Vezi cum și-au sărbătorit zilele de naștere Igor Stribițchi și Serj Kuzenkoff

Duminică, 17 martie, interpreții Serj Kuzenkoff și Igor Stribițchi și-au sărbătorit zilele de naștere. O zi frumoasă în care cei dragi au ținut să-i felicite și să-i uimească cum știu ei mai bine.

separator

DPP_106 537755_513534085352054_1643683542_n

Serj Kuzenkoff a primit în dar o zi… de miere!

Interpretul Serj Kuzenkoff este mereu în concerte și vine acasă doar seara târziu.  Dacă nu ar fi alinturile soției și zâmbetele micuței Daria, i-ar părea că trăiește la un hotel. Iată de ce, de ziua lui, Serj a decis să își facă el singurel un cadou, pe care și-l dorea de foarte mult timp. Nu este ceva costisitor, dar foarte dulce. Este vorba despre o zi… ”de miere”, în care a savurat fiecare clipă alături de cele mai scumpe ființe din viața lui: soția și fiica! Dimineața a fost alintat cu un mic dejun delicios pregătit cu toată dragostea de soția lui Natalia, iar seara a savurat doar din prezența sufletului lui pereche.

_G0A4083

”Nu am vrut să fac ceva de amploare. Îmi lipsește foarte mult timpul petrecut cu fetele mele și din această cauză am vrut în acesta zi să mă bucur de prezența lor și atât. Iar când se va mai încălzi puțin o să facem petrecerea, pentru că suntem amatorii sărbătorilor în aer liber. Cred că fiecare are nevoie din când în când de o zi ”de miere” petrecută cu familia”, a comunicat pentru Unica.md, Serj Kuzenkoff.

Igor Stribițchi felicitat cu o farsă!

Pentru că nu este o dată rotundă, membrul formației ”Akord”, Igor Stribițchi nu avea planuri mari pentru ziua de duminică. A hotărât împreună cu soția sa Olga, să facă o petrecere pentru cei mai apropiați, adică fără colegi de scenă, presă sau investiții prea mari. Planurile însă i le-a perturbat chiar colegul lui, Igor Sârbu, nu fără aportul Olgăi Busuioc. Prietenul lui Igor, soția Olga, nașii de cununie și încă câțiva complici, au decis să îl felicite pe omagiat într-un mod mai special – printr-o farsă. Ideea îi aparține lui Igor Sârbu și a fost pusă în acțiune în ajunul zilei de naștere a interpretului. Farsa a fost destul de dură, după cum recunoaște omagiatul.

602089_10201006047739906_1801693007_n DSC_1000 DSC_1029

”Am fost la un eveniment privat și ne întorceam acasă. Igor știa că am servit o bere, dar m-a convins să conduc eu. La un moment ne oprește poliția și îmi cere actele, iar permisul ia-l de unde nu-i (n.r. i l-a luat soția intenționat). Apoi, după mai multe dezbateri verbale am fost condus la Centrul Narcologic. Și acolo show-ul a continuat. Totul era atât de credibil, că nu am bănuit nicio clipă că e vorba de o farsă. Au vrut chiar să-mi ia sânge din venă, dar asta era prea de tot! Când au zis că îmi permit să pleca, pe ușă a apărut Igor, Olga și nașii mei. Abia atunci am înțeles că a fost o farsă tare bună. Nu înțeleg nici acum cum de le-a reușit să facă toate astea!? ”, a povestit pentru Unica.md Igor Stribițchi.

602089_10201006047739906_1801693007_n

Și ca ziua să se încheie pe o notă înaltă și cu dispoziție maximă, Igor Sârbu  i-a adus în dar un video în care a adunat felicitări de la bunii prieteni ai al colegului său și anume Brad Pitt, Will Smitt, Vladimir Putin, Ivan Urgant și ceilalți.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jtaqGgNI4CU

Așa deci, avanpremiera zilei de naștere a lui Igor Stribițchi a avut loc cu success și a prevestit o zi de duminică liniștită, alături de cei mai apropiați.

”A fost o zi de naștere foarte frumoasă și inedită, pe care am să o țin minte toată viața!”, a recunoscut Igor Stribițchi.

