Iuliana Beregoi, primele declarații după ce a aflat rezultatele la BAC: „Sunt mulțumită și fericită”

Iuliana Beregoi a încheiat un capitol important al vieții ei, liceul, pe care l-a urmat în paralel cu pasiunea pentru muzică. Deși nu i-a fost ușor să găsească un echilibru între carieră și studii, Iuliana a absolvit liceul cu aproape 10 ani de carieră în spate.

Solista a povestit într-un interviu pentru Unica.ro care sunt planurile sale pentru restul acestei veri.

Despre facultatea pe care o va alege, Iuliana a mărturisit că are mai multe opțiuni și că vom afla în curând alegerea ei. Rămâne, așadar, de văzut dacă va opta pentru Conservator sau, dimpotrivă, se va specializa într-un alt domeniu, pentru a avea o pregătire mai diversă.

Iuliana Beregoi, „mulțumită și fericită” de rezultatele ei la BAC

„Sunt mulțumită și fericită, în același timp, că am terminat totul cu bine. Anul acesta a fost o provocare pentru mine. A trebuit să-mi împart timpul între școală și carieră și mă bucur tare mult că mi-a reușit”, a spus Iuliana Beregoi. Artista vrea să dezvăluie media obținută la examenul maturității prin intermediul unui vlog pe care îl pregătește deja.

În aceeași perioadă în care aștepta rezultatele la Bacalaureat, Iuliana lucra și la un nou single, „Que Bonito”, care s-a lansat pe 2 iulie 2023. Pe 8 iulie artista va susține și ultimul concert la vârsta de 18 ani, la Arenele Romane.

„Urmează un concert foarte important pentru mine și foarte special, pentru că este ultimul concert la 18 ani. Am pregătit foarte multe surprize, este și într-o locație superbă, și asta mă bucură foarte mult. Așa că abia aștept să-i văd pe toți acolo, să ne distrăm și să cântăm”, a spus artista.

Iuliana Beregoi, petrecere grandioasă la majorat. Ce pune la cale puștoaica  fenomen pentru generația Z?

Iuliana Beregoi s-a lansat la doar 9 ani, pe scena „Next Star”

Înaintea primei probe de la BAC de pe 26 iunie, Iuliana a lansat piesa „Gasca ’23”, un remake al piesei „Gașca mea”, de la Hi-Q. Single-ul a fost lansat în colaborare cu DJ Sava și Shift și s-a bucurat de un val de reacții pozitive. „Cel mai reușit remakee!”; „Un remake bombaaa!”; Iubesc piesa, dar mai mult pe tinee!”; O voce atât de superbă!”; „Ești incredibilă!”, au fost câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Iuliana a debutat pe scena show-ului „Next Star” în 2015. Anul următor, Iuliana a lansat piesa „Vina mea”, care acum are peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube. Doi ani mai târziu a reușit să umple Sala Palatului din București și a devenit, în aceeași perioadă, protagonista serialului „Lara”. Producția a înregistrat un succes impresionant, fiind preluată de platforma Netflix.

Născută în Orhei, Republica Moldova, Iuliana are și o soră mai mică, Ana, cunoscută și ea în mediul online. În prezent, Iuliana are o comunitate de 1.3 milioane de urmăritori pe Instagram și de 2.9 milioane pe TikTok.

Iuliana Beregoi vrea să facă milionul de euro până la vârsta de 20 de ani.  Cât cere pentru un concert și în ce afaceri își investește banii EXCLUSIV -  Ego.ro

Emilian Crețu și Gabriel Nebunu s-au ales cu distincții din partea Maiei Sandu

Veste uimitoare pentru actorul Emilian Crețu și interpretul de muzică populară Gabriel Nebunu. Aceștia au fost anunțați chiar de către fani că au primit distincții din partea președintelui Maiei Sandu, informează unica.md.

Actorul Emilian Crețu și artistul Gabriel Nebunu au primit mesaje de la fani care îi anunțau și-i felicitau pentru distincții primite de la președintele Maia Sandu. Ambii au anunțat despre asta pe story.

Ambele decrete privind conferirea medaliei ”Meritul Civic” au fost semnate de Maia Sandu pe data de 16 ianuarie.

În decret se specifică că medaliile sunt oferite ”pentru contribuția adusă la desfășurarea exercițiului democrației în țara noastră, promovarea valorilor naționale și europene prin artă și cultură, precum și pentru implicare civică activă.”

Îi felicităm pe ambii pentru aceste distincții și le urăm mult succes!

