Natalia Vodianova și-a găsit sora mai mică, pe care mama ei a abandonat-o în copilărie

În noua ediție a American Vogue, modelul rus Natalia Vodianova a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre sora ei mai mică, pe care familia a pierdut-o îndată după naștere. În prezent, fata se numește Jennifer și locuiește în SUA.

В Сети обвинили Водянову в лицемерии после встречи с потерянной сестрой -  РИА Новости, 16.11.2022

Este de remarcat faptul că Natalia însăși și-a convins mama că fetița ar trebui să fie dată spre adopție.

Într-o conversație cu jurnalistul Hamish Bowles, Vodianova și-a amintit de copilăria grea din Rusia. Împreună cu mama lor și cele patru surori, au locuit într-un apartament de 20 de metri pătrați în Nijni Novgorod. Familia trecea prin momente dificile, iar tatăl și-a părăsit familia și a refuzat să o ajute. Una dintre surorile lui Vodianova, Oksana, suferă de paralizie cerebrală și autism.

În adolescență, Natalia însăși a părăsit școala și a mers să muncească la piața din localitate pentru a-și ajuta familia.

ВОДЯНОВА Наталья Михайловна - биография, новости, фото, дата рождения,  пресс-досье. Персоналии ГлобалМСК.ру.

În 2000, Larisa, mama Nataliei, a născut o fetiță. La acel moment, modelul avea 18 ani. Natalia a acceptat ca mama ei să o dea spre adopție pe sora ei mai mică, Masha, pentru că nu și-a dorit aceeași soartă pentru ea, iar un cuplu bogat din Carolina de Nord a adoptat copilul.

„Mama mea a avut mai multe relații nefericite, inclusiv tatăl meu. Noi patru am trăit într-o cameră de 20 de metri fără nimic. Mama muncea din greu, foarte, foarte mult”, a spus Vodianova.

Foto: Natalia Vodianova cu sora ei pierdută

наталья водянова, наталья водянова сестра, модель наталья водянова

Când Natalia avea 14 ani, mama ei s-a întors la tatăl celor două fiice ale sale, Oksana și Kristina, dar nu pentru mult timp. „Dragostea este o nebunie, un lucru nebun”, a spus Natalia.

Modelul a recunoscut că atunci când Masha s-a născut, tatăl fetei a refuzat să le ajute.

Vodianova și-a amintit momentul în care au fost chemate la orfelinat pentru a lua înapoi copilul. „Este un copil atât de bun, frumos, nu plânge niciodată. Poate o veți lua înapoi până la urmă”, le-au spus îngrijitoarele de la casa de copii.

„Mi-a prins degetul și l-a prins strâns. Masha era deja o luptătoare atunci. Și apoi i-am promis că ne vom revedea”.

Când Natalia a început să lucreze ca model și situația financiară s-a îmbunătățit, a încercat să-și găsească sora și chiar a implicat detectivi privați, dar fără vreun rezultat, deoarece informațiile despre părinții adoptivi erau închise.

Masha, care a primit noul nume Jennifer Burns, s-a înregistrat însăși pe un site în care oamenii își caută rudele după materialul genetic ADN și a aflat că Natalia Vodianova este ruda ei. A zburat la Paris și s-a întâlnit cu surorile ei.

„A făcut întotdeauna parte din viața mea, chiar și atunci când nu ne cunoșteam. Am fost mereu chinuită de întrebarea dacă ea este bine. Ne simțim ca o singură familie acum”, a spus Natalia. Pentru noul număr al Vogue, surorile au pozat împreună.

Natalia Vodianova este acum căsătorită cu Antoine Arnault, CEO-ul Berluti, fiul miliardarului Bernard Arnault. Cupul are doi fii, Roman și Maxim.

Vodianova mai are doi fii și o fiică de la primul ei soț, aristocratul englez Justin Trevor Berkeley Portman.

Наталья Водянова нашла свою младшую сестру спустя 22 года

Cel mai tânăr soldat rus mort în Ucraina a fost înmormântat în satul natal. Danil încă nu împlinise 18 ani

Soldatul Danil Ermolenko, născut în 2006, a fost înmormântat în regiunea Sverdlovsk. Potrivit jurnaliştilor ruși, el este cel mai tânăr dintre soldaţii ruşi ucişi în Ucraina, scrie site-ul independent de știri Meduza, preluată de Libertatea.

