Scandal după Eurovision. Câștigătorul concursului, suspectat că ar fi consumat cocaină

Scandal de proporții după finala Eurovisionului. Totul s-a întâmplat după ce în camera verde au fost surprinse imagini în care ar fi fost făcută o linie de cocaină, iar Damiano, câștigătoarul concursului Eurovision 2021, s-ar fi drogat.

Astfel, un jurnalist din Suedia l-a întrebat pe acesta dacă este adevărat.

“Damiano vreau să-ți pun așa întrebare pentru că pe imaginile oficiale ai fost observat în camera verde cum ai fi făcut pe masă o linie de parcă ai fi consumat droguri. Pe internet oamenii spun că tu ai consumat cocaină. Ce a fost, de fapt?”

Câștigătorul Eurovisionului a negat acest fapt și a îndemnat oamenii să nu creadă că este un consumator de droguri.

“Eu nu sunt consumator de droguri, vă rog. Nu am utilizat cocaina, vă rog să nu credeți așa ceva”, a spus Damiano.

Cu toate astea din imagini mai pot fi observate momente în care aceștia au consumat vin spumant în camera verde și au avut cu ei o sticlă de băutură și la conferința de presă.

Italia, reprezentată de trupa rock Måneskin, este marea câștigătoare a concursului Eurovision 2021, datorită votului telespectatorilor, care a răsturnat complet, sâmbătă seara, ierarhia rezultată după o primă jurizare venită din partea țărilor participante.

Finala concursului european de muzică, care a ajuns la a 65-a ediție, s-a desfășurat la Rotterdam, cu 3.500 de spectatori, după ce anul trecut competiția a fost anulată din cauza pandemiei.

sursa

În 2025, Paștele catolic și cel ortodox va fi sărbătorit în aceeași zi

Paștele este o sărbătoare a cărei dată variază de la an la an. Regula după care se calculează ziua exactă a fost stabilită la Sinodul Ecumenic de la Niceea în 325 e.n., Paștele ortodox fiind sărbătorit în fiecare an în duminica imediat următoare lunii pline de după echinocțiul de primăvară.

În 2025, atât Paștele catolic, cât și cel ortodox vor fi sărbătorite pe data de 20 aprilie, scrie diez.md.

În următorii ani:— Paștele ortodox:
2026 – 12 aprilie;
2027 – 2 mai;
2028 – 16 aprilie;
2029 – 8 aprilie;
2030 – 28 aprilie;
2031 – 13 aprilie;
2032 – 2 mai.

— Paștele catolic:
2026 – 5 aprilie;
2027 – 28 martie;
2028 – 16 aprilie;
2029 – 1 aprilie;
2030 – 21 aprilie;
2031 – 13 aprilie;
2032 – 28 martie.

Casa unui preot a fost jefuită chiar în noaptea de Paște

Casa preotului din localitatea Pelinia, raionul Drochia, a fost jefuită în noaptea de Paști. Persoane necunoscute au pătruns în locuință și au furat bani.

Despre acest caz anunță primăria localității.

„Stimați locuitori, vă aduc la cunoștință că, în Noaptea Învierii Domnului, în locuința preotului Bisericii din satul Pelinia, persoane necunoscute au pătruns în locuință, de unde au sustras mijloace bănești. Cei care posedă informații sau au observat persoane suspecte, rog să mă anunțați. Confidențialitatea o garantez”, se arată în mesajul Primăriei, potrivit www.stiri.md.

În timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin era la slujba de Înviere

În timp ce armata rusă bombarda Ucraina, Vladimir Putin era la slujba de Înviere în Catedrala Hristos Mântuitorul, distrusă pe vremea lui Stalin, dar reconstruită după căderea comunismului.

În timp ce armata lui bombarda Ucraina, Putin era la slujba de Înviere

Slujba a fost oficiată de Patriarhul Kirill, unul dintre cei mai mari susținători ai președintelui și un promotor al războiului din Ucraina. Vladimir Putin vine să celebreze Învierea Domnului aici an de an, transmite Digi24.ro.

În apropierea lui se află adesea lideri importanți ai regimului. Cine stă lângă Putin de Înviere arată că este, pentru moment, în grațiile președintelui rus. Anul acesta a fost primarul Moscovei, Serghei Sobianin.

O fetiță de 6 ani a fost la un pas de înec la Lacul Valea Morilor
Articolul anterior
În Franța, au fost raportate trei cazuri de hemofilie după vaccinarea cu serul Pfizer
Articolul următor