Copiii lui Michael Jackson, Paris, Prince și Blanket, împreună pe covorul roșu la un eveniment important

Paris Jackson și frații săi, Prince și Blanket, au participat la evenimentul de lansare al musicalului „MJ: The Musical”, un show ce va celebra cariera tatălui lor, starul pop Michael Jackson.

Paris, în vârstă de 23 de ani, și Prince, de 24 de ani, au pozat împreună pe covorul roșu, însă Blanket, care evită de obicei aparițiile în fața presei, nu a participat la ședința foto de pe covorul roșu, scrie eva.ro.

Fiica lui Michael a dezvăluit pe Instagram că a călătorit la New York pentru eveniment și a petrecut timp înainte de show alături de fratele său mai mare.

Evenimentul s-a desfășurat la The Neil Simon Theatre, fiind prima reprezentație de pe Broadway din 2022.

Pentru Prince este a doua oară când vizionează show-ul, după ce a participat la un preview al spectacolului în luna decembrie a anului trecut, potrivit People. O sursă din cadrul teatrului a dezvăluit pentru People la acea vreme că fiul cel mare al lui Michael a fost impresionat de spectacolul care pune în valoare munca depusă de tatăl său.

Cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Jackson, Prince Michael Jackson II, cunoscut drept Blanket, nu a participat la ședința foto de pe covorul roșu, însă a fost văzut plecând de la eveniment împreună cu sora sa, Paris, potrivit Daily Mail.

Blanket, care preferă să fie numit Bigi, este foarte discret în privința vieții sale personale și evită de obicei aparițiile în presă. 

Prince II avea șapte ani când tatăl său a murit în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de Propofol, un medicament folosit ca anestezic.

El și frații săi mai mari au fost crescuți de bunica lor, Katherine Jackson. Bigi locuiește acum în propria lui casă din Calabasas, California, pe care și-a cumpărat-o în martie 2020.

Jocurile Olimpice de la Paris: Sportivii, consiliați de preoți și lideri spirituali

Jocurile Olimpice se apropie, iar organizatorii pun la punct toate detaliile legate de marea competiție. Pe lista serviciilor de care vor beneficia sportivii se numără și consilierea din partea preoților. Astfel, peste 120 de lideri spirituali vor merge la Paris pentru a oferi îndrumare, scrie evz.ro.

Jocurile Olimpice. Sportivii, consiliați de preoți și lideri spirituali

Înainte de marea competiție, organizatorii pun la punct detaliile legate de la ceremonii, facilități pentru sportivi și invitați. Pe lângă acestea, 120 de lideri religioși le vor oferi sprijin și îndrumare.

„Va trebui să îi readucem cu picioarele pe pământ, pentru că se poate simți ca la capătul lumii după ce ai lucrat la acest obiectiv timp de patru sau cinci ani”, a declarat Jason Nioka, fost campion de judo și diacon.

Unde vor primi consiliere

Pentru ședințele de consiliere, sportivii vor fi așteptați într-o sală comună, amenajată în satul olimpic. Astfel, aceștia vor fi primiți de reprezentanții ai cele cinci mari religii mondiale – budism, creștinism, hinduism, islam și iudaism. Sportivii se vor putea destănui sau se vor putea ruga.

„Nu suntem acolo pentru ca ei să câștige. Scopul meu este de a avea acolo o mărturie creștină, oameni care întruchipează dragostea și grija lui Isus, pentru sportivii care sunt supuși la atâta presiune”, a declarat Anne Schweitzer, care coordonează mai mulți capelani protestanți.

În trecut, capelanii olimpici au fost solicitați de sportivi, dar și de antrenorii acestora. Organizatorii spun că, înainte de pandemie, au primit peste 8.000 de cereri în acest sens.

De asemenea, se pregătesc pentru eventuale repercusiuni ale celor două conflicte majore, războiul dintre Rusia și Ucraina și războiul dintre Israel și Hamas, într-o epocă în care activismul sportivilor este în creștere.

„Consider că misiunea noastră este de a-i proteja în fragilitatea lor. În al doilea rând, este vorba despre a da mărturie că suntem prezenți, nu doar ca «biserica mea», ci și ca «religii», și că este bine că suntem împreună.” susține Mitropoliei greco-ortodoxe din Franța.

Apple anunță schimbări! Actualizări garantate pentru utilizatorii iPhone

Apple confirmă că va oferi utilizatorilor de iPhone cel puțin cinci ani de actualizări de securitate, consolidând astfel un angajament implicit deja cunoscut.

Până în prezent, posesorii de iPhone obișnuiau să primească suport software timp de cinci ani, însă Apple nu stabilise o obligație explicită în acest sens.

Apple le promite utilizatorilor de iPhone garanții de securitate

Precizările vin în contextul în care gigantul tehnologic trebuie să respecte noile norme privind securitatea produselor din Marea Britanie. Astfel, Apple a declarat ferm că va furniza actualizări de securitate pentru iPhone pe o perioadă de cel puțin cinci ani.

