,,Viva, Regele! Te iubesc”. Filip Kirkorov împlinește astăzi 55 de ani

Filip Kirkorov, faimos artist, compozitor și producător muzical, de origine bulgară, Artist al Poporului în Federația Rusă, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Acesta împlinește 55 de ani.

Natalia Gordienko are o frumoasă relație de prietenie și colaborare cu îndrăgitul artist din Rusia.

Iată de ce, în această zi specială, interpreta moldoveancă a ținut să îi transmită colegului și mentorului său un mesaj deosebit încărcat cu multă afecțiune.

,,Mereu tânăr! Întotdeauna stilat! Mereu în trend! Iubit de toată lumea! Unic și inegalabil! Filip Kirkorov! La mulți ani, @fkirkorov! Aniversare plăcută! Să fii înconjurat numai de oameni buni și sinceri, mereu gata să îți ofere un umăr puternic la momentul potrivit din viață! Recunoscătoare pentru tot ce faci pentru mine. Mulțumesc lui Dumnezeu și soartei pentru faptul că drumurile noastre s-au încrucișat. Viva, Regele!❤️ Te iubesc foarte mult!!!”, i-a scris Natalia lui Filip Kirkorov.

Artistul i-a mulțumit, la rândul său, și i-a transmis interpretei o ,,inimioară roșie”.

CEC a tipărit 1,5 milioane de invitații pentru alegerile prezidențiale și referendumul republican

Cetățenii din întreaga țară vor primi invitații de a participa la alegerile prezidențiale și referendumul republican constituțional din 20 octombrie 2024, informează MOLDPRES.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a tipărit 1,5 milioane de invitații. Acestea deja au fost repartizate consiliilor electorale de circumscripție.

Pentru scrutinul din 20 octombrie 2024 au fost constituite 2 221 secții de votare. 1 957 de secții vor fi deschise în țară, 30 de secții vor fi organizate pentru alegătorii din localitățile din stânga Nistrului și 234 secții de votare – pentru cetățenii din străinătate.

Pentru a verifica on-line la ce secție de votare sunt arondați, alegătorii pot accesa pagina https://verifica.cec.md, butonul „Află unde să votezi”, selectând adresa de domiciliu vor afla informația despre secția de votare asociată adresei.

Alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova vor fi organizate pe data de 20 octombrie 2024, în aceeași zi cu referendumul la care cetățenii vor fi întrebați dacă susțin aderarea țării la Uniunea Europeană.

Republica Moldova a fost autorizată pentru schimburi reciproce de date privind conturile financiare

Serviciul Fiscal de Stat informează că, pe 20 septembrie 2024, Forumul Global al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) a adoptat și publicat Raportul privind confidențialitatea și securitatea datelor, astfel Republica Moldova este autorizată pentru schimburi reciproce de date privind conturile financiare, scrie radiochisinau.md.

„Schimbul automat de informații privind conturile financiare este un instrument internațional important pentru reducerea economiei tenebre, contracararea fluxurilor ilegale a capitalului în străinătate, combaterea evaziunii fiscale și o sursă suplimentară pentru colectarea veniturilor la buget”, menționează responsabilii de la Serviciul Fiscal de Stat. 

Potrivit Legii nr. 69/2023, instituțiile financiare raportoare transmit anual informațiile care fac obiectul raportării, până la data de 31 mai a anului calendaristic următor anului la care se referă, în format electronic, prin intermediul Sistemului Informațional al Serviciului Fiscal de Stat.

Reamintim că, urmare a angajamentului Republicii Moldova de a implementa standardul privind schimbul automat de informații privind conturile financiare (AEOI), în perioada 21-23 mai 2024 Republica Moldova a fost supusă unei evaluări din partea Forumului Global al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (FG al OCDE) în parte ce ține de confidențialitatea și securitatea datelor.

România donează cinci microbuze școlare raionului Sângerei

Mai multe microbuze școlare dotate de Guvernul României au fost distribuite în raionul Sângerei, anunță într-o postare ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu, scrie stiripesurse.md.

foto simbol

Mai multe microbuze școlare dotate de Guvernul României au fost distribuite în raionul Sângerei, anunță într-o postare ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu.

„În raionul Sângerei au fost distribuite 5 microbuze scolare donate de Guvernul României prin Acordul privind implementarea programului de asistenta tehnica și financiară în valoare de 100 de milioane de euro.

Doua dintre acestea transporta elevii la gimnaziul Anton Crihan din orașul Sângerei, unde am întâlnit azi tineri sârguincioși care păstrează vie istoria și tradițiile, ” a scris Excelența Sa, Cristian Leon Țurcanu. 

Putin eșuează și e furios, iar ,,în două zile ar putea declara al Treilea Război Mondial”. Declarația aparține secretarului britanic al apărării
Articolul anterior
Armata rusă vrea să creeze un coridor spre Transnistria, pentru a ,,apăra vorbitorii de limbă rusă din această zonă”
Articolul următor