştii cum să le explici, cum să le descrii. Muzica devine o mare responsabilitate din momentul în care începi să te bucuri de dragostea şi de atenţia publicului, când aşteptările oamenilor care te ascultă încep să crească. Atunci afli că, prin muzica ta, ai început să influenţezi vieţile oamenilor.

Emoția este unul dintre cele mai de preț lucruri. Emoția e un sentiment pur, inocent și da culoare vieții. Fără ea, fără dragoste, am fi toți niște roboți. Veți avea o lacrimă pe obraz la amintirea unei foste iubiri sau dezamăgiri, veți simți dorul de părinți, de copii, de cei ce nu mai sunt. Dar viața te face mereu să mergi înainte, să treci peste greutăți, să uiți, așa cum Adriana Ochisanu a făcut mereu, să privești cu optimism la viitor, să te iubești ca să poți iubi, să razi, să trăiești emoțiile cu toată inima, să te bucuri de fiecare clipă. Acest spectacol va avea , prin prisma emoțiilor create, un efect terapeutic în sufletul dvs, răscolindu-l în adâncuri. Iubirea este singura care marchează cu adevărat viața.

“Muzica și publicul nu m-au dezamăgit niciodată pentru că îmi oferă energia de a merge mai departe”, spune Adriana Ochisanu. “Îmi asum orice declarație și apariție pentru că sunt sinceră până la capăt. Ceea ce se vede pe tv, în social media… sunt chiar eu. Sinceritatea este apreciată cel mai mult de oamenii care te iubesc”, mai spune frumoasa artista.

Cu sinceritatea ei, Adriana Ochisanu va invită la la un concert unde o să vi se strângă sufletul, o să vă invadeze o mare de senzaţii, de la tristeţe la bucurie maximă, ascultând o piesă, sau un fragment muzical. Veți simţi că acordurile, pasajul acela muzical, vă înalţă, vă fac să vă gândiţi la anumite lucruri de dincolo de lume, de problemele din fiecare zi, să vă simţiţi copleşiţi de frumuseţea momentului, de emoţiile pe care artistul le transmite, un concert despre blândețe, dor, despărțire, dragoste și familie, în care veți invăța să va prețuiți pe voi și pe cei apropiați.

Muzică poate să transmită toate sentimentele umane într-un singur fragment… Muzică e un dar de la Dumnezeu!

“Vreau să mă învăluiesc cu oameni care știu să atingă inimile celorlalți. Oamenii care prin loviturile grele ale vieții au învățat să crească și au păstrat atingerea blândă a sufletului. Va aștept cu drag la concert, vreau să fim toți oamenii cu inima frumoasă în sala Palatului Național!”, spune Adriana Ochisanu.

Adriana Ochișanu ne transmite în versuri dragostea ei pentru public:

,,Celor ce astăzi pragul cântecului meu mi l-ați pășit
Și mi-ați adus în suflet raze de iubire,
Vă mulțumesc și mă înclin spre voi, publicul meu iubit
Și vă sădesc în suflet fericire!
Să îmi permiteți să v-aduc în dar, prin glasul meu,
Lumina, liniștea și viața de acasă,
Tot dorul de părinți și toată dragostea lui Dumnezeu,
Dar mai presus de toate, o muzică frumoasă!
Azi să triumfe dragostea și să trăiască publicul!
Plăcerea inimii să ne fie icoana!
Și să cântați cu mine , căci VIAȚA MEA …E CÂNTECUL !
A voastră, simplă și iubită … Adriana!”

Delegații pe străzile Capitalei, timp de două zile! Transportul rutier va fi restricționat

Poliția informează că, în perioada 22 – 23 mai, în Chișinău va avea loc cel de-al XIX-le-a Congres al Conferinței Curților Constituționale Europene.

În timpul deplasării delegațiilor transportul rutier va fi restricționat parțial pe unele străzi:

  • str. Mitropolit Varlaam, perimetrul străzilor A. Pușkin – Vlaicu Pârcălab;
    – str. Vlaicu Pârcălab, perimetrul străzilor Mitropolit Varlaam – București;
    – strada București, perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab – Maria Cebotari;
    – strada Maria Cebotari, perimetrul str. Alexei Șciusev – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Polițiștii vor fi prezenți pentru a fluidiza traficul rutier cu redirecționarea acestuia pe străzile adiacente, dar și pentru a oferi suport șoferilor.

În acest context, poliția îndeamnă șoferiisă respectați cerințele polițiștilor antrenați în executarea misiunilor de serviciu și să vă organizați din timp rutele alternative de deplasare, dacă urmează să intersectați străzile menționate.

Magistraţii repun pe rol procesul lui Vlad Filat

Cercetarea judecătorească în dosarul în care fostul premier Vlad Filat, în prezent lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), este învinuit de corupere pasivă și trafic de influență, a fost reluată, scrie stiripesurse.md.

Se întâmplă după ce doi judecători de la Curtea de Apel Chișinău, transferați temporar la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), și-au dat demisia, anunță Procuratura Anticorupție (PA).

