Fiica lui Celentano și-a surprins fanii cu aspectul său neobișnuit: arată ca un bărbat

Adriano Celentano a fost cândva unul dintre cei mai talentați și căutați actori. Era un adevărat domn seducător și mulți îl considerau idolul lor. Celentano are trei moștenitori. Fiica mijlocie însă iese în evidență și are un stil foarte neobișnuit.

Lui Rosalinda îi place să-și surprindă fanii cu experimentele făcute asupra aspectului ei.

Recent, femeia în vârstă de 54 de ani a decis să se tundă la zero. Multor internauți însă nu le-a plăcut schimbarea și au scris că o astfel de imagine nu i se potrivește femeii.

„Ai devenit ca un bărbat”, „După părerea mea, este foarte frumoasă, doar că o astfel de tunsoare nu i se potrivește”, „Ți-ai stricat înfățișarea”, „Odinioară erai mult mai frumoasă”, „Mă întreb ce crede tatăl tău despre asta?”, „Ți-ai pierdut feminitatea”, au comentat internauții.

Permisele de conducere moldovenești vor putea fi convertite mai ușor în Franța

Autoritățile din Moldova și Franța vor converti reciproc permisele de conducere. Membrii Guvernului de la Chișinău aprobă la ședința de miercuri, 25 septembrie, înțelegerea dintre cele două state, scrie realitatea.md.

Documentul a fost semnat la Paris, pe 12 iulie 2024. Ministerul Afacerilor Externe va notifica, după decizia Executivului de la Chișinău, autoritățile franceze despre aprobarea acordului.

Prin intermediul înțelegerii, autoritățile își propun astfel să simplifice procedurile, pentru titularii documentelor eliberate în Moldova sau Franța. Potrivit declarațiilor făcute anterior de către ministrul Afacerilor Interne Efros, ambele state vor beneficia urmare a semnării documentului.

Actualmente, Republica Moldova are semnate acorduri privind convertirea permiselor cu mai multe state, printre care Turcia, Lituania, Italia, Albania, Spania, negociază documente similare cu guvernele altor țări și a emis o declarație comună de intenție cu Germania, privind transcrierea acestor tipuri de documente.

Majoritatea cetățenilor susțin aderarea R.Moldova la UE

Majoritatea cetățenilor sunt pentru aderarea R.Moldova la Uniunea Europeană. Datele se regăsesc într-un sondaj prezentat de compania iData, scrie deschide.md.

Astfel, 56,1% sunt pentru aderare la UE, în timp ce 34,2% sunt împotrivă.

Întrebați dacă susțin Unirea R.Moldova cu România, 35,7% din respondenți au dat răspuns pozitiv, în timp ce 54,8% – au declarat că sunt contra.

Sondajul a fost realizat în perioada 13-18 septembrie pe un eșantion de 1021 de respondenți din 293 de localități. Marja de eroare este de +/-3%.

Mii de oameni au participat la Festivalul Pădurii din acest weekend

Reședința prezidențială de la Condrița, a găzduit, în premieră Festivalul Pădurii, un eveniment inedit ce se înscrie armonios în eforturile silvicultorilor și societății de a planta puieți forestieri pentru sporirea suprafețelor împădurite, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Festivalul Pădurii vine să promoveze unitatea omului și a naturii și inițiativele frumoase ce contribuie la calitatea mediului și protejarea resurselor naturale.

Una din aceste inițiative este și „Programul Naţional de Extindere şi Reabilitare a Pădurilor”, ce va aduce până în anul 2032 nu mai puțin de 145 000 ha de noi terenuri plantate cu păduri și suprafețe imense cu păduri reabilitate. Proiectul cu ample plantări forestiere este inițiat de Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu și asumat de silvicultori în cooperare cu întreaga societate.

Silvicultorii au avut o prezență activă la Festivalul Pădurii și au vorbit despre rolul fondului forestier, inclusiv prin expoziții în care s-au regăsit produsele pădurii, materiale promoționale și discuții despre campaniile de împădurire și posibilitatea de participare la ele.

Atmosfera a fost amplificată de concerte live, ateliere creative și meșteșugărești, expoziții interesante și multe alte momente ce au promovat ecosistemul forestier și conștientizarea rolului pădurilor. Deși accesul a fot gratuit, participanții au avut posibilitatea să procure bilete speciale pentru ca banii obținuți să fie utilizați la plantările din această toamnă. Într-o perioadă în care problemele de mediu devin tot mai stringente, această solidaritate poate ajuta eforturilor de împădurire și de protejare a mediului înconjurător.

Publicul a savurat la maximum posibilitatea de a cunoaște și discuta despre natură, probleme de mediu și soluții prin implicarea și contribuția fiecărui cetățean. 

„Natura și oamenii s-au întâlnit la reședința de stat de la Condrița. Este unul dintre evenimentele pe care Moldsilva le-a planificat pentru a promova proiectele de protejare a mediului. Nu puteam găsi o altă zi mai potrivită pentru acest festival decât ziua în care specialiștii din silvicultură își sărbătoresc ziua profesională. Oamenii trebuie să înțeleagă importanța pădurilor pentru viața și sănătatea lor”, a spus Victor Durbală, directorul Moldsilva.

Ceaiul de in: băutura de slăbit care curăță colonul și îndepărtează și celulita
Articolul anterior
Abuzurile asupra copiilor vor putea fi raportate online. Mecanismul creat de Ministerul Afacerilor Interne
Articolul următor