Madonna, de nerecunoscut din cauza operațiilor. Fanii au criticat-o dur

La 63 de ani, Madonna a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice și a filtrelor pe care le folosește pentru a-și edita fotografiile și video-urile publicate pe rețelele de socializare.

Madonna a stârnit îngrijorare în rândul fanilor cu ultimele video-uri publicate pe rețelele de socializare. „Regina muzicii pop” este de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice, dar și a nenumăratelor filtre pe care le folosește atunci când se filmează sau își face selfie-uri. 

Madonna, criticată de fani pe rețelele de socializare Artista este foarte activă în mediul online. Pe Instagram, aceasta are peste 18,4 milioane de urmăritori, iar pe contul TikTok este urmărită de mai bine de 2 milioane de fani.

Ultimele postări ale cântăreței au stârnit însă un val de reacții negative la adresa înfățișării ei. Fanii au implorat-o să renunțe la filtre și intervenții chirurgicale.

OMG, ce s-a întâmplat cu Madonna?”, „Asta nu e Madonna cu siguranță. Eu am crescut cu ea și știu… Nu știu cine e persoana asta din imagini!”, „Te implor, nu-ți mai face nimic la față! Cu greu te recunosc! Nu ai nevoie de operații estetice!”, „E dureros să te privesc!”, „O carieră incredibilă distrusă de filtre. Oprește-te!”, „Ar trebui să ieși la pensie!”, „Mă doare să te văd cu fața asta pe care cu greu o pot recunoaște!”, „Mergi mai departe, e trist să te văd că încerci să ții pasul cu noua generație!”.

Artista, comparată cu Michael Jackson Unii dintre urmăritori au comparat-o pe Madonna cu Michael Jackson. „Madonna, trebuie să începi să îți accepți vârsta. Orice ți-ai face la față te face să arăți ca Michael Jackson și nu într-un mod bun”, „Câte operații! Nu mai ești Madonna pe care o iubeam și admiram”, „Dumnezeule, ai nevoie urgentă de un manager care să se ocupe de contul tău de socializare”, „Vă rog, cineva să-i ia telefonul!”, „Ți-ai distrus fața”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii divei.

sursa: www.unica.ro

Transfăgărășanul va intra în reparații vara aceasta

Ministrul Transporturilor din România, Sorin Grindeanu, a anunțat vineri că urmează lucrări de reparații vara aceasta pe Transfăgărășan, dar fără să fie oprit traficul rutier.

Transfăgărășanul va intra în reparații: Traficul rutier nu va fi opritFoto: emerging-europe.com

„Asta e o chestiune care țin neapărat ca în această vară să fie făcută și anume lucrări pe Transfăgărășan, absolut necesare, cele de vară. (…) Cred că e un studiu de fezabilitate în execuție în acest moment pe Transfăgărășan”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu, transmite tvrmoldova.md.

Sorin Grindeanu a precizat că reparațiile ce urmează să fie efectuate nu vor însemna oprirea traficului pe Transfăgărășan. 

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a verificat vineri stadiul lucrărilor la obiectivul de infrastructură rutieră Autostrada Sibiu – Pitești. 

Circulația rutieră pe Transfăgărășan a fost redeschisă începând cu 7 iunie, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș). Traficul rutier este permis doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – 21:00, iar „în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță”, au arătat recent cei de la DRDP Brașov. 

Transfăgărășanul este în momentul de față și una dintre rutele pe care se poate ajunge la Sibiu, în condițiile în care începând de luni va fi închisă circulația rutieră pe DN7 Valea Oltului. 

Turiștii pot circula pe Transfăgărășan între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac și cu telecabina, însă doar ziua și numai când condițiile meteo sunt favorabile transportului pe cablu.

Mesaj de alertă în județul Tulcea din cauza războiului din Ucraina

Autoritățile române au transmis, sâmbătă, un mesaj RO-Alert în județul Tulcea, fiind vizate localitățile din granița cu Ucraina, avertizând populația asupra pericolului căderii de obiecte din spațiul aerian, ca urmare a conflictului armat din Ucraina.

Mesaj RO-Alert în județul Tulcea din cauza războiului din UcrainaFoto: Imagine simbol

Populația este asigurată că nu teritoriul României este vizat de atacurile Federației Ruse și este sfătuită să sune la 112 dacă observă obiecte care cad din cer, transmite știrileprotv.ro.