Următoarea ședință, în cadrul căreia va fi examinată cererea de revizuire înaintată de Filat și apărătorii acestuia, este planificată pentru data de 27 mai, ora 10:00.

Amintim că, prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 27 iunie 2016, Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Fostul premier a fost amendat la acea vreme cu 60 000 de lei și s-a dispus confiscarea bunurilor obținute ilegal (mașini, imobile, terenuri, conturi bancare). Prin decizia din 2016, Filat a primit interdicția de a ocupa funcții publice timp de 5 ani.

Curtea de Apel Chișinău a menținut sentința de condamnare, pe 11 noiembrie 2016. Prin deciziile CSJ, atât recursul ordinar înaintat de apărare, cât și recursul în anulare, au fost respinse ca vădit neîntemeiate. În iunie 2023, Vlad Filat și apărătorii săi au înaintat o cerere de revizuire a cauzei, urmare a hotărârii Curții Europene a Drepturilor Omului (CtEDO) din 31 ianuarie 2023, care a constatat încălcarea Articolului 6 § 1 din Convenție, invocând lipsa publicității procesului penal. Cererea urma să fie examinată în ședința de astăzi, 20 mai.

PA anunță că, în cadrul ședinței, părțile în proces au fost, însă, anunțate despre reluarea cercetării judecătorești, pe motivul demisiei și eliberării din funcție a doi judecători din completul de judecată ce urma să se pronunțe pe caz, unul din acești magistrați fiind președintele completului.

De asemenea, părțile în proces au fost anunțate că, prin încheierea din 17.05.2024, a fost creat un nou complet de judecată întru examinarea cererii de revizuire vizate. Tot la ședința de astăzi, Președintele noului complet format, a înaintat o declarație de abținere de la examinarea prezentului caz, pe motiv că ar fi recepționat recent raportul de evaluare negativă din partea Comisiei vetting, astfel că, în vederea excluderii oricărui dubiu privind imparțialitatea sa, a considerat necesar să înainteze prezenta declarație de abținere.

Pronunțarea soluției instanței asupra declarației de abținere a fost amânată pentru 27 mai 2024, ora 10:00.

Reamintim că fostul premier Vlad Filat a fost achitat în dosarul în care era învinuit de spălare de bani în proporții deosebit de mari, conform deciziei din 7 mai, pronunțată de către magistrații de la judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Mama Mădălinei, fetița dispărută în urmă cu doi ani în SUA, ar putea să fie expulzată în Republica Moldova

Diana Cojocari, mama Mădălinei Cojocari, riscă să fie expulzată în țara natală, Republica Moldova. Decizia va fi luată de autoritățile din SUA. Femeia se face vinovată pentru că nu a contactat autoritățile americane imediat după dispariția fetei sale, scrie evz.ro.

Ea și-a văzut fiica, ultima dată, pe 23 noiembrie 2022. Dar, a mers la poliția  abia la data de 15 decembrie. Ulterior, anchetată și judecată, a pledat vinovată în acest caz ce s-a petrecut în Carolina de Nord.

Diana Cojocari ar putea fi expulzată în Republica Moldova

Mădălina Cojocari a fost văzută ultima dată coborând dintr-un autobuz școlar în orașul Cornelius, pe 21 noiembrie 2022, și la vremea respectivă avea 12 ani.

Diana și soțul ei, Christopher Palmiter,tatăl vitreg al Mădălinei, nu au raportat la poliție dispariţia fetiţei decât după câteva săptămâni mai târziu, pe 15 decembrie 2022. Și au recunoscut în fața polițiștilor că ultima dată când și-au văzut fiica a fost la data de 23 noiembrie 2022. În acea seară, ea și soțul ei se certaseră.

Christopher Palmiter a afirmat că pe 24 noiembrie 2022, a mers acasă la nişte rude din Michigan „pentru a recupera niște obiecte”, după ce avusese o ceartă cu soția sa. În acea zi, în jurul orei 11:30, Diana a intrat în dormitorul fetiţei şi a văzut că tânăra nu era prezentă.

Când s-a întors acasă, Diana l-a întrebat dacă ştie unde se află fiica lor. Bărbatul a întrebat-o acelaşi lucru și i-a spus că nu are nicio idee. La scurt timp după ce au dat-o dispărută pe Mădălina, părinţii ei au scris o scrisoare în care au apelat la ajutorul oamenilor pentru găsirea fetei.

Cuplul a fost arestat pentru că nu a raportat dispariţia fetiţei. Christopher a fost eliberat în luna august după ce a depus cauțiune, în timp ce Diana încă e în arest la închisoarea din Mecklenburg.

Bunica fetei, Rodica Cojocari, a spus într-un interviu că ea crede cu tărie că „nepoata ei este în viață, dar a fost răpită”. Femeia îşi acuză fiica şi ginerele că i-au traficat nepoata pentru suma de cinci milioane de dolari.

Anunț oficial. Luni, în Capitală, microbuzele nu vor circula până la ora 10.00
Articolul anterior
Începe Carnavalul de la Rio de Janeiro. Surprizele pregătite de organizatori
Articolul următor