Simona Halep și Toni Iuruc au ales pentru petrecerea de după cununia civilă un meniu variat, plin de preparate delicioase, pentru toate gusturile și preferințele, scrie canca.ro.
Din meniu nu lipsesc preparatele tradiţionale, dar nici cele de lux. “Cornerul tradiţional românesc” este pe primul loc în meniul evenimentului, invitaţii putând alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipsesc şi feluri de mâncare macedonești.
Mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi), plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut, salată de vinete servită cu ardei copţi, zacuscă de legume, piperchi țârgâsiti, piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie, platou de crudităţi, toatea acestea fiind în antreul meniului.
În același timp, pe lângă preparatele tradţionale, invitații au la dispoziție un bufet cu sushi, iar pe mese pot găsi o selecţie de blinis cu icre negre. De pe lista de aperitive nu puteau lipsi preparatele de lux, printre acestea numărându-se piept de raţă cu Chutney de mango, terină de foie gras cu trufe, tartar de vită cu chips de cartofi dulci, tartar de ton cu biscuiţi de miso, scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice, tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie.
Pește, friptură de vită, preparate din rață şi sarmale, printre preparatele servite la nuntă
Meniul de nuntă este bazat pe fructe de mare, pește, friptură de vită, preparate din rață, sushi, dar și nelipsitele sarmale, așa cum se servește în mod tradițional la o nuntă. Invitații au de ales între sarmale tradiţionale în foi de viţă sau în foi de varză.
Pentru desert, invitaţii vor avea parte de un candy bar, în care numitorul comun este ciocolata albă. La fel şi tortul de nuntă, ornat cu ciocalată albă.
Petrecerea beneficiază de un open bar, iar lista băuturilor disponibile este una amplă, cu selecţii de lux, pe care se regăsesc şampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.
Cerinţele speciale a celor doi îndrăgostiţi
Petrecerea celor doi îndrăgostiţi este una elitistă, fiind ospatari la fiecare masă. Potrivit surselor Cancan, aceştia trebuie să fie atenţi la fiecare invitat şi în parte, să le toarne în pahare ori de câte ori este cazul. Fiecare masă este aranjată într-un mod diferit
Simona și Toni Iuruc nu și-au dorit să aibă masă de prezidiu, însă până la urmă au pus două mese rotunde. La masa mirilor stau părintii acestora, naşii si fratele Simonei Halep.