TikToker-ul care mânca o mulțime de preparate fast-food și alte produse bizare a murit

Starul TikTok Waffler69, cunoscut pentru că mânca o mulțime de preparate fast-food și alte produse bizare, a murit la vârsta de 33 de ani.

waffler69

Vedeta TikTok Waffler69, un gurmand desăvârșit ale cărui videoclipuri au distrat milioane de oameni pe rețelele de socializare, a murit la vârsta de 33 de ani, anunță TMZ.

Influencerul, pe numele său real Taylor Brice LeJeune, a murit miercuri, probabil în urma unui atac de cord, a dezvăluit fratele său Clayton pe pagina sa TikTok.

Clayton a spus: „A murit în jurul orei 22:00, pe 11 ianuarie 2023, în urma unui presupus atac de cord. A fost dus de urgență la spital și vreau să spun că o oră, o oră și jumătate mai târziu, a decedat”, a dezvăluit fratele său.

Clayton a declarat pentru TMZ că LeJeune a început să resimtă un disconfort miercuri și și-a sunat mama.

Rapid, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță de la locuința sa din Louisiana. Însă, TikTokerul a murit la spital.

Taylor Brice LeJeune și-a câștigat faima pe rețelele de socializare pentru faptul că mănâncă tone de preparate fast-food, dar și alte produse bizare, menționează TMZ. El a adunat 1,7 milioane de urmăritori pe TikTok, cu un număr impresionant de 32,8 milioane de like-uri pe platformă.

Doliu uriaș în lumea medei! Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de mireasă, a murit la 94 de ani

Doliu uriaș în lumea medei! Creatoarea de modă Yumi Katsura, considerată un pionier în Japonia în domeniul rochiilor de mireasă şi cunoscută, de asemenea, la nivel internaţional după ce i-a oferit un veşmânt papei Ioan Paul al II-lea, a murit, pe 26 aprilie, la vârsta de 94 de ani, scrie realitatea.net.

Yumi Katsura, al cărei nume real a fost Yumi Yuki, şi-a deschis primul magazin dedicat rochiilor de mireasă în Japonia în anul 1964, după ce studiase la Paris, într-o epocă în care rochiile de mireasă erau purtate doar de 3% dintre mirese, a precizat compania ce îi poartă numele în comunicatul prin care a anunţat decesul creatoarei nipone.

Rochiile de mireasă „sunt de acum purtate de peste 90% dintre femei în ziua căsătoriei lor, iar activităţile sale au avut o influenţă puternică asupra stilului nunţilor dincolo de ţinuta vestimentară”, a adăugat agenţia sa, într-un mesaj transmis pe Instagram, relatează AFP citată de Agerpres.

După debutul ei internaţional la o prezentare de modă organizată la New York în 1981, Yumi Katsura şi-a extins activităţile în peste 30 de ţări, deţinând magazine inclusiv la Roma şi la Paris şi „influenţându-le pe mirese nu doar în Japonia, ci şi în lumea întreagă”, a adăugat agenţia pe care a înfiinţat-o.

În 1993, Yumi Katsura a creat un veşmânt sacerdotal pentru papa Ioan Paul al II-lea, care a necesitat doi ani de muncă, utilizând Hakata-ori, o tehnică de ţesut folosită la confecţionarea chimonourilor.

În acelaşi an, fostul suveran pontif, care a murit în 2005, a purtat acea capă şi acea mitră asortată în timpul slujbei de Paşte, o ceremonie difuzată la televiziune în lumea întreagă.

„Lacrimi au curs pe obrajii mei atunci când am primit cuvintele de mulţumire din partea papei”, a povestit creatoarea de modă japoneză.

Yumi Katsura a organizat peste 200 de defilări de modă pe parcursul cariei sale, îmbinând „tradiţii artistice japoneze şi moda internaţională”, au precizat reprezentanţii agenţiei sale. 

Totul despre probioticele naturale. În ce alimente se găsesc bacteriile vii care ajută organismul

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt probioticele naturale care ajută organismul uman. Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, aceasta a explicat ce alimente sunt recomandate pentru a crește numărul de bacterii vii din organism, care ajută la menținerea unui stil de viață sănătos.

Alimentele care conțin bacterii vii, adică tot ce este fermentat, ajută organismul să se mențină sănătos. Din categoria probioticelor naturale, potrivit Mihaelei Bilic, fac parte produse precum lactate, murături, maia, bere, borș și brânzeturi.

