Jennifer Lopez, ca o puștoaică la 53 de ani, în cel mai recent pictorial. Imaginile cu actrița sunt virale

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Jennifer Lopez, care impresionează oameni din toate colțurile lumii cu fiecare apariție.

Jennifer Lopez's Latest Hairstyle Is the Perfect Blend of 2022 and 2002 —  See the Photos | Allure

Anul 2022 a fost unul extraordinar pentru Jennifer Lopez, actrița și cântăreața în vârstă de 53 de ani. A fost cerută de soție, s-a căsătorit în secret, iar apoi ea și Ben Affleck au avut parte de o petrecere grandioasă în Georgia. Acum, însă, aceasta a fost protagonista unei ședințe foto, arătând, încă o dată, că timpul parcă stă în loc pentru ea.

În vârstă de 53 de ani, artista a pozat pentru Coach, iar imaginile inedite au făcut furori pe rețelele sociale.

Cu părul prins neglijent la spate, într-un coc discret, machiată discret și cu zâmbetul pe buze, Jennifer Lopez a părut într-o formă de invidiat.

De asemenea,artsta a ales să poarte o jachetă oversized, pe care a combinat-o cu niște șosete, lăsându-și astfel la vedere picioarele perfect tonifiate.

Jennifer Lopez, ca o puștoaică la 53 de ani, în cel mai recent pictorial

sursa

Fotbaliștii de la FC Petrocub au un nou fan! Aceștia au fost felicitați de președinta Maia Sandu

FC Petrocub are un nou fan. Este vorba chiar despre președintele Maia Sandu, care a mers la Hîncești, pentru a felicita fotbaliștii care au luat, în premieră, titlul de campioană a Republicii Moldova. Șefa statului a primit și un cadou din partea jucătorilor.

”I-am felicitat pe jucătorii de la Petrocub Hâncești care, în frunte cu antrenorul Andrei Martin, au câștigat titlul de campioni ai Moldovei la fotbal pentru prima dată în istoria clubului. Evoluția spectaculoasă a echipei este un exemplu pentru noi toți de unitate, perseverență și încredere în puterea unei echipe dedicate. Mult succes și în finala Cupei Moldovei de pe 25 mai! Să continuați să jucați și să vă faceți meseria cu aceeași bucurie!”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

La Chișinău va avea loc vineri „Marșul Identitar”, cu ocazia Zilelor Românilor de Pretutindeni

Reprezentanții Ligii Studenților din Basarabia și ai asociației obștești „Ideea Națională” organizează vineri, 24 mai, un „Marș Identitar” pe străzile din Chișinău, cu ocazia Zilelor Românilor de Pretutindeni, scrie ziarulnational.md.

Participanții vor porni, la ora 14.00, de la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada Romană din capitală și vor mărșălui până la strada pietonală Eugen Doga, unde va avea loc un concert. „În timpul Marșului, îndreptându-ne spre strada pietonală, vom pregăti mai multe surprize pentru participanți. Pe parcursul evenimentului vom transmite un puternic mesaj-campanie, afirmându-ne angajamentul față de direcția pro-Vest și promovând votul „da” pentru integrarea europeană la referendum. Vă așteptăm să vă alăturați acestui demers, indiferent de apartenența voastră politică și etnică. La final vom avea un program muzical de excepție. Îi invităm în mod special pe toți cei care dețin cămașă națională sau ie să se alăture evenimentului, purtând cu mândrie simbolurile noastre culturale și identitare”, a declarat astăzi președinta Ligii Studenților din Basarabia, Nicoleta Gherman, în cadrul unei conferințe de presă susținute la IPN.

Silviu Popa, membru al Ligii Studenților din Basarabia, a adăugat că Zilele Românilor de Pretutindeni reprezintă o sărbătoare dedicată unității și solidarității tuturor românilor. Prin intermediul acestei sărbători este promovată cultura, tradițiile românești, dar și sunt reafirmate legăturile spirituale și culturale dintre toate comunitățile de români: „Evenimentul pe care îl organizăm vineri, de la ora 14.00, este o oportunitate de a reafirma legăturile și de a celebra identitatea și de a ne mândri cu identitatea noastră românească. Îi invităm pe toți cei care simt românește”. Zilele Românilor de Pretutindeni vor fi sărbătorite și la București, în perioada 24 – 26 mai curent.

Moldovean condamnat în Rusia pentru înșelăciune. Ce schemă a pus la cale

Un cetățean al Republicii Moldova a fost condamnat pentru înșelăciune de o instanță din localitatea Tokarevski, din Rusia.

Prin verdictul dat de Judecătoria Tokarevski, un cetățean străin a fost găsit vinovat de săvârșirea a patru infracțiuni împotriva proprietății, anunță presa rusă citată de evz.ro.

Instanța din Tokarevski a constatat că, în vara anului 2023, inculpatul a intrat într-o conspirație penală cu o persoană neidentificată de anchetă, acceptând să participe la activități infracționale comune care vizează sustragerea de bani de la victime prin înșelarea acestora.

Escrocherii prin metoda „Accidentul”

Potrivit dosarului penal, schema de escrocherie includea efectuarea unui apel telefonic către victime și informarea acestora cu privire la informații false, cu bună știință, despre implicarea rudelor lor într-un accident de circulație, pentru a le determina să transfere voluntar fonduri pentru ca rudele să evite răspunderea penală pentru accident.

În urma acțiunilor ilegale ale inculpatului, cetățean al Republicii Moldova, trei victime au suferit un prejudiciu material efectiv în valoare totală de 1.078.000 de ruble, iar o a patra victimă a suferit un prejudiciu în valoare de 1.003.000 de ruble, potrivit procurorilor din Rusia.

La ultima escrocherie, infractorul nu a mai reușit să primească sumele, pentru că a fost prins de rudele victimei.

Cetățeanul Republicii Moldova, condamnat la patru ani de închisoare

„La ședința de judecată, inculpatul și-a recunoscut în totalitate vinovăția și s-a căit de infracțiunea sa. Instanța, după ce a studiat materialele cazului, l-a găsit pe bărbat vinovat de săvârșirea a trei infracțiuni în temeiul părții 3 a articolului 159 din Codul Penal al Federației Ruse și a unei infracțiuni în temeiul părții 3 a articolului 30, partea 4 a art. 159 din Codul Penal al Federației Ruse și, în baza totalității infracțiunilor, a impus o pedeapsă definitivă sub formă de închisoare pe o perioadă de 4 ani, care urmează să fie executată într-o colonie corecțională de regim general”, a anunțat judecătorul raionului Tokarevsky, Svetlana Osokina.

Reguli noi în școlile din România: Elevii ar putea fi mustrați de profesori în fața clasei
Articolul anterior
Prințul Harry și Meghan Markle, felicitare atipică de Crăciun. Detaliul care lipsește din fotografia anuală a ducilor de Sussex
Articolul următor