Text: Natalia Bodiu

Celine Dion surprinde cu o apariție fenomenală pe coperta Vogue. Artista a făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate

Celine Dion arată fenomenal, la 55 de ani, pe coperta revistei Vogue. Apariția vine la câteva luni după ce sora ei a spus că starea de sănătate a artistei este gravă.  Legendara cântăreață a vorbit într-un interviu despre sindromul persoanei rigide, boala autoimună rară si incurabilă care i-a pus stop carierei, scrie digi24.ro

Totuși, artista este optimistă și speră că va găsi un tratament miracol cu ajutorul cercetărilor științifice. „Nu am învins boala, este încă în mine și va fi mereu. Sper că vom găsi un miracol, o modalitate de a o vindeca prin cercetare științifică, dar deocamdată trebuie să învăț să trăiesc cu ea. Deci asta sunt eu acum, cu sindromul persoanei rigide. Cinci zile pe săptămână fac terapie atletică, fizică și vocală. Lucrez degetele de la picioare, genunchii, gambele, degetele de la mâini, cânt, lucrez vocea… Trebuie să învăț să trăiesc cu asta acum și să nu mă mai întreb de ce. La început mă întrebam: de ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut? Asta e din vina mea? Viața nu îți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești!”, a spus ea într-un interviu pentru Vogue.

Un bărbat din Hâncești, reținut după ce și-ar fi omorât fratele

Procuratura raionului Hâncești informează despre reținerea, în comun cu organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Hâncești, a unui bărbat, acuzat de omorul fratelui său, scrie punctul.md.

Suspectul, în vârstă de 47 de ani, este bănuit de faptul că, la data de 25 aprilie 2024, în intervalul de timp cuprins între orele 15:00 – 17:00, aflându-se la domiciliul său situat în satul Buțeni r-nul Hîncești, pe fonul consumului băuturilor alcoolice, în urma unei cerți ce s-a iscat între el și fratele său în vârstă de 51 de ani, care treptat a trecut în bătaie, acționând cu intenție directă, i-a aplicat lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului. Ulterior, l-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie. În urma leziunilor suportate, victima a decedat. 

Potrivit oamnilor legii, după comiterea faptei, bănuitul a încercat să ascundă urmele infracțiunii prin spălarea sângelui de la fața locului, precum și ascunderea cadavrului în beciul dintr-o locuința părăsită. 

Pe fapt, a fost pornită o cauză penală conform bănuielii rezonabile de comitere a omorului intenționat (art. 145 alin. (2) Cod penal al RM).

Procurorii urmează să înainteze în instanța de judecată un demers de aplicare a măsurii preventive – arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile, în privința persoanei reținute.

O nouă escrocherie cu ruda implicată în accident! Niște indivizi au luat 109 mii de lei de la o bătrână de 84 de ani

Un nou caz de escrocherie la Botanica. Suspecții au fost reținuți, iar banii restituiți victimei. Cazul a fost înregistrat aseară, în jurul orei 21:00, de polițiștii sectorului Botanica din capitală.

Oamenii legii au fost sesizați de fiica unei bătrâne de 84 de ani, domiciliată pe strada Grenoble.

Aceasta a comunicat că mama sa a fost apelată de o persoană necunoscută și, sub pretextul că o rudă apropiată este implicată într-un accident rutier, ar fi cerut o sumă mare de bani.

Ulterior, la domiciliul victimei s-a apropiat un tânăr și a ridicat circa 109 mii de lei.

Datorită intervenției prompte a polițiștilor, suspecții, doi tineri de 21 și 22 de ani, din regiunea transnistreană, au fost identificați, localizați și reținuți.

Asupra lor au fost depistați și banii, care au fost deja restituiți victimei.

Poliția continuă acțiunile de investigație și de urmărire penală pentru identificarea și a altor persoane implicate în activitatea infracțională.

Acest cuplu face furori pe rețelele de socializare! (Video)
Articolul anterior
Lolita Milyavskaya s-a autoproclamat icoana gay-lor! Află de ce?
Articolul următor