Edward Sanda, dezvăluiri surprinzătoare despre Cleopatra Stratan și căsnicia lor la aproape trei ani

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august 2021.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt căsătoriți de aproape 3 ani. Într-un interviu acordat pentru Wowbiz, artistul a dezvăluit secretele care stau la baza unei relații frumoase și armonioase alături de Cleopatra.

„Dacă nu vine natural, de la fiecare, atunci se cunoaște și încep să apară probleme, certuri, deja observă lumea că ceva nu e bine. Dar, la noi, așa suntem, lucrurile vin natural, firesc, nu punem nicio presiune unul pe celălalt, nu suntem geloși. Suntem noi și cred că asta contează cel mai mult într-o relație. Să fii tu, să înțelegi persoana de lângă tine, să te înțeleagă la fel și să fie o îmbinare frumoasă”, a spus Edward Sanda la WOWnews.

Fiind conștienți că nicio relație nu este lipsită de obstacole, cei doi parteneri au avut de înfruntat diverse provocări în cuplu. În cadrul discuției, aceștia au împărtășit care au fost principalele dificultăți întâlnite pe parcursul relației lor.

„Ce nu o să pot să uit vreodată în viața mea este sentimentul și momentul în care a venit Edi în Chișinău după 5 luni în care am stat la distanță, în pandemie. A fost cred cea mai lungă așteptare pe care am avut-o, aveam impresia că nu se mai termină ziua aia. Nu dorim la nimeni să treacă prin chestia asta. Să nu treacă prin distanța prin care am trecut noi, în sensul în care noi nu știam ce se întâmplă. Am avut o situație…noi eram împreună din februarie și în martie s-a dat lockdown, pur și simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasă la Chișinău, la școală, el era la București. Nimeni nu știa cât o să dureze, ce o să se întâmple mai departe, era o nebuloasă totală. Ba se închideau granițele, ba se deschideau și tot așa. Asta a ținut vreo 5 luni de zile. În iulie abia s-au deschis granițele, s-a mai liniștit treaba cu carantina, cu restricțiile și el putea să vină în țară.”, a spus Cleopatra Stratan pentru sursa citată.

În vara lui 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție. Acum, cei doi se gândesc la a deveni părinți și își doresc o fetiță.

„Când o da Dumnezeu, atunci o să fie. Da, noi ne dorim”, a completat Cleopatra. Soțul artistei își dorește să fie tată de fetiță. „Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. – fetiță). Acum, ce o să iasă. Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: ‘Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!’. Acum sper să mă audă și pe mine.”, a mărturisit Edward, potrivit Libertatea.

Noi detalii în cazul fetiței rătăcite în pădurea de la Strășeni. „Ea a mers în altă parte, spre sud, unde se întindea fâșia de pădure la kilometri”

Ministerul Educației va analiza toate detaliile organizării competiției sportive din pădurea dintre localitățile Căpriana și Ciobanca, în urma căreia s-a pierdut o fetiță de 10 ani. Mai mult, va verifica dacă minora întrunea criteriile pentru participare. Declarațiile au fost oferite de secretarul de stat de la Ministerul Educației Sergiu Gurin pentru Teleradio-Moldova, după o ședință cu organizatorii competiției.

Potrivit acestora, concursul a fost organizat conform regulamentului, iar fetița putea să parcurgă traseul fără dificultăți, dar ar fi mers într-o direcție greșită.

Organizatorii au acționat în conformitate cu regulamentul nemijlocit al competiției. Acum noi am solicitat Federației absolut toate ofertele de concurs, să verificăm actele, să verificăm dacă sportiva era eligibilă pentru competiție, pentru că, aparent, sportiva avea busola și harta traseului. Teoretic, ar fi trebuit să se orienteze, să se întoarcă, pentru că erau puncte de referință. Nici ei nu presupuneau că fata o să se ducă în acea direcție. Pentru că ei au niște instruiri foarte clare, că dacă se pierd persoane întotdeauna să se orienteze cu busola și să meargă spre Vest. Ea a mers în altă parte, spre sud, unde se întindea fâșia de pădure la kilometri”, a comunicat Sergiu Gurin.

Reprezentanții Federației de Orientare Sportivă au mai comunicat la minister că fetița ar fi adormit și i-ar fi fost frică să răspundă la strigătele salvatorilor.