În satul Verhnii Bugaliș din regiunea Sverdlovsk, a fost înmormântat un tânăr de nici 18 ani din batalionul motorizat de pușcași, Danil Ermolenko, care a murit în Ucraina. Administrația raionului a publicat o fotografie de la înmormântare pe VKontakte, iar Mediazona a atras atenția asupra postării.

După cum notează jurnaliștii, Ermolenko s-a dovedit a fi cel mai tânăr de pe lista victimelor, care este realizată de Mediazona împreună cu Serviciul de limbă rusă al BBC și de voluntari. Mediazona clarifică faptul că au mai fost anunțate decesele unor soldați de 18 ani care au murit în Ucraina, dar Ermolenko este cel mai tânăr dintre ei, fiind născut pe 1 august 2006, deci, practic, nici nu împlinise 18 ani.

În mai, canalul de Telegram „Nu mă aștepta din Ucraina” ar fi publicat apeluri de la rudele decedatului. Aceștia spuneau că Ermolenko a fost repartizat într-un detașament de asalt, iar pe 6 aprilie a plecat într-o misiune de luptă în satul Berdichi, regiunea Donețk, după care n-au mai avut niciun semn de la el. La începutul lunii mai, Ministerul Apărării a anunțat capturarea acestui sat de către armata rusă.

Începând cu 17 mai, jurnaliştii de la Mediazona şi BBC Russian Service, împreună cu o echipă de voluntari, au confirmat din date deschise identităţile a 53.586 de militari ruşi care au murit în timpul războiului din Ucraina.La doi ani de la începutul războiului, Meduza și Mediazona au estimat bilanțul morților, folosind metode matematice și datele de mortalitate în exces. Autorii studiului au concluzionat că până în decembrie 2023, cel puțin 75.000 de oameni au murit în Ucraina.

Țara europeană care va interzice zborurile pe timp de noapte. De ce s-a ajuns la o astfel de decizie

Guvernul olandez a decis să reducă zborurile de noapte pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate rute aeriene din Europa. Începând cu anul 2025, vor fi interzise cele mai zgomotoase curse de noapte, măsură menită să diminueze poluarea fonică.

Cum s-a ajuns la această decizie

Mark Harbers, ministrul Infrastructurii, a anunțat această decizie printr-o scrisoare adresată Parlamentului, conform Reuters. Măsura vine în urma unei hotărâri din luna martie a unui tribunal local, care a ordonat guvernului de la Haga să ia măsuri pentru reducerea zgomotului provocat în special de zborurile de noapte.

În cadrul acestei inițiative, numărul curselor de noapte va fi redus de la 32.000 la 27.000 pe an. De asemenea, avioanele cele mai zgomotoase, cum ar fi Boeing 747-400, vor fi interzise pe Aeroportul Schiphol între orele 23:00 și 07:00. În plus, o parte dintre avioane vor fi înlocuite cu modele mai puțin zgomotoase.

Măsuri pentru liniștea oamenilor

Ministrul Harbers a mai precizat că guvernul analizează posibilitatea închiderii parțiale sau totale a aeroportului pe timp de noapte, începând din 2026. În același timp, aeroportul Schiphol intenționează să crească costurile pentru companiile aeriene care folosesc avioane zgomotoase, încurajând astfel utilizarea aparatelor de zbor mai silențioase.

În 2023, autoritățile olandeze, cu sprijinul Aeroportului Schiphol, au încercat să reducă numărul total de zboruri la 450.000, cu 10% sub nivelul din 2019. Cu toate acestea, guvernul de la Haga a fost nevoit să reevalueze aceste planuri și să exploreze alte opțiuni pentru reducerea poluării fonice. La sfârșitul anului 2023, oficialii aeroportului au anunțat că aerogara va avea capacitatea de a gestiona 483.000 de zboruri în anul curent.

sursa

Caz șocant în România. O fetiță de 8 ani ar fi fost ucisă

Fetiţa de 8 ani dispărută dintr-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului. Se presupune că a fost ucisă. În prezent, peste o sută de persoane îl caută pe suspect.

”Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Botoşani, conform Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, au sosit în sprijin jandarmil din Suceava şi lucrăroti de la Biroul de Operaţiuni Speciale Suceava.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani”, a mai transmis sursa citată.

Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, vineri, în jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o rudă din apropiere, dar nu a mai revenit. Căutările au fost demarate imediat.

Pe 17 noiembrie, vor fi anunțate tarifele compensate la energie pentru cetățeni
Articolul anterior
Văduva lui Pierre Narcisse vrea un copil cu materialul biologic al regretatului cântăreț. Cum va fi posibil
Articolul următor