VIDEO dramatic! Un militar rus rănit, prins între un blindat și un zid, către un soldat ucrainean: ”Termină treaba, omoară-mă”. Ce a urmat apoi

Noi imagini dramatice apar de pe frontul din Ucraina, acolo unde forțele ucrainene continuă ofensiva atât în sud, cât și în est.

Într-un clip video realizat cu o cameră aflată pe corpul unui militar ucrainean sunt surprinse momentele unui dialog cu un soldat rus rănit.

Soldatul rus apare prins între un blindat și un zid de care s-a lovit vehiculul. În momentul când trupele ucrainene ajung lângă blindat și îl descoperă pe militarul rus rănit, acesta din urmă îi adresează o rugăminte luptătorului ucrainean: „Ascultă, termină-mă”, cerând practic să-i fie curmată suferința.

Imediat, la auzul acestor cuvinte, soldat ucrainean trage un foc cu arma sa din dotare la mică distanță de capul militarului rus, ratând intenționat, după care îi spune: „Nu suntem ca voi, nenorociților!”

În timp ce încearcă să-l elibereze din prinsoare, militarul ucrainean îl admonestează și-l întreabă de ce a venit în Ucraina să ucidă. Rusul se apără și spune că n-a ucis pe nimeni, că ar fi de fapt doctor.

https://twitter.com/i/status/1578133120741769218

sursa: www.hotnews.ro

O bătrână din Briceni a mers la cules ciuperci și s-a rătăcit: După cinci ore de căutări, femeia a fost găsită cu ajutorul dronelor

Aseară, polițiștii au fost sesizați despre dispariția unei femei de 78 de ani, locuitoare a raionului Briceni, după ce a plecat la cules ciuperci şi nu a revenit, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Imediat, grupele mixte formate din polițiști și angajații Sectoarelor „Lipcani” și „Lopatnic” ale Poliției de Frontieră, cu suportul cetățenilor din localitate, au început căutarea femeii.

După cinci ore de căutări intense, inclusiv cu implicarea dronelor, femeie a fost găsită în siguranță, comunicând că s-a rătăcit și nu a putut găsi drumul spre casă.

Medalie de argint pentru Moldova la Campionatul Mondial de taekwondo

Sportivul moldovean Artiom Roșca a cucerit în premieră medalia de argint la Campionatul Mondial de taekwondo, versiunea olimpică, rezervat juniorilor, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

La competiția mondială, găzduită de orașul Chuncheon, Coreea de Sud, Artiom Roșca a repurtat cinci victorii în categoria de greutate de până la 51 kg și a cedat doar în finală, în fața grecului Nikolaos Psarros Aristeidis, cu scorul de 1- 2.

Este prima medalie de argint cucerită de Republica Moldova la Campionatul Mondial de taekwondo, rezervat sportivilor sub vârsta de 18 ani, după ce în anul 2007 Arventii Vladislav a intrat în posesia medaliei de bronz. Artiom Roșca a concurat la Campionatul Mondial de taekwondo alături de alți 1000 de sportivi din 142 de țări.

Deplasarea sportivilor noștri la competiția mondială de la Chuncheon, Coreea de Sud, a fost posibilă cu suportul Ministerului Educației și Cercetării.

Doi minori de 15 și 16 ani, bănuiți de comiterea unui atac tâlhăresc în sectorul Botanica: au atacat cu cuțitul un băiat de 20 de ani

Doi minori de 15 și 16 ani din mun. Chișinău și raionul Telenești, au fost reținuți, fiind bănuiți de comiterea unui atac tâlhăresc în sectorul Botanica al capitalei, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Aceștia, în timp ce se aflau pe o stradă, în timpul nopții, s-au apropiat de victimă, un tânăr de 20 de ani, i-au aplicat mai multe lovituri și, amenințându-l cu un obiect ascuțit, l-au deposedat de telefonul mobil, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor de investigație și urmărire penală realizate de către angajații Inspectoratului de poliție Botanica, în scurt timp bănuiții au fost identificați și reținuți.

Bănuiții au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă închisoare de la 8 la 10 ani.

VIDEO! O femeie a fost invitată să cânte la nunta fostului său iubit. Cum s-a răzbunat aceasta în fața tuturor pe bărbatul care se căsătorea cu amanta
Articolul anterior
Rușii au furat ștampila centralei de la Zaporojie
Articolul următor