Bonnie şi Clyde pe scena de la Eurovision Moldova (VIDEO)

Majoritatea interpreților autohtoni debutează cu videoclipuri de dragoste, dar nu este și cazul tinerei interprete Felicia Dunaf. A decis să facă primul său videoclip la piesa cu care participă la Eurovision și a ales împreună cu regizorul Octavian Kobzzon Malai un subiect romantic, dar mai puțin fericit pentru videoclip.

separator

_MG_3342-2”Ideia videoclipului s-a născut din mesajul cântecului. Aveam clar o pereche – Bonnie și Clyde, iar restul a venit de la sine. Inițial istoria nu avea așa un final, dar prea multe clipuri se termina fericit și atunci, pe parcursul filmărilor a apărut ideea finalului tragic. Nu a fost ușor de filmat, pentru că s-a lucrat noaptea târziu şi pe frig,  dar atât Felicia, cât și Dinu Bechet s-au descurcat de minune. Cel mai greu a fost să redăm emoţia la fiecare scenă, dar cred că ne-a reuşit”, a spus regizorul videoclipului.

Eugen DoibaniVideoclipul la piesa “Codename Felice” a fost lansat ieri într-un local din Capitală, unde au venit cei mai buni prieteni, colegi de breaslă, profesori şi părinţii Feliciei şi ai lui Eugen Doibani (autorul piesei). Nu a fost o lansare obuşnuită. Înainte de a viziona primul produs video din cariera Felicie Dunaf, toţi cei prezenţi la eveniment au avut ocazia să se convingă încă o dată de talentul şi capacităţile vocale ale interpretei, asistând la un mini concert live în interpretarea ei.

Emoţii mari, multe flori şi aprecieri din partea profesorilor şi a colegilor.

eugenia marin“Aş fi foarte fericită, daca Felicia ar ajunge în finala Eurovision şi apoi chiar să ne reprezinte, pentru că merită cu adevărat. Sunt bucuroasă să asist la lansarea primului ei clip, să văd cum se realizează în muzică. Este o piesă reuşită şi în interpretarea Feliciei ea sună extraordinar. Tare aş vrea să cred că cei care se ocupă de cultură o vor aprecia şi o vor susţine, iar dacă nu o vor face, cel puţin să nu-i pună piedici. Mă bucur că juriul de la Festivalul “Două inimi gemene” nu a greşit când i-a oferit trofeul şi iată confirmarea meritelor ei. Îi doresc succes în tot ce îşi propune să facă în muzică!”, ne-a comunicat Eugenia Marin.

Boris Volosatai“O cunosc puţin pe Felicia. Mare mi-a fost plăcerea să o înscriu şi în liceu ca elevă. M-a făcut să vin la acestă lansarea dorinţa de a vedea cum răsare încă o stea în muzică. Am fost martorul la lansarea mai multor stele în scena muzicală de la noi, începând cu Doina Aldea-Teodorovici, O-zone, Gândul Mâţei, Snails, Cristi Aldea-Teodorovici şi iată Dunaf, care cred că va fi un nume sonor în această paletă de artişti”, a menţionat directorul liceului “Gh. Asachi”, Boris Volosatâi.

_MG_3199 _MG_3213 _MG_3233 _MG_3500 _MG_3539
_MG_3541 _MG_3591 _MG_3641 _MG_3644 _MG_3645
_MG_3673 _MG_3722

Mariana Mihăilă, Gloria Gorceag, Cristina Croitoru şi Karizma au venit să o suţină pe Felicia şi să-i ureze succes la Eurovision, chiar dacă cele din urmă vor concura cu ea pe aceeaşi scenă. Eugen Doibani este convins că Felicia Dunaf poate reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2013 şi i-a îndemnat pe toţi să o susţină. Unica.md îi urează deasemenea succes şi cât mai multe clipuri inspirate.

text: Natalia Bodiu

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Un moldovean a ,,uitat” să declare în vamă peste 70 perechi de încălțăminte presupuse a fi de brand

A ”uitat” să declare în vamă peste 70 perechi de încălțăminte presupuse a fi de brand. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificărilor unui microbuz de model “Mercedes-Benz Sprinter”, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova.

În cadrul controlului vamal, șoferul, un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU), în vârstă de 30 de ani a comunicat că toate bunurile transportare au fost indicate în declarația vamală.

În urma controlului fizic detaliat, în habitaclul destinat bagajelor, precum și sub banchetele pasagerilor au fost depistate 71 perechi de încălțăminte cu înscrisuri ale unor branduri renumite, tăinuite în scopul transportării ilicite și nedeclarate autorității vamale.

