Elena Malysheva: ,,Sunt șocată de numărul de minciuni despre mine și Valdis Pelsh”

Prezentatoarea rusă Elena Malysheva a vorbit aspru împotriva celor care publică fake-uri despre ea și oamenii din anturajul ei, după ce s-a aflat că a plecat de la postul tv Pervîi Canal.

Două vedete de la postul tv Pervîi Canal din Rusia sunt acum în centrul discuțiilor.

Recent, au apărut informații că Valdis Pelsh, prezentator de televiziune rus premiat de TEFI, regizor de televiziune, producător de televiziune și muzician de origine letonă, gazda emisiunii «Угадай мелодию», ar avea probleme cu inima.

În urmă cu doi ani, Pelsh a fost supus unei intervenții de stentare vasculară. Cu toate acestea, acum Valdis, în vârstă de 54 de ani, a asigurat că totul este în regulă cu sănătatea sa.

Tot recent a devenit cunoscut faptul că Elena Malysheva, în vârstă de 61 de ani, și-a închis programul «Жить здорово!» și a plecat la copiii săi în SUA.

O sursă de la Pervîi Canal a spus pentru presă că Doctorul în științe medicale a zburat în Statele Unite. Cu toate acestea, a doua zi, prezentatoarea TV a arătat un video demonstrând că ea încă se afla la Moscova.

Elena Malysheva este supărată pe comentariile răutăcioase ale internauților.

„Sunt uimită de cantitatea de minciuni care se revarsă astăzi pe paginile rețelelor de socializare”, s-a plâns vedeta TV. ,,Totul este o minciună. Și acum au scris că Valdis Pelsh este în stare gravă în spital. Vreau să spun, ca medic și prieten al lui Valdis. Tot ce s-a scris despre el este o minciună. În momentul acesta el este cu familia sa într-un restaurant. Sărbătorește căsnicia cu frumoasa sa soție Svetlana și ziua de naștere a fiului său”, a scris Malysheva pe canalul ei Telegram. Prezentatoarea TV a amintit că minciuna este o încălcare a uneia dintre cele 10 porunci biblice.

Terenul de sport multifuncțional al unui liceu din Capitală, inaugurat după reabilitare capitală

Primăria Municipiului Chișinău anunță că astăzi, 29 mai, a fost inaugurat, după reabilitare totală, terenul de sport multifuncțional (de fotbal, volei și baschet) al Liceului Teoretic „Alexandr Pușkin”, de care vor beneficia cei peste 1.300 de elevi care își fac studiile în cadrul instituției educaționale.

Terenul de sport multifuncțional al unui liceu din Capitală, reabilitatFoto: Primăria Chișinău

Prezent la eveniment, primarul general Ion Ceban a declarat că, în continuare, copiii vor avea posibilități mai mari de dezvoltare sportivă.

„Sunt uimit de numărul mare de medalii, ceea ce demonstrează că voi iubiți sportul și că vouă chiar vi se primește ceea ce faceți”, a adăugat edilul. 

Totodată, primarul i-a felicitat pe elevi și pentru performanțele pe care le obțin la învățătură, aceștia fiind medaliași în cadrul olimpiadelor naționalei și internaționale. În acest context, Ion Ceban le-a amintit copiilor și despre Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, invitându-i pe toți, de la mic la mare, să vină pe 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, și să se bucure de lumea sportului. 

„Vă invităm în Parcul „La Izvor”, pentru a ne putea bucura împreună de acest eveniment minunat. Sportul este viața, iar Primăria Chișinău susține Federațiile naționale de sport și toate evenimentele sportive atât naționale, cât și internaționale”, a reiterat edilul. 

De menționat că municipalitatea susține toate inițiativele de dezvoltare a infrastructurii sistemului educațional, inclusiv proiectele ce țin de promovarea sportului și a modului sănătos de viață în rândul tuturor cetățenilor Capitalei. 

Terenul de sport multifuncțional de la LT „Alexandr Pușkin” a fost amenajat din sursele bugetului Primăriei Chișinău.

Foto: Primăria Chișinău

O moldoveancă a câștigat medalia de aur la judo la Campionatul Canadian Open

Mândrie pentru țara noastră și oamenii talentați care își trag rădăcinile din ea! Moldoveanca Valeria Kostroveț a câștigat medalia de aur la Campionatul Canadian Open, categoria de vârstă sub 18 ani.

Sportiva stabilită în Canada este fiica fostului judoist moldovean Vladimir Kostroveț, anunță UFSC Moldova.

Felicitări conaționalilor pentru acest succes răsunător stabilit peste Ocean!

Un nou cod galben de ploi puternice, anunțat de meteorologi

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferică. Avertizarea este în vigoare astăzi, 29 mai, în intervalul orar 12:00–00:00.

Potrivit meteorologilor, în această perioadă sunt așteptate ploi abundente de scurtă durată (15–35 l/m2). De asemenea, sunt prognozate furtuni.

În același timp, vântul va sufla în rafale de până la 15–18 m/s.

Ksenia Sobchak a criticat-o dur pe Polina Gagarina, pentru evoluția sa la concertul lui Putin
Articolul anterior
,,Îi vom doborî”. Interpretul ucrainean Kolya Serga, care acum apără Odesa, le-a dedicat o piesă invadatorilor
Articolul următor