Cum vor avea loc deconectările de curent electric

De la 1 ianuarie 2025, sunt posibile deconectări de energie electrică, însă acest lucru ar putea avea loc doar izolat și pentru perioade limitate. Premierul Dorin Recean spune că, dacă nu vom avea energie electrică de la MGRES, o vom procura de pe piața, iar tarifele pot fi influențate. Dacă acestea vor crește, autoritățile vor oferi compensații, transmite IPN.

„În ceea ce privește energia electrică, avem capacitatea de a o importa din România și din alte țări europene prin rețeaua ENTSO-E. S-ar putea să avem anumite întreruperi, însă doar izolat și pe o perioadă limitată, atunci când infrastructura energetică din Ucraina va fi distrusă”, a declarat premierul Dorin Recean în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la JurnalTV.

„În cazul în care segmentul liniei de tensiune care trece prin Ucraina Isaccea-Vulcănești ar fi distrusă, ar trebui să ne reconectăm pe alte linii care furnizează energie electrică din România și în aceste intervale s-ar putea să avem întreruperi”, a precizat premierul.

Guvernul va oferi măsuri de sprijin pentru categoriile vulnerabile, încercând să atenueze efectele economice asupra populației.„Deja am locat 2 miliarde de lei pentru compensațiile oferite în acest sezon și, în caz de necesitate, vom majora acest buget”, a explicit prim-ministrul.

Potrivit Ministerului Energiei, concernul rus Gazprom nu a făcut rezervări de capacitate de transport pe gazoductul Trans-Balcanic pentru luna ianuarie 2025. Acest lucru ar putea duce la sistarea livrărilor de gaze naturale pentru regiunea transnistreană începând cu 1 ianuarie 2025. În prezent, Gazprom oferă zilnic regiunii transnistrene un volum de 5,7 milioane metri cubi de gaz.

Din 1 aprilie, pensiile vor fi indexate cu 6,1 la sută

Pensiile și alte prestații sociale se prognozează a fi indexate de la 1 aprilie 2025 cu 6,1 %. Totodată, începând cu 1 mai 2025, va fi majorată pensia minimă pentru limita de vârstă până la 3 300 de lei pentru persoanele care au realizat un stagiu complet de cotizare de 40 de ani. Pentru persoanele cu dizabilități pensia minimă se va majora până la 2258 de lei. Aceste prevederi se conțin în Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2025, aprobată de Parlament, scrie radiomoldova1.md.

De asemenea, începând cu 1 ianuarie 2025, se va majora cuantumul alocației lunare de stat pentru victimele reabilitate ale represiunilor politice. Și alocația lunară pentru veteranii de război va crește până la 1 610 lei. O altă prevedere vizează includerea perioadei concediului parțial plătit pentru îngrijirea copilului în vechimea în muncă specială pentru militarii prin contract, precum și acordarea compensațiilor la energie sub formă de plată monetară în baza unui nou mecanism de acordare a compensațiilor.

Bugetul asigurărilor sociale de stat prevede majorări și la prestațiile sociale pentru familiile cu copii. Indemnizația unică la nașterea copilului va crește până la 21 350 de lei. Peste 72 000 de copii sub 2 ani vor beneficia de indemnizația lunară de 1 000 de lei, indiferent dacă părinții sunt asigurați sau nu. De asemenea, părinții care sunt persoane asigurate beneficiază și de indemnizația lunară pentru creșterea copilului până la 3 ani, suma fiind stabilită în funcție de salariul părintelui cu venituri mai mari.

Conform documentului, sunt prevăzute venituri totale în sumă de 46,51 miliarde de lei, cu о creștere de 8,7 % în raport cu veniturile aprobate pe anul 2024. Aceeași sumă de 46,51 miliarde de lei este prevăzută și la capitolul cheltuieli.

Potrivit documentului, cheltuielile BASS sunt repartizate pe 10 subprograme, administrate de către Casa Națională de Asigurări Sociale. Ponderea cea mai mare a cheltuielilor din BASS revine asigurării dreptului la pensie pentru limită de vârstă, constituind suma de 30,7 miliarde de lei, cu 6,7 % mai mult față de anul trecut.

„M-a pupat și mi-a spus că mă iubește. I-am spus să aibă grijă. Mi-au luat copilul”. Mama adolescentului ucis de un polițist în Franța își strigă durerea
Articolul anterior
Creștea cânepă într-un lan din Bubuieci. Plantele, ascunse printre flori de rapiță
Articolul următor