Igor Stribițchi revine după o pauză de doi ani! Artistul a lansat o nouă piesă

Cunoscutul interpret de la noi, fostul solist al trupei Akord, Igor Stribițchi, revine după o pauză de doi ani. Arstistul a lansat o nouă piesă – ”Mireasa”.

De ceva vreme, Igor Stribițchi este sabilit peste Prut, acolo unde se descurcă foarte bine în domeniul imobiliar. Totuși, pasiunea pentru muzică rămână aproape sufletului, astfel, artistul moldovean a decis să-și bucure admiratorii cu o nouă producție muzicală.

Vă invităm să ascultați piesa și să lăsați o apreciere.

Despre cum l-a schimbat despărțirea de Akord, fani și Moldova, Igor Stribițchi a vorbit într-un interviu în cadrul emisiunii unica.md ”Uși Deschise” cu Aura.

Talentat de mic, nonconformist, trăind mereu perfecțiunea la cote înalte, dar cu piese scrise de el a căror sensibilitate este greu de egalat, Igor a dezvăluit care au fost piedicile peste care a trebuit să treacă în ultimii 4 ani. Cum l-au întărit și l-au făcut să considere eșecurile egale cu cheia succesului, aflați din interviu.

Vladimir Zelenski, fotografie splendidă alături de soția sa Olena, de Ziua iei tradiţionale ucrainene

Ucraina sărbătorește Ziua Iei Naționale ”Vishivanka” – „Вышиванка”.  În cea de-a treia zi de joi a lunii mai, în Ucraina este sărbătorită Ziua Iei Naționale. Președintele Volodimir Zelenski i-a felicitat pe ucraineni cu această sărbătoare și a transmis un mesaj special, scrie stiripesurse.ro.

„Vizibilă sau invizibilă, ea se află întotdeauna sub pixelul unui apărător, sub uniforma unui salvator, sub haina unui medic, sub jacheta unui inginer de forță, a unui voluntar, a unui profesor sau a oricărei persoane care deține apărarea.

Copiii noștri o cunosc încă din copilărie. Ea reprezintă unitatea tuturor generațiilor de ucraineni de-a lungul secolelor. Modelul său este unic, deoarece este brodat de propriile noastre acțiuni pe o pânză a valorilor noastre.

De-a lungul anilor de rezistență la agresiune, a devenit o uniformă informală pentru toți cei care apără umanitatea, libertatea și dreptul la autoidentitate.

La mulți ani de Ziua Vishivanka Ucrainei, tuturor ucrainenilor și prietenilor Ucrainei!“, este mesajul transmis de președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Ucraina sărbătorește Ziua Iei Naționale ‘Vishivanka’

Istoria Zilei Naționale a Iei – „вышиванка” a început în 2006, când o studentă al Facultății de Istorie, Științe Politice și Relații Internaționale a Universității din Cernăuți, „Iurii Fedkovici”, Lesea Voroniuk, a venit cu o astfel de inițiativă. Cu fiecare an, sărbătoarea a devenit din ce în ce mai populară. Scopul principal al acesteia este de a păstra tradițiile populare originale.

„Вышиванка”este un cod unic, specific ucrainenilor, cu amulete și semne brodate pe ea, iar neamul ucrainean este parte a rădăcinii din care ia naștere Ucraina. O cămașă brodată este considerată un talisman care apără de toate cele rele ce ți se pot întâmpla în viață. „Вышиванка” simbolizează dragostea de familie, credința și memoria neamului, scrie Canal 24.

Victoria’s Secret revene, după o pauză de șase ani, cu populara prezentare de modă

Populara prezentare anuală de modă la Victoria’s Secret, ce include supermodele ce prezintă sutiene încrustate cu bijuterii și aripi de înger, va reveni în acest sezon de toamnă, după o pauză de aproape șase ani.


Retailerul de lenjerie intimă (VSCO.N), deschide o nouă filă, anunțată într-o postare pe Instagram miercuri că va readuce spectacolul pe podium fără a specifica o dată certă și a sugerat câteva modificări ale formatului evenimentului.
Spectacolul, cunoscut pentru scenele extravagante, costumele complicate și sutienele evaluate la milioane de dolari, a văzut unele dintre cele mai mari modele precum Adriana Lima, Naomi Campbell, Bella Hadid care au defilat pe podium, alături de spectacole muzicale ale unor artiști precum Rihanna, Taylor Swift sau Justin Bieber.

Prezentarea de modă Victoria’s Secret din 2024 va oferi exact ceea ce au cerut clienții noștri – glamour, podium, modă, distracție, aripi, divertisment – totul printr-o lentilă puternică și modernă ce reflectă cine suntem astăzi”, a declarat compania pentru Reuters.

În 2019, retailerul, care era o subsidiară a companiei-mamă L Brands, a anulat spectacolul spunând că este „important ca marketingul Victoria’s Secret să evolueze”.  La acea vreme, L Brands se lupta cu o serie de probleme, inclusiv scăderea vânzărilor pentru lenjeria sa scumpă, presiunea investitorilor activiști și criticile tot mai mari aduse unei imagini de marcă învechite și  lenjeriei care nu includea toate tipurile de corpuri.
În 2021, L Brands s-a împărțit în două unități publice – Bath & Body Works (BBWI.N) ce a deschis o nouă filă și Victoria’s Secret. Vânzările la retailerul de lenjerie au continuat să scadă.

După ce a oprit spectacolul, în noiembrie 2019, Victoria’s Secret a dezvăluit anul trecut un documentar numit „Victoria’s Secret World Tour” pe Amazon Prime.

Prima prezentare de modă Victoria’s Secret a avut loc la New York City Plaza Hotel în 1995.

sursa

Expoziție cu gust dedicată gurmanzilor și celor pasionați de gastronomie, la Chișinău. Intrarea este liberă

Un eveniment dedicat gurmanzilor şi celor pasionați de gastronomie are loc la Chişinău. Expoziţia Food & Drinks a adunat zeci de producători din Republica Moldova şi specialişti din domeniul alimentar. Mulţi dintre vizitatorii care au trecut prin pavilioanele centrului de expoziţii au plecat acasă cu portofelele goale, scrie tvrmoldova.md.

NADIA MIHUŢĂ jurnalist TVR MOLDOVA: „Astăzi este prima zi a expoziției. E un fel de rai al gurmanzilor si al celor pasionați de gatit. Aici pot fi găsite de la brânzeturi, mezeluri până la fructe uscate și băuturi fine. pe lângă degustarea produselor, vizitatorii  vor putea participa la  master clasuri de preparare a bucatelor”

.IURIE STRATAN producător: „Noi aici avem un lichior de con extraordinar Noi avem o livadă de cornisoare, 23 de soriuri de corn, livadă industrial Adică un produs sustă la sută natural şi ecologic”.

IULIA CAPSOMON producător: „Producem carne afumată, preparată după o reţetă americană. Într-un cuptor mare, carnea se coace la lemne din pomi fructiferi, se afumă uşor, timp de 12-16 ore. Afumăm carne de porc, de pasăre, de vită, iepure, raţă”.

 PETRU CHIRIAC producător: „Venim cu caşcaval făcut din lapte de vacă. Noi singuri îl facem. Avem classic de trei feluri, cu busuioc, mucegai şi deja cu multe condiment”.

RUSLAN CHIRINCIUC producător: „Am venit la expoziţie cu paste făinoase în stare proaspătă, ravioli cu diferite umpluturi care se găsesc în magazine, dar şi cu umpluturi care se găsesc doar la expoziţie şi o să fie disponibile”.

Vizitatorii nu au ezitat să cumpere bunătăţi de la producătorii locali, nu înaite de a face degustarea.

„Ce aţi reuşit să cumpăraţi astăzi de la expoziţie? Brânză de capră, salam şi şuncă. Eu locuiesc peste drum şi dacă văd că vine aici lumea vin  şi eu pentru că ştiu că este ceva de cumpărat şi se poate de venit. Este foarte bogată expoziţia, foarte multe produse expuse care nu poţi să le găseşti oriunde. Îmi place foarte mult. Aici avem miez de nucă, produs moldovenesc şi lichior din miez de nucă. Aici am luat şi nişte măsline uscate şi mă mai informez ce se porpune pe piaţă”.

La expoziţie participă peste 150 de producători locali şi internaţionali şi va fi deschisă până duminică, 19 mai. Intrarea este liberă.

Dacă vrei să abordezi un stil de viață sănătos, nu o face de capul TĂU! Solicită o consultație gratuită cu un specialist care să te ajute să faci corect pașii. Nu ezita, accesează Centrul Online de Nutriție și Sport al Galinei Tomaș, din orice colț al lumii, pentru a găsi răspuns la orice întrebare și a primi ghidare profesionistă!

Sute de polițiști din Chișinău, Bălți, Cahul și Leova au fost testați la HIV
Articolul anterior
Comisia Europeană va cere miercuri începerea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE
Articolul următor