A pierdut lupta cu kilogramele? Jasmin, criticată de fani. Ce le-a răspuns artista?

De Anul Nou pe vechi interpreta Jasmin, soția deputatului moldovean Ilan Shor, i-a felicitat pe fani cu ocazia sărbătorii și a publicat un fragment din spectacolul ei de la concertul de Anul Nou, care a fost transmis pe canalul Rusia-1. Vâzând imaginile, fanilor li s-a trezit intenția de a critica înfățișarea artistei. Potrivit admiratorilor, Jasmin, care s-a lăudat mereu cu o siluetă de invidiat, ar fi adăugat peste zece kilograme.

Jasmin a ales o rochie strălucitoare pentru spectacol, cu un șliț adânc pe picior și un decolteu generos. În opinia fanilor, artista a riscat cu o astfel de alegere, deoarece nu este un secret faptul că paietele fac vizual silueta mai voluminoasă. Mai mult, strălucirea lor accentuează inevitabil părțile proeminente ale corpului.

„Rochia este groaznică, slăbește, Jasmin! Te-ai îngrașat”, a scris un fan mai îndrăzneț. Artista a reacționat deja la comentariile acide de pe Instagram. Ea a încercat să le transmită fanilor că criticile lor sunt lipsite de tact. Jasmine a intrat în dialog cu fanii, încercând să-i pună la locul lor.

,,Куда мне до Вас, эталон дворянской вежливости и красоты Венеры!” („Nici nu îndrăznesc să mă ridic la înălțimea voastră – standardul politeții nobile și frumusețea Venerei!”, a scris în replică Jasmin, mamă a trei copii, încercând să-i intimideze pe cei care scriu despre schimbările în aspectul ei.

Fanii au continuat să comenteze despre rochia „eșuată” a lui Jasmin. Dar sunt și din cei cărora le plac formele feminine mai voluptoase. În comentarii, poți găsi un număr mare de complimente, inclusiv de la cei care s-au săturat să se uite la artiști slabi, în pragul anorexiei.

sursa

Morți și răniți la Odesa, după un nou atac cu rachete balistice

Noaptea trecută, armata rusă a atacat centrul Odesei. Trei persoane au fost ucise, printre care un polițist. Precizările au fost făcute de șeful administrației militare al regiunii Odesa Oleg Kiper. Alte trei persoane au suferit răni, una din ele se află în stare gravă la spital. 

Atacul asupra Odesei a fost efectuat cu rachete balistice, potrivit lui Oleg Kiper. În consecință au fost ucise trei persoane, inclusiv un polițist. Încă trei persoane au suferit răni. 

Primarul de Odesa Ghenadii Truhanov a spus că urmare a atacului au fost avariate clădiri rezidențiale și infrastructura civilă.

Publicația locală Dumskaia a menționat că una dintre cele trei victime, care au suferit răni, se află la spital în stare extrem de gravă. Potrivit sursei, urmare a atacului, a fost avariat inclus oficiul reprezentanței din Odesa a Comisarului Radei Supreme a Ucrainei pentru drepturile omului, transmite Newsmaker

Partea rusă deocamdată nu a comentat atacul. Amintim că, în seara zilei de 29 aprilie trupele ruse au lansat un prim atac cu rachete asupra Odesei. Publicația Dumskaia a scris că urmare a atacului au fost ucise 5 persoane, iar peste 30 au suferit răni, printre acestea – doi copii și o femeie însărcinată.

Peste 250 de voluntari vor monitoriza defășurarea examenelor de absolvire a clasei IX-a

Peste 250 de persoane au răspuns inițiativei Ministerului Educației și Cercetării de a participa în calitate de voluntari la monitorizarea examenelor de absolvire a clasei IX-a. Activitatea se înscrie în Campania Națională ,,Fii ONEST, nu copia! care are scopul de a asigura șanse egale elevilor, ca să-și demonstreze cunoștințele acumulate în timpul anilor de studii, să crească transparența și să reducă corupția în școlile din R. Moldova.

Toate persoanele care s-au arată deschise să fie voluntari au participat astăzi la o instruire organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare, informează MEC, transmite tvrmoldova.md. 

Participanții au fost informați despre felul în care se desfășoară examenele, responsabilitățile pe care le vor avea, procedurile de ordin general și actele normative aplicate și au adresat întrebări experților. Instruirea este obligatorie pentru a putea desfășura activitatea de voluntar în cadrul proiectului. 

Cea de-a doua instruire va avea loc pe data de 2 mai, fiind urmată și de alte instruiri pe măsură ce voluntarii se vor înregistra la program. Toți cei care-și doresc să se implice în campania Fii ONEST, nu copia!, sunt îndemnați să acceseze site-ul fiio9est.md, unde pot afla mai multe detalii, dar și completa formularul de înregistrare. 

Circa 70 locuri de parcare publice vor fi amenajate în PMAN, în Noaptea Învierii

În Noaptea Învierii vor fi amenajate 70 de locuri de parcare publice în Piața Marii Adunǎri Naționale, direcția strǎzii Mitropolit Gavriil Bǎnulescu-Bodoni.

70 de locuri de parcare vor fi disponibile, în PMAN, în seara de PașteFoto: Direcția Generală Mobilitate Urbană

Potrivit Direcției Generale Mobilitate Urbană, acțiunile au drept scop facilitarea accesului în zona Catedralei Metropolitane „Nașterea Domnului” a chișinǎuienilor și oaspeților Capitalei care vor participa la slujba din Noaptea Învierii.

Mai mult, sunt disponibile și locurile de parcare stradale, deja amenajate, pe strǎzile adiacente. 

gallery images

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat. Primele imagini
Articolul anterior
Maia Sandu a participat astăzi la întrunirea online cu peste 250 de diplomați ai Republicii Moldova
Articolul următor