Mesajul lui Vitali Klitschko pentru fratele Vladimir, care a împlinit 46 de ani, pe front

Vladimir Klitschko a împlinit vineri, 25 martie, 46 de ani, însă nu a putut să sărbătoarească așa cum obișnuia în anii precedenți. Este alături de fratele său mai mare pe front, Vitali (50 de ani), la Kiev, unde ucrainenii țin piept atacurilor rușilor.

Fost campion mondial la categoria grea, Vladimir nu a plecat niciun moment de lângă fratele său mai mare, Vitali, primarul orașului Kiev, în aceste momente critice prin care trec oamenii din Ucraina.

La o lună distanță de la primele atacuri, cei doi frați stau umăr la umăr și sunt gata să-și dea viața pentru poporul pe care îl iubesc.

Vitali a ținut să-i transmită un mesaj fratelui mai mic, în care îl felicită și în care îi transmite că națiunea ucraineană va trece cu bine peste acest moment dificil al existenței sale.

”Prieteni! Astăzi este ziua de naștere a celui mai bun prieten al meu. Avem o conexiune puternică, chiar și atunci când nu suntem unul lângă celălalt. În acest moment critic pentru Ucraina, suntem împreună la Kiev. Unul lângă altul. Simt sprijinul și ajutorul fratelui meu în fiecare zi și în fiecare minut.

După cum a spus recent: aceasta este cea mai grea bătălie din viața noastră. Luptă pentru orașul și țara noastră. Și, fără îndoială, vom câștiga! Pentru că binele învinge întotdeauna răul!

Mulțumesc părinților noștri că mi-au dat un astfel de frate! La mulți ani, Volodya!”, a fost mesajul postat de Vitali, pe contul personal de Twitter.

sursa

Nou record mondial feminin la apnee de către o ucraineană!

Kateryna Sadurska a stabilit un nou record mondial în timpul celui de-al 8-lea Campionat Mondial CMAS de apnee adâncime de la Kalamata, Grecia, pe 10 octombrie.

Kateryna a atins o adâncime uluitoare de 80 de metri în timpul scufundării sale impresionante la disciplina CNF (Greutate constantă fără aripioare) și a câștigat medalia de aur la competiție.

Iată ce este apneea. Scufundarea liberă sau în apnee, este efectuată prin ținerea respirației fără un aparat autonom de respirat sub apă, reprezintă cea mai veche modalitate de scufundare. Cuvântul apnee provine din limba greacă – apneiu (a = fără, pneiu = a respira).

Situația actuală la frontieră

Poliția de Frontieră Leușeni-Albița și Poliția de Frontieră Sculeni informează că traficul de persoane și autovehicule se desfășoară în condiții normale, în ambele direcții de deplasare. Timpul de așteptare pentru traversarea frontierei este în limitele obișnuite.

Îndemnăm călătorii, să diversifice alegerea punctelor de trecere și să se informeze din surse oficiale cu privire la starea traficului.

Călătoriți în siguranță!

David Beckham ne-a arătat viața sa la țară.

David Backham este tot mai încântat de moșia din Cotswolds, în vreme ce soția sa, Victoria, nu vrea să audă de viața la țară și își dorește să trăiască și în viitor în inima Londrei.

Sursa continuă: „David nu a făcut niciun secret din dorința de a se muta permanent la țară pentru un ritm de viață mai liniștit și mai relaxat, acum că băieții au zburat din cuib, și este ceva despre care el și Vic au vorbit mult și la care s-au gândit serios. După ce a crescut în estul Londrei, David este pregătit să lase viața de oraș în urmă și să se stabilească definitiv în Cotswolds, în timp ce Vic a crescut în Hertfordshire, așa că traiul în inima Londrei este încă interesant, chiar și după toți acești ani. Ea nu este pregătită să renunțe la stilul ei de viață metropolitan și nu se vede renunțând la asta pentru mult timp. Dar, știind cât de dornic este David să se mute, ea este îngrijorată că sunt pe pagini complet diferite”.

Rusia închide granițele! Cetățenii din ”țările neprietenoase” nu mai pot intra în țară
Articolul anterior
Opinie: ,,Scenariul unui atac al Rusiei în R. Moldova era posibil în primele zile de război, acum e puţin probabil”
Articolul următor