Andreea Bostănică a dat cărțile pe față după ce s-a întors din vacanța de lux

Cu câteva zile în urmă Andreea Bostanică s-a întors dintr- vacanță de lux, petrecută în Mykonos. Când a postat imagini de la bordul unui avion privat, toată lumea s-a întrebat cine este milionarul care o răsfață. Influencerița a dat cărțile pe față și a spus tot adevărul despre relațiile de iubire din viața ei, scrie perfecte.ro

Chiar dacă și-a cumpărat un apartament în București, Andreea Bostănică nu se poate despărți de orașul ei natal, Chișinău. Influencerița a mărturisit, la Insta Story, că face des naveta între cele două capitale. Recent, fiind pe drum, ea s-a gândit să răspundă la o serie de întrebări venite din partea admiratorilor. Unii au fost curioși dacă în viața ei există un iubit. După vacanța din Mykonos, s-a speculat că influencerița ar fi curtată de un om de afaceri foarte bogat. Andreea le-a spus fanilor că „nu are iubit și nici nu a avut”. 

„Nu caut iubitul ideal, dar îmi doresc mult să am o persoană lângă care să mă simt iubită și să iubesc”, a precizat ea. 

Andreea Bostănică le-a mai mărturisit fanilor că este o fire ambițioasă și tinde să câștige suficient cât să-și permită propriul ei avion privat. 

„Aș minți, dacă aș spune că nu vreau avionul meu. Spre asta tindem. Eu sunt de fel așa, foarte ambițioasă. Așa că, cine știe? 

Andreea Bostănică a amintit și despre tiktok-ul despre BAC, care s-a viralizat. Influencerița le-a cerut scuze celor care s-au simțit ofensați:

„Nu putem fi toți la fel, să învățăm pe 9 și 10. Încă odată, îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva. Jos pălăria pentru persoanele care învață și au reușite foarte bune la școală. Cineva e mai bune în cântat, cineva la sport, suntem diferiți”. 

Hoții au dat lovitua de sărbători. Furturi de mii de euro în Capitală în prima zi a noului an

Cel puțin două locuințe au fost sparte, dar și un atelier al colegiului UTM, în prima zi din anul 2025 în municipiul Chișinău, scrie pulsmedia.md.

Primul caz a fost înregistrat ieri, 1 ianuarie, în jurul orei 12:40, pe strada bulevardul Burebista din sectorul Botanica al capitalei. Proprietarul unui apartament a alertat poliția despre faptul că din locuință i-a fost furată o sumă de bani în mărime de 5000 de euro, dar și alte bunuri, de persoane necunoscute carea au dat buzna în casă în lipsa acestuia.

Al doilea caz a fost înregistrat câteva ore mai târziu, în jurul orei 17:00, după ce un locatar de pe strada Ghioceilor, din localitatea Ghidighici, municipiul Chișinău, a depistat că din casă i-au fost furați bani în sumă de 13 000 de euro.

Aici este de menționat, că tot ieri, s-a stabilit că persoane necunoscute au forțat ușa unui atelier al colegiului UTM, pe parcursul nopții dintre ani, de unde au furat mai multe utilaje.

Toate cele trei cazuri sunt documentate de către poliția capitalei pentru stabilirea circumstanțelor, dar și a identității făptașilor.

Polițiștii au identificat șoferul care a expus riscului numeroase persoane din trafic pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală, pe 30 decembrie 2024

Polițiștii de patrulare au identificat persoana care a încălcat prevederile Regulamentului circulației rutiere pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, la 30 decembrie 2024, expunând riscului șoferii din trafic, dar și persoanele din adiacentul carosabilului, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Mașina era condusă de o femeie de 29 de ani cu domiciliul în raionul Orhei, după identificare aceasta primind amendă și puncte puncte de penalizare.

Mulțumim cetățenilor care nu sunt indiferenți la încălcările rutiere observate în trafic.

Preţul gazelor în Europa a atins un nivel record al ultimelor 14 luni, după ce Ucraina a oprit tranzitul gazului rusesc

Prețul angro al gazelor a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, după oprirea livrărilor rusești prin conductele ucrainene. Țițeiul, de asemenea, se scumpește, pornind de la așteptările de creștere a economiei Chinei, scrie Europa Liberă.

Prețurile de referință ale gazelor naturale au crescut joi la cel mai ridicat nivel din octombrie 2023.

Gazul rusesc care era livrat tranzitând Ucraina nu mai este pompat către Europa. Este alt element care duce la scumpirea gazelor în Europa.

De asemenea, stocurile de gaze din Europa scad în cel mai rapid ritm din 2021, pe măsură ce conflictul dintre Rusia și Ucraina escaladează. E un alt element care pune presiune pe prețul gazelor.

Cel mai afectate de scumpiri și temeri legate de scumpiri sunt piețele europene. De exemplu, prețul gazului pentru livrarea în februarie în Olanda a crescut cu peste 4% joi, apoi a ajuns la o majorare de 1,9%, transmite Bloomberg.

Scumpirea gazelor vine după Rusia a oprit exporturile de conducte de gaz prin Ucraina în ziua de Anul Nou, după ce Kievul nu a mai prelungit acordul de tranzit care a expirat pe 31 decembrie 2024.

Uniunea Europeană a găsit deja mai multe surse de aprovizionare alternativă. Ungaria va continua să primească gaze rusești prin conducta TurkStream sub Marea Neagră.

De asemenea, preţul țițeiului pe piețele globale a crescut cu aproximativ 2% joi, pe fondul optimismului legat de economia Chinei şi cererea de combustibil.

Preşedintele Xi Jinping a promis politici proactive pentru promovarea creşterii economice, transmite Reuters.

În SUA, prețul țițeiului nu a crescut semnificativ datorită stocurile crescute de combustibil.

Prețurile petrolului vor fi probabil limitate la 70 de dolari pe baril în 2025, arată un sondaj realizat de Reuters cu experți de pe piață. Ar urma să fie al treilea an consecutiv de ieftinire a țițeiului după ce, în 2024, țițeiul s-a ieftinit cu 3%.

Irina Rimes, de nerecunoscut cu părul blond și fără breton
Articolul anterior
Emma Edwards, o fetiță de 10 ani bolnavă de leucemie, s-a măritat cu marea iubire a copilăriei ei
Articolul următor