Lotul comercial de încălțăminte a fost ridicat și transmis spre expertiză, dar concomitent au fost interpelați și deținătorii de protecție vamală a proprietății intelectuale.

Preliminar, valoarea lotului de încălțăminte presupusă a fi de brand este de sute de mii de lei.

Șoferul riscă să fie sancționat contravențional pentru dosirea mărfurilor și nedeclararea acestora controlului vamal.

Ce spune astrologul Prințesei Diana despre soarta Prințesei Kate, care urmează un tratament pentru cancer. A citit în stele și ce îl așteaptă pe Prințul William

Debbie Frank a colaborat cu prinţesa Diana ani la rând, după ce a cunoscut-o în 1989. Cele două femei au devenit prietene apropiate până la finalul vieţii prinţesei de Wales, în 1997. Astrolog de profesie, Debbie a făcut mai multe previziuni legate de familia regală, iar acum vorbește despre soarta Prințesei Kate.

În 2022, Debbie Frank a descris perfect ce o așteapta pe Kate Middleton în acel an. „Kate este gata să strălucească în lumina reflectoarelor. Oamenii rezonează cu aura ei calmă și constantă, ea având toate elementele pentru a fi o viitoare regină”, spunea astrologul. Când Prințesa de Wales a împlinit 40 de ani, pe 9 ianuarie 2022, zodiile de pământ s-au aflat în centrul atenției, inclusiv Capricornul. „Soarele și Venus se unesc, iar asta înseamnă că Prințesa se va simți apreciată și iubită, aflându-se într-un loc foarte bun”, mai spunea cititoarea în zodii, potrivit hellomagazine.com și protv.ro.

Debbie, care a fost confidenta și astrologul Prințesei Diana, a remarcat totuși o schimbare interesantă la jumătatea anului 2022. „Începând de la mijlocul verii, Kate va dori să-și creeze un stil de viață personal care oferă un nou ritm familiei ei. Până la sfârșitul lui octombrie, ea își va stabili baze solide ”, a spus ea, ceea ce s-a și întâmplat. Spre exemplu, 2022 a fost anul în care Kate a îmbrățișat cu adevărat moda vintage pentru prima dată, iar în septembrie 2022, statutul lui Kate Middleton s-a schimbat, când ea a devenit oficial prințesa de Wales. 

Astrologul Prințesei Diana, prima reacție după ce Prințesa Catherine a anunțat că face chimioterapie

Pe 22 martie, după anunțul Prințesei de Wales legat de boala sa, astrologul Prințesei Diana, Debbie Frank, a publicat o previziune pe pagina sa de socializare. „Eclipsele sunt semnul pentru evenimente majore, poate chiar șocante, așa cum Prințesa de Wales a anunțat că urmează chimioterapia, exact când avem o eclipsă de Lună plină în zodia Balanței. Aceasta coincide cu o întorsătură dramatică. Prințul William cade și el sub impactul eclipsei. Vestea bună este că diagrama lui Kate este imprimată cu o rezistență și cu o forță extrem de puternice și aș crede că, până la eclipsa de soare din 2 octombrie, atât Kate, cât și William vor putea lăsa totul în urmă”. Cu alte cuvinte, astrologul are o previziune pozitivă pentru viitorul lui Kate și William. 

Cu aproximativ trei ani în urmă, astrologul prinţesei Diana a spus că fetiţa cuplului Harry şi Meghan va „pune o amprentă asupra lumii”. Lilibet va deveni o persoană iubită de ceilalţi, vorbăreaţă şi curioasă, cu o personalitate care va atrage ca un magnet oamenii.

Astrologul i-a citit horoscopul Prințesei Diana cu o lună înainte de a muri și a prezis un eveniment major (nr. i-a spus despre o eclipsă de lună) în weekendul în care s-a întâmplat accidentul din Paris. Diana a interpretat atunci acea previziune ​​ca pe ceva pozitiv pentru ea. Debbie a spus: „Diana a fost fericită, pentru că a decis că este începutul unei noi vieți”.(…)„Era foarte fericită cu Dodi, petrecea mai mult timp cu băieții și era tot mai ocupată cu acțiunile caritabile. Ne-am gândit că alinierea ar putea fi pozitivă”.

O tânără a slăbit 38 de kilograme, în șase luni după ce a fost hipnotizată!
Articolul anterior
Luminiţa Anghel, acuzată că a sabotat alţi concurenţi de la Eurovision România
Articolul următor