Din când în când, Apple oferă actualizări de securitate și pentru unele dintre cele mai vechi modele de iPhone. În luna ianuarie, de exemplu, a fost lansată o astfel de actualizare pentru iPhone 5S, care are aproape zece ani.

Durata actualizărilor software de la Apple a fost unul dintre principalele avantaje ale iPhone-urilor în comparație cu smartphone-urile cu Android.

În ultima vreme, însă, atât Google, cât și Samsung au anunțat că vor oferi actualizări de securitate pentru o perioadă de șapte ani, modificând astfel peisajul și transferând avantajul în favoarea lor, conform evz.ro care citează news.ro.

Gigantul tehnologic va anunța un parteneriat cu producătorul Chat GPT

Apple se pregătește să înceapă, poate, unul dintre cele mai importante evenimente ale sale din ultimii ani, în timp ce se confruntă cu diverse provocări.

La Conferința sa Anuală a Dezvoltatorilor din întreaga lume, care începe luni, se anticipează că se va anunța o colaborare cu OpenAI, creatorul ChatGPT, și va prezenta prima serie de instrumente AI generative care vor fi integrate în sistemul său de operare mobil.

Mișcarea Apple ar putea susține creșterea vânzărilor de iPhone și a serviciilor asociate pentru mulți ani de acum încolo. Această perspectivă este susținută de faptul că utilizatorii întârzie mai mult acum actualizarea dispozitivelor lor, iar un climat economic incert îi influențează pe consumatori, mai ales în China, potrivit  CNN.

„Fluturi în stomac”. Un veteran de 100 de ani s-a căsătorit cu iubita sa de 96 de ani. VIDEO!

Veteranul armatei americane Harold Terens, în vârstă de 100 de ani, care a participat la debarcarea din Ziua Z acum 80 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu iubita sa Jeanne Swerlin, în vârstă de 96 de ani, chiar în Normandia, la primăria din Carentan-les-Marais, relatează SkyNews citat de news.ro.

Împreună, vârsta miresei şi a mirelui totalizează aproape 200 de ani, dar Terens şi iubita lui, Jeanne Swerlin, au dovedit că dragostea este eternă. Harold Terens – veteran al Forţelor Aeriene ale armatei americane – a spus că a fost „cea mai frumoasă zi din viaţa sa”, în timp ce Jeanne Swerlin a mărturisit că are „fluturi în stomac”.

În drum spre ceremonie, viitoarea mireasă a spus: „Nu este doar pentru tineri iubirea, ştiţi? Avem şi noi fluturi. Şi avem parte şi de puţină acţiune”. Ea a mai spus că iubitul ei este „sărută cel mai bine din toate timpurile”.

Cei doi s-au căsătorit în primăria din Carentan, localitate care a fost un obiectiv-cheie al Zilei Z şi unde s-au dat lupte crâncene după debarcarea aliaţilor la 6 iunie 1944.
După ce amândoi au spus „oui” la jurămintele citite de primarul din Carentan, Jean-Pierre Lhonneur, în limba engleză, proaspăt căsătoriţii au făcut schimb de verighete, s-au sărutat, apoi cu paherele de şampanie în mână au salutat prin fereastra deschisă mulţimea de afară.

„Pentru sănătatea tuturor. Şi pentru pace în lume şi pentru păstrarea democraţiei în întreaga lume şi pentru sfârşitul războiului din Ucraina şi Gaza”, a închinat mirele.

Terens s-a înrolat în 1942 şi a fost ataşat la o unitate de avioane de vânătoare P-47 Thunderbolt cu patru piloţi ca tehnician de reparaţii radio. În Ziua Z a ajutat la repararea avioanelor care se întorceau din Franţa, pentru ca acestea să se poată întoarce la luptă. El a spus că jumătate dintre piloţii companiei sale au murit în acea zi. A mers el însuşi în Franţa 12 zile mai târziu, ajutând la transportarea în Anglia a germanilor proaspăt capturaţi şi a prizonierilor de război americani abia eliberaţi.

Sâmbătă seara, fericitul cuplu a participat la o cină de stat la Palatul Elysee alături de preşedintele Emmanuel Macron şi preşedintele american Joe Biden. „Felicitări tinerilor căsătoriţi”, a spus preşedintele Macron într-un toast în care a lăudat prietenia franco-americană.

Nunta a fost simbolică, deoarece primarul francez nu este împuternicit să căsătorească străini nerezidenţi din Carentan, iar cuplul nu a cerut jurăminte cu caracter juridic, a precizat biroul primarului.

La Comrat a avut loc un nou protest: ,,Așa prețuri nu-s nici în Europa”
Articolul anterior
Denis Roabeș, solistul de la The Motans, dezvăluiri despre suferința din copilărie: „Mi-au lipsit unele lecții”
Articolul următor