„Trebuie să avem o alimentație diversificată are să nu excludă clase mari de alimente”, a precizat medicul nutriționist în emisiunea „La Măruță” realizată de Cătălin Măruță. Aceasta a explicat că fără bacteriile din mâncare nu putem avea un echilibru bacterian la nivel intestinal.

„La murături, borș și bere avem o fermentație lactică care este favorabilă”, a subliniat Mihaela Bilic.

Potrivit acesteia, murăturile sunt cea mai naturală formă de probiotice, cât timp acestea sunt în saramură și nu în oțet. Saramura are la bază fermentație lactică, cea mai sănătoasă pentru organismul uman. În ce alimente se găsesc prebioticele Prebioticele sunt alimente pentru microorganismele din intestin. Prebioticele sunt fibre din plante care ajută bacteriile “bune” să se dezvolte în organism. Prin urmare, sistemul digestiv reușește să funcționeze foarte bine. Alimente în care se găsesc prebiotice:

„Nu întâmplător japonezii mănâncă sushi care înseamnă orez rece cu o bucățică de pește. Își hrănesc cu prebiotice intestinul. Avem la italieni salata de paste. Sunt paste fierte lăsate la răcit și apoi amestecate cu niște legume, cu ton la conservă, cu orice”, a explicat Mihaela Bilic.

De asemenea, medicul nutriționist a precizat că bananele verzi sunt o sursă bună de amidon rece, acesta fiind motivul pentru care medicii pediatrii recomandă consumul de banane verzi atunci când copiii au probleme cu stomacul. „Banana verde. Banana crudă are acest amidon care odată ajuns în instetin le hrănește pe bacteriile bune și echilibrează digestia și trece diareea. Banana foarte bine coaptă este dulce, îngrașă, banana care este verde are amidonul recristalizat”, a explicat Mihaela Bilic.

Dacă vrei și TU să abordezi un stil de viață sănătos, nu o face de capul TĂU! Solicită o consultație gratuită cu un specialist care să te ajute să faci corect pașii. Nu ezita, accesează Centrul Online de Nutriție și Sport al Galinei Tomaț, din orice colț al lumii, pentru a găsi răspuns la orice întrebare și a primi ghidare profesionistă!



Republica Moldova va avea un Registru al drumurilor publice

Infrastructura drumurilor din țara noastră va fi monitorizată mai eficient, datorită unui sistem informațional de profil. Cabinetul de miniștri a aprobat, astăzi, o hotărâre pentru crearea Registrului drumurilor publice.

Evidența informațională a drumurilor publice va permite o monitorizare mai precisă a stării fiecărui traseu și identificarea nevoilor specifice de întreținere. 

Astfel, prin cunoașterea în timp real a stării drumurilor și a necesităților de investiții, va fi posibilă o utilizare mai eficientă și mai transparentă a finanțelor publice pentru infrastructură, în conformitate cu prioritățile stabilite. În particular, vor fi evitate costurile mari asociate reparațiilor urgente, datorită intervențiilor de întreținere regulate.

În context, premierul Dorin Recean a subliniat că, în ultimii doi ani, peste 700 de kilometri de drumuri au fost fie reabilitate, fie construite. „Guvernul construiește drumuri europene și acest efort va continua și de acum încolo. Rog ca, odată cu implementarea acestui registru, să avem și o comunicare în ceea ce privește planificarea pentru următorii trei ani a drumurilor ce urmează să fie reparate. Astfel ca administrația publică locală să știe la ce să se aștepte, iar mediul de afaceri să-și planifice corespunzător investițiile”, a spus prim-ministrul.

Datele din Registru vor putea fi folosite și de alte sisteme și resurse informaționale de stat, inclusiv pentru determinarea traseelor optime în eliberarea autorizațiilor speciale de transport. Registrul va fi integrat cu alte sisteme relevante, cum ar fi cele de transport public, cel geografic național și sistemele de urgență.

Mijloacele necesare pentru dezvoltarea sistemului informațional sunt estimate la 6 milioane de lei.

Bărbații cărora le lipsește interesul pentru sex prezintă un risc crescut de moarte prematură
Articolul anterior
Prețul gazului s-a prăbușit la 648 dolari per mia de metri cubi
Articolul următor