„Ca urmare a semnalării unor posibile acțiuni ale forțelor armate pe teritoriul Ucrainei, structurile cu rol de apărare ale statul Român au notificat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență despre această situație care, la rândul lui, a emis un mesaj RO-Alert către populația din zona de Nord a județului Tulcea, mai exact, zona limitrofă graniței de stat cu Ucraina”, anunță, sâmbătă dimineață, ISU Tulcea.

Sursa citată a precizat că „mesajul transmis are rolul de a informa populația despre un potențial pericol ca din spațiul aerian să cadă obiecte, urmare a conflictului armat care se desfășoară lângă graniță”.

„De asemenea, este important ca populația să nu intre în panică, să sune la 112 și să anunțe dacă observă obiecte care cad pe teritoriul României și, să urmeze recomandările din mesaj. Menționăm că nu teritoriul României este vizat de atacurile Federației Ruse, iar structurile cu rol de apărare ale României monitorizează permanent situația de la graniță”, a mai transmis sursa citată.

Localitățile în care a fost transmis mesajul RO-alert sunt: Jijila, Grindu, Văcăreni, Luncavița, Isaccea, Niculițel, Somova, Tulcea, Ceatalchioi, Nufăru, Frecăței, Hamcearca, Maliuc, Pardina, Chilia Veche, C. A. Rosetti, Sulina.

Brandul Dior, acuzat de sclavie în Italia. Ce a dezvăluit o anchetă

Un tribunal din Milano a plasat o divizie a Dior („Manufactures Dior SRL”) sub administrare judiciară timp de un an, din cauza „condițiile inumane de muncă” pentru angajații care lucrează în condiții asemănătoare sclavilor, relatează Bild. Dior aparține grupului francez LVMH (inclusiv Moët & Chandon, Louis Vuitton).

Dior, acuzat de sclavie modernă, în Italia. Ce a dezvăluit o anchetăImagine simbol

Potrivit documentului judecătoresc de 34 de pagini, unii muncitori, dintre care unii imigraseră ilegal în Italia, au fost forțați să doarmă în fabrica de producție, transmite libertatea.ro.

Mulți dintre ei nu aveau un contracte de muncă legală. În plus, potrivit acuzațiilor, au lucrat în „condiții de igienă și sănătate sub minimul necesar pentru o abordare etică”.

Dispozitivele de siguranță (cardurile de acces) de la unitățile de producție au fost îndepărtate pentru ca orele de muncă să nu poată fi cuantificare. Nu erau respectate nici sărbătorile legale.

Doi dintre subcontractanții chinezi ai Dior au fost responsabili de exploatare.

Aceste condiții de „sclavie modernă” au fost descoperite prin controale ale autorităților italiene și o anchetă a Parchetului din Milano, supervizată de Fabio Roia, președintele tribunalului Milano.

Deși Dior nu a fost acuzat de conduită penală, instanța a constatat că societatea a acționat cu neglijență, necontrolând condițiile de muncă ale angajaților: „Aceasta nu este o încălcare unică, ci mai degrabă o metodă generală și consolidată”.

Administrarea judiciară înseamnă acum că procesele interne sunt mai bine monitorizate și instanța este informată cu privire la progresul în soluționarea problemei.

Aceste condiții de muncă inumane aduc milioane de Dior, scrie Bild. Compania produce genți de mână la un preț de 53 de euro, la poarta fabricii. Prețul crește de 51 de ori pentru client, la 2.700 de euro pe piesă.

Bild a contactat compania de modă pentru a primi explicații despre cum apare această diferență semnificativă de costuri și ce se va face în viitor pentru a proteja mai bine angajații. Dior nu a răspuns la momentul publicării articolului.

Dior nu este un caz izolat. O decizie similară, de administrare judiciară, a fost luată împotriva mărcii de lux Armani, în aprilie. Au fost probleme cu furnizorii, iar și aici s-au produs genți de mână la prețuri mici și vândute consumatorilor cu aproape 2.000 de euro.

Și firma Gucci a fost recent criticată când a devenit public că șerpii au fost uciși cu cruzime pentru a crea anumite genți din piele.

Trei simptome de COVID-19 pe care trebuie să le urmărești în noul val al pandemiei
Articolul anterior
Cum poți răcori casa fără aer condiționat? Trucuri pentru a ne proteja de caniculă
Articolul următor