Din spusele Federației, fetița avea o educație bună, părinții au învățat-o că atunci când vede persoane străine să nu vorbească, să nu răspundă și atunci când în întuneric auzea persoane care strigau ea s-a speriat și s-a ascuns de persoane. Deja după ce a fost găsită, ea spunea că vreo trei ore a trecut nemijlocit prin apropiere și pur și simplu se temea să iasă, după aceea a adormit și, într-un bun sfârșit, Slavă Domnului, a fost găsită”, a explicat secretarul de stat.

Secretarul de stat Sergiu Gurin urmează să meargă și la Sângerei, de unde este originară minora, pentru a analiza dacă fetița avea pregătirea necesară și dreptul de a participa la competiție.

În cazul în care vor fi depistate abateri în organizarea competiției, Ministerul Educației ar putea decide sistarea finanțării Federației.

Secretarul general al NATO, în vizită în Ucraina: „Poporul Ucrainei a îndurat atât de multe”

Secretarul general al NATO, Mark Rutte, a efectuat marți, 15 aprilie, o vizită în Ucraina. Acesta a vizitat orașul Odesa, care a fost atacat recent de drone rusești și a purtat o discuție cu președintele Volodimir Zelenski, menționând că va sprijini în continuare poporul ucrainean.

.„Astăzi am vizitat Odesa împreună cu Zelenski. Poporul Ucrainei a îndurat atât de multe – nu în ultimul rând atacul Rusiei de Florii asupra orașului Sumî. Sprijinul NATO este neclintit. Vom continua să ajutăm Ucraina astfel încât să se poată apăra astăzi și să descurajeze viitoarele agresiuni, asigurând o pace dreaptă și durabilă”, a scris Mark Rutte, pe X.com.

În timpul vizitei în Ucraina, Mark Rutte și președintele ucrainean au vizitat un spital în care se recuperează soldații veniți de pe front și răniții din atacul de la Sumî.

Oficialul a menționat că se află în țara vecină pentru că el crede că ucrainenii merită pace, siguranță în casele și țara lor.

„Stabilitatea și previzibilitatea sprijinului pentru Ucraina sunt stimulentele corecte pentru Rusia, stimulente pentru diplomație. Acolo, la Moscova, trebuie să vadă că Ucraina nu va fi lăsată singură în fața războiului.

Sunt recunoscător fiecăruia din lume care înțelege acest lucru și continuă să sprijine Ucraina”, a declarat președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, după întâlnirea cu secretarul general al NATO, Mark Rutte.

De asemenea, Volodimir Zelenski a subliniat că: „Este important să continuăm să lucrăm împreună în cadrul coaliției celor doritori și capabili să garanteze securitatea.

Marea Britanie, Franța și alte țări NATO deja pregătesc activ baza pentru un contingent de securitate în Ucraina. Este esențial să fim toți suficient de rapizi și eficienți în acest proces. De asemenea, misiunea NATO de asistență de securitate și antrenamente pentru Ucraina din Wiesbaden trebuie să funcționeze la capacitate maximă. Eficiența sa reprezintă protecția vieților oamenilor noștri”.

Tot astăzi, Administrația lui Donald Trump a informat aliații din G7 că nu poate semna o declarație care condamnă atacul rusesc asupra Sumelor, deoarece „lucrează la păstrarea unui spațiu pentru negocieri pașnice”, relatează BBC, care citează agenția Bloomberg.

Potrivit sursei citate, Canada, care prezidează în acest an „Grupul celor Șapte”, a informat aliații că fără aprobarea Statelor Unite nu va fi posibilă emiterea unei declarații.

Conform unui proiect aflat în posesia Bloomberg News, declarația G7 ar fi trebuit să menționeze că atacul asupra Sumî este o dovadă că Rusia intenționează să continue războiul.

Donald Trump a numit cu o zi înainte atacul rusesc asupra orașului Sumî „îngrozitor”, dar nu a menționat direct Rusia. El a spus că „au făcut o greșeală”, iar la solicitarea jurnaliștilor de a clarifica la ce se referă, a răspuns: „Întrebați-i pe ei”.

Trump nu a precizat despre cine vorbește, a mai scris AFP.Este prima vizită de un astfel de rang în Ucraina, după atacul rusesc cu rachete balistice asupra orașului Sumî, din Duminica Floriilor, pe 13 aprilie, care a dus la moartