Cum își mențin silueta vedetele de la Hollywood!

Deși sportul este printre cele mai bune metode de a menține o siluetă de vis, pentru mulți acesta este un chin și îl fac de nevoie. Acest lucru nu este întâlnit doar la oamenii de rând ci și la vedetele de la Hollywood. Vezi mai jos câteva vedete care fac sport nu doar din plăcere ci și că trebuie.

separator

Jennifer Lawrence

Este una dintre cele mai frumoase tinere actriţe din Cetatea Filmului, cu unul dintre cele mai voluptuoase trupuri. Jen nu este o fanatică a sportului. „Urăsc când cineva spune că-i place să meargă la sală. Îmi vine să-i dau un pumn în faţă. Dar trebuie să recunosc că e plăcut când trebuie să te antrenezi pentru un film“.  Cu toate acestea, frumoasa vedetă nu este cu totul împotriva sportului. „Fac mişcare. Dar nu ţin dietă. Nu poţi munci când ţi-e foame!“

Jennifer Lawrence : Gym Rat 2 3

Julianne Moore

Are 52 de ani şi arată cu cel puţin 10 ani mai tânără. „Încă mă lupt să accept dieta mea extrem de plictisitoare, care constă, în mare parte, în iaurt şi cereale. Urăsc să ţin dietă. Urăsc să fac asta pentru a avea măsura potrivită. Mi-e foame mereu. Eu una, cred că sunt o persoană slabă, dar industria filmului se pare că nu este de acord. Toate actriţele sunt înfometate nonstop“,se confesează frumoasa roşcată. Crede că un regim alimentar sănătos poate fi şi unul săţios, care să conţină legume, fructe, fibre şi carne slabă, de peşte sau de vită.

1 2 3

Emma Stone

Deși actriţa nu are probleme cu greutatea, silueta ei nu este cea mai tonifiată de la Hollywood. Şi asta pentru că Emma nu este prietenă cu sportul. „N-am mai făcut mişcare de o lună şi sunt mândră de asta“, spunea Emma nu demult. „Joggingul este rău pentru genunchi, iar mie îmi place să fac lucruri care-mi şi plac, cum ar fi să înot. Am avut un instructor în timpul filmărilor pentru «Spider Man» şi mi-am descoperit o parte mai puţin plăcută, atunci când a trebuit să ridic greutăţi. Nu este genul de sport pe care vreau să-l fac. Prefer mai degrabă să dorm.“

1 2 3

Gisele Bündchen

La cei 32 de ani, modelul brazilian arată mai bine ca la 20. Plină de energie, pozitivă şi strălucitoare, brazilianca este cea mai potrivită imagine a stilului de viaţă sănătos. Însă asta nu înseamnă că se hrăneşte doar cu morcovi şi salată. „Îmi place carnea, carnea adevărată.  Este delicioasă. Şi-mi mai place sucul de nucă de cocos şi felurile de mâncare care conţin cocos“, spune vedeta. De fapt, aceasta este cheia succesului în dieta lui Gisele: „Nu-i nevoie să te abţii de la mâncărurile care îţi plac. Ai grijă doar la cantităţi!“

1 2 3

Denise Richards

Disciplina alimentară o ajută pe Denise să intre în hainele ei de la 20 de ani chiar şi acum, când a trecut de pragul celor 40 de ani. „Am observat că atunci când mâncam trei mese bogate pe zi mă simţeam prea plină şi obosită, mai ales după masa de prânz. Acum, mănânc multe fructe, legume, fulgi de ovăz, carne de pui, ouă şi orez. Cu toate acestea, mă răsfăţ cu îngheţată, atunci când am poftă“, spune actriţa de 42 de ani.

1 2 3

A decedat. Un renumit interpret și-a pierdut viața la doar 31 ani

Fanii One Direction sunt în stare de șoc. Liam Payne, unul dintre membrii trupei a murit în Buenos Aires. Britanicul în vârstă de 31 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul trei al hotelului unde era cazat. El ar fi fost sub influența drogurilor și a alcoolului. Milioane de fani din întreaga lume sunt devastați. Membrii trupei nu au făcut momentan nicio declarație publică.

Principalele ziare locale, La Nacion şi Clarin, au relatat, citând oficiali locali, că poliţia a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo din capitală printr-un apel de urgenţă care menţiona „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”, notează News.ro.

Angajaţii de la ambulanţă au confirmat ulterior decesul cântăreţului, care a fost găsit într-o curte interioară a hotelului, potrivit relatărilor de presă. Artistul avea „răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală. El a adăugat că serviciile de urgenţă au fost chemate la hotelul Casa Sur după ce au primit un apel la ora locală 17.04 (23.04, ora României). O echipă a sosit şapte minute mai târziu şi „a găsit bărbatul mort, iar mai târziu am descoperit că era cântăreţ într-o formaţie”, a continuat el.

Liam Payne a devenit celebru la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, între timp destrămată, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson.

Noi benzi pentru transportul public vor apărea

Benzile dedicate transportului public pe str. Hîncești (sectorul cuprins între străzile Alexei Mateevici și Miorița) vor fi extinse, iar schița de proiect pentru bd. Moscova este în faza de elaborare. Anunțul a fost făcut de către Primăria Chișinău.

Până în prezent, 17 străzi din oraș au fost amenajate cu benzi dedicate, totalitatea cărora însumează 45 km pe sens dus-întors. Este vorba de străzile: Ion Creangă, Ștefan cel Mare și Sfânt, Constantin Negruzzi, Decebal, Dacia, Ciuflea, Grigore Vieru, Constantin Tănase, Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni, Alexandr Pușkin, Vasile Alecsandri, Gheorghe Asachi, Renașterii Naționale, Bogdan Voievod, Alecu Russo, Mircea cel Bătrân și Alba Iulia.

Sondaj: Ce partide ar intra în Parlament în urma anticipatelor

În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, în noul Legislativ ar accede două partide.

Potrivit unui sondaj realizat de CBS Research la comanda WatchDog.md, PAS ar obține 32,7% din voturi, iar PSRM – 8,9%, transmite Știri.md.

De menționat că peste 29% dintre respondenți au declarat că nu au decis pentru cine să voteze.

Sondajul a fost realizat în perioada 11-16 octombrie pe un eșantion de 1.034 de respondenți, iar marja de eroare este de +/- 3%.

Prăjitură cu branză de vaci
Articolul anterior
Se iubeşte cu fostul partener al fiicei sale!
Articolul următor