Gabriela Damir a publicat prima imagine cu fiul nou-născut: ,,Începe o etapă nouă pentru noi”

Bloggerița Gabriela Damir a publicat prima fotografie emoționantă cu bebelușul ei și al lui Roman Burlaca. Micuțul Avraam apare în brațele tatălui său, îndată după naștere.

Bloggerița a mulțumit tuturor pentru felicitările și gândurile bune transmise cuplului.

„Vă mulțumim, fiecărui în parte pentru felicitări și gânduri bune. Acum începe o etapă nouă pentru noi, cea mai frumoasă”, a scris Gabriela Damir pe pagina sa de Instagram.

Bloggerița Gabriela Damir și regizorul Roman Burlaca au devenit părinți pentru prima oară, pe 14 ianuarie 2023.  

Cei doi au jucat nunta în septembrie 2022 și tot în ziua nunții au făcut marele anunț precum că urmează să devină părinți.

Bloggerița din Republica Moldova se bucură pe Instagram de o comunitate de peste 100 de mii de urmăritori.

Moldovenii supuşi sancţiunilor internaţionale pot rămâne fără cetăţenie

Moldovenii supuşi sancţiunilor internaţionale pot rămâne fără cetăţenie. Proiectul de modificare a legii, care conţine noile reglementări, a fost aprobat în lectura a doua de către deputaţi, scrie realitatea.md.

Astfel, Legea privind aplicarea măsurilor internaţionale se completează cu un nou aliniat. Potrivit lui, Serviciul de Informaţii şi Securitate va analiza dacă este necesară aplicarea măsurii şi la necesitate va sesiza Agenţia Servicii Publice despre iniţierea procedurii de retragere a cetăţeniei.

Conform reglementărilor aprobate, Serviciul Fiscal de Stat și Agenția Servicii Publice vor putea recepționa de la Serviciul de Informații și Securitate informații despre modificarea listei celor sancţionaţi la nivel internaţional, care va fi elaborată de către ofițerii de securitate, cu sprijinului Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor.

Aliona Triboi a lansat prima sa melodie în stil popular! Este superbă

Îndrăgita actriță și artistă, Aliona Triboi vine cu o noutate muzicală! Interpreta lansează prima sa melodie în stil popular, dedicată clipelor petrecute alături de oamenii dragi, în jurul meselor de sărbătoare ce ne adună ACASĂ.

”La căsuța veche”, este o melodie veselă și va da gust petrecerilor. Artista a lansat și un videoclip pentru această piesă.

Muzica este semnată de Oleg Baraliuc, iar textul îi aparține ei.

Vă invităm să o ascultați și să lăsați aprecierile voastre.

Echipa unica.md o felicită pe Aliona Triboi pe această cale și îi urează mult succes pe tărâm profesional!

Vladimir Zelenski, fotografie splendidă alături de soția sa Olena, de Ziua iei tradiţionale ucrainene

Ucraina sărbătorește Ziua Iei Naționale ”Vishivanka” – „Вышиванка”.  În cea de-a treia zi de joi a lunii mai, în Ucraina este sărbătorită Ziua Iei Naționale. Președintele Volodimir Zelenski i-a felicitat pe ucraineni cu această sărbătoare și a transmis un mesaj special, scrie stiripesurse.ro.

„Vizibilă sau invizibilă, ea se află întotdeauna sub pixelul unui apărător, sub uniforma unui salvator, sub haina unui medic, sub jacheta unui inginer de forță, a unui voluntar, a unui profesor sau a oricărei persoane care deține apărarea.

Copiii noștri o cunosc încă din copilărie. Ea reprezintă unitatea tuturor generațiilor de ucraineni de-a lungul secolelor. Modelul său este unic, deoarece este brodat de propriile noastre acțiuni pe o pânză a valorilor noastre.

De-a lungul anilor de rezistență la agresiune, a devenit o uniformă informală pentru toți cei care apără umanitatea, libertatea și dreptul la autoidentitate.

La mulți ani de Ziua Vishivanka Ucrainei, tuturor ucrainenilor și prietenilor Ucrainei!“, este mesajul transmis de președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Ucraina sărbătorește Ziua Iei Naționale ‘Vishivanka’

Istoria Zilei Naționale a Iei – „вышиванка” a început în 2006, când o studentă al Facultății de Istorie, Științe Politice și Relații Internaționale a Universității din Cernăuți, „Iurii Fedkovici”, Lesea Voroniuk, a venit cu o astfel de inițiativă. Cu fiecare an, sărbătoarea a devenit din ce în ce mai populară. Scopul principal al acesteia este de a păstra tradițiile populare originale.

„Вышиванка”este un cod unic, specific ucrainenilor, cu amulete și semne brodate pe ea, iar neamul ucrainean este parte a rădăcinii din care ia naștere Ucraina. O cămașă brodată este considerată un talisman care apără de toate cele rele ce ți se pot întâmpla în viață. „Вышиванка” simbolizează dragostea de familie, credința și memoria neamului, scrie Canal 24.

Doina Ciobanu, despre nunta făcută într-o vie din Moldova: ,,Sunt mândră”
Articolul anterior
Imaginile scăldate în milioane de lacrimi!
Articolul următor