Video! Membrele trupei Spice Girls s-au reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Membrele trupei Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, la care au participat numeroase celebrităţi, printre care Tom Cruise şi Salma Hayek.

foto: Getty

Trupa din anii 1990, alcătuită din Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Melanie Brown şi Victoria, au dansat pe hitul lor „Stop”, care a fost lansat în 1998.

Soţul Victoriei, fostul fotbalist al naţionalei Angliei, David Beckham, a publicat o înregistrare pe Instagram în care cele cinci interpretează împreună melodia.

Victoria a publicat de asemenea înregistrarea pe conturile ei de social media însoţită de mesajul: „Cea mai frumoasă seară! La mulţi ani mie! Vă iubesc pe toţi atât de mult!”.

Creatoarea de modă, supranumită Posh Spice, s-a reunit cu fostele colege de trupă la petrecerea sa aniversară, care a avut loc în clubul privat Oswald’s, din Mayfair, printre celebrităţile participante numărându-se Cruise şi Hayek, fotografiaţi în faţa barului londonez.

Printre vedetele care au fost văzute sosind sau plecând de la petrecere se numără Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham, Gordon Ramsay, Marc Anthony, care este naşul lui Cruz, unul dintre fiii cuplului Beckham, şi Eva Longoria, care este naşa fiicei lor, Harper.

Înaintea petrecerii, Victoria a scris pe Instagram că se simte „incredibil de norocoasă că a ajuns la acest moment important”, precum şi pentru „dragostea şi sprijinul necondiţionate” pe care i le oferă soţul ei, David.

Pe 17 aprilie, ziua când a împlinit 50 de ani, Victoria a primit mesaje online de la David, de la copiii lor Brooklyn, Cruz şi Romeo, precum şi de la fostele colege de trupă.

„Înaintea acestei aniversări, ar trebui să priveşti înapoi şi să fii mândră de ceea ce ai realizat şi de ceea ce ai construit”, a scris David.

Spice Girls s-au reunit în 2012 cu prilejul ceremoniei de încheiere a Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra şi în 2019 cu prilejul unui turneu mondial la care Victoria nu a participat.

Trupa de fete a debutat cu single-ul „Wannabe” în 1996, iar după doi ani de prezenţă în fruntea clasamentelor, Horner, supranumită Ginger Spice, a părăsit trupa în 1998, invocând „existenţa unor diferenţe între componentele trupei”.

În decembrie 2000, celelalte componente au pornit pe drumuri separate, anunţând o pauză pe o perioadă nedefinită.

sursa

„Femicid” un nou termen în legislația Republicii Moldova! Autoritățile vor lua măsuri drastice

Un nou termen va fi introdus în legislația din Republica Moldova. Iar această inovație va fi adoptată până la sfârșitul sesiunii parlamentare ce se află în plină desfășurare. Termenul este cel de „femicid” și nu se găsește în Dicționarul Limbii Române, scrie evz.ro.

Dar, specialiștii în drepturile omului spun că „femicid” înseamnă ucidere intenționată a femeilor, un fenomen care a devenit îngrijorător în Republica Moldova. Autorităţile îşi propun ca, în baza modificărilor, agresorii femeilor să fie pedepsiţi mult mai dur decât până acum.

Doina Gherman, vicepreședinte al Parlamentului din Basarabia, a anunțat că în legislație vor fi făcute o serie de modificări, care le vor oferi autorităţilor instrumentele necesare pentru a pedepsi mai dur agresorii care acţionează din motive de sexism sau misoginism.

„Cifrele devin tot mai îngrijorătoare, or femeile şi fetele sunt abuzate, violate, bătute, hărţuite în propria casă, este o tragedie naţională. Pe 23 mai, va avea loc şedinţa grupului de lucru în cadrul Comisiei de letalitate a Ministerului Afacerilor Interne. Sperăm că din acea şedinţă vom ieşi cu primul draft al modificărilor legislative pe care vom începe să le dezbatem în Parlament. Vă asigur că până la sfârşitul acestei sesiuni vom avea deja în lectură finală absolut toate modificările aprobate în Parlament”, a spus vicepreședintele Parlamentului de la Chișinău.

Această inițiativă a plecat de la cazul Anei-Maria, tânăra însărcinată, răpită şi ucisă. Care a alertat autorităățile și le-a determinat să facă o serie de schimbări în legislaţie.

„Unul dintre mecanisme este de a avea acces la expertize mult mai rapid, să fie făcute într-un termen mult mai scurt, ca să ne ofere pe urme fierbinţi, să facem toate investigaţiile şi să avem acele probe concludente cu care să putem merge în instanţă”, a precizat și Adrian Feros, ministrul Afacerilor Interne din Moldova, conform TVR Moldova.

Municipiul Iași se va înfrăți cu orașul Călărași din R. Moldova

Victor Ambroci, primarul orașului Călărași din Republica Moldova, a anunțat presa că, în urma unei înțelegeri cu Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, în viitorul proxim, edilii vor încheia un acord de înfrățire dintre cele două localități românești. Decizia este continuitate a evenimentului de bun augur, din 27 martie, când s-a produs oficial înfrățirea municipiului Iași cu Raionul Călărași, în contextul aniversării Unirii Basarabiei cu România, scrie evz.ro.

„Ne propunem, în continuare, să dezvoltăm relațiile cu România. Iașiul este cel mai aproape de noi și ne-am propus cu primarul municipiului să avem o înfrățire. Avem deja avizul Ministerul Justiției și a Primăriei Iași, precum și o decizie a Consiliului Orășenesc Călărași. Urmează ca la o ședință ordinară a municipiului Iași să semnăm Acordul de Înfrățire”, a declarat Victor Ambroci, primarul orașului Călărași, în presa locală.

Când va avea loc evenimentul încă nu s-a decis, cert este că acesta se va desfășura foarte curând, anunță edilul basarabean. Primăriile Iași și Călărași urmeaza să deruleze proiecte investiționale transfrontaliere economice, culturale, destinate tinerilor, precum și în domeniul sportului, „tot ce putem dezvolta pentru ambele comunități”, a relatat Victor Ambroci.

Călărașiul basarabean, în așteptarea investițiilor și dezvoltării

Călărașii de peste Prut s-au mai înfrățit cu alte două orașe din România: municipiul Călărași și Covasna. În acest an, pe 13 iunie, de hramul localității basarabene, care va fi sărbătorit de Duminica Mare, au fost invitați deja reprezentanți ai orașelor înfrățite.

Cultura, istoria şi religia se întrepătrund. Acest oraș basarabean, înconjurat de codrii seculari, care ascund patru mănăstiri istorice românești (Frumoasa, Hârjauca, Hârbovăț și Răciula), în general, raionul Călărași (fost județ), este o mare atracție turistică, cu cele mai apreciate vinuri în crame, unde ar fi fericit să intre orice împărat, cu pensiuni atractive nu doar pentru cetățenii moldoveni, ci chiar pentru mulți europeni.

Tot acolo, putem întâlni faimoși gospodari, păstrători de tradiții românești, care oferă bucate divine, meșteri populari, cunoscuți deja la Paris și Berlin, lăutari care pot „îngenunchea” pe cei mai pretențioși melomani din metropole europene! Tatiana Popa, directoarea Muzeului „Casa Părintească” din localitatea Palanca, raionul Călărași, este una dintre cele mai cunoscute meșterițe populare din zonă, dar și un ghid de excepție.

„Călărași este un meleag turistic fantastic. Oriunde ai trece, te pomenești într-o atmosferă de basm. Meleagurile călărășene, cu viile și livezile sale ca din vis, cu cele patru mănăstiri – Hârjauca, Frumoasa, Răciula și Hârbovăț – reprezintă marea cruce basarabeană. Pe timpuri, cultura vinului ne deosebea ca pe un popor, care nu doar cultiva vița-de-vie și producea vin, dar și cu mare măsură în consumul acestuia”, susține Tatiana Popa, directoarea Muzeului „Casa Părintească” din localitatea Palanca, raionul Călărași, o destinaţie turistică de excepție pentru oaspeţii din ţară şi din străinătate.

Ce se ascunde în spatele deciziei Monicăi Anghel de a pierde în greutate

Monica Anghel a dat dovadă de foate multă ambiția în momentul în care a decis că este timpul să facă o schimbare radicală în ceea ce privește stilul său de viață astfel încât să scape de kilogramele în plus. Cu ambiție și determinare, îndrăgita artistă a reușit să dea jos nu mai puțin de 43 de kilograme și acum arată uimitor. Vedeta a mărturisit motivul pentru care a fost nevoită să facă această schimbare, scrie realitatea.net.

Cântăreața a dezvșluit că a fost impulsionată să facă această transformare din cauza problemelor de sănătate. Mai exact, se pare că aceasta a avut de-a face cu dureri la nivelul coloanei vertebrale, iar un medic i-a recomandat să scape de kilogramele în exces. Acest sfat a fost punctul de cotitură care i-a schimbat complet dieta și modul de viață, relatează Click.ro.

În urma acestui episod, Monica Anghel și-a modificat drastic obiceiurile și acum spune că nu regretă deloc acest lucru.

În plus de asta, în prezent ea se poate lăuda cu titlul de instructor de fitness acreditat. Deși nu intenționează să deschidă o sală de fitness, este convinsă că în acest fel își poate atinge scopurile mai ușor, deoarece acum are cunoștințele necesare pentru a-și structura antrenamentele eficient.

„Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat „Dacă nu slăbești, o să vii la mine în fiecare an\”. Mulțumesc pentru asta (…) Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a mărturisit Monica Anghel la un post TV.

Ea a precizat, totodată, că acum este și instructor de fitness cu acte în regulă și îi place foarte mult să se ocupe de această zonă.

„Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10! Nu, nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect,” a mai povestit vedeta.

Reacția Kremlinului după ce SUA au aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. „Va omorî şi mai mulţi ucraineni”
Articolul anterior
A început „războiul împotriva femeilor”. Țara în care femeile sunt luate pe sus și aruncate în dube
Articolul următor