#mamasita: Maggy  Platon – “Eu nu fac de capul meu asta, este o teorie întreagă!”

O mamă care inspiră, provoacă dezbateri datorită modului în care își educă copii și o femeie super organizată. Toate aceste cuvinte o descriu perfect pe Maggy Platon – eroina acestui episod #mamasita.

Vorbim cu ea despre ultima sarcina, care a fost destul de unică și specială, aflăm cum i-a reușit sistemul de somn independent la fetițe, dar și cum a făcut și la ce trucuri a apelat pentru ca între băiatul cel mare și fete să nu existe gelozie!

Azi la #mamasita cu Olesea Sveclă invitată este mama a 3 copii și femeia Maggy Platon!

#stilunic – Marcela Godina alias (Marcela 93) și Ala Zasmenco:”Cum să combini un costum sportiv cu pantofi?”

Deși sunt două caractere diferite, se înțeleg foarte bine. La acest episod #stilunic am vrut să vedem cât de bine se cunosc aceste două prietene, dându-le sarcina de a se îmbrăca una pe alta.

Marcela Godina alias (Marcela 93) și Ala Zasmenco sunt invitatele Nicoletei Adam la acest episod. O ediție cu mult umor, sfaturi de stil, distracție, dezbateri – multă nebunie!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

VOX POPULI: Produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

Salutare. La ediția de astăzi #voxpopuli vorbim despre produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

#mamasita: Ana Cernicova – “Nimeni nu știe prin ce am trecut atunci!”

În acest episod #mamasita ne-am propus să aflăm de la Ana Cernicova cum este când ai o adolescentă acasă, însă pe parcursul interviului am atins niște teme foarte vulnerabile. Violența în familie, frica femeilor și dependența multor femei de agresorul său – o temă care de multe ori se consideră una tabu.

Aveți parte de un interviu sincer și puternic emoțional, despre cum viața ți se poate schimba spre bine dacă te înveți să ceri ajutor și să te informezi.

Mulțumim Ana pentru deschiderea cu care ai vorbit în acest episod!

Moldovenii, îndemnați să sărbătorească Ziua Europei, pe 9 mai
Articolul anterior
Caz rușinos! O tânără a fost reținută, după ce a furat bani din casa părinților și i-a înlocuit cu bancnote false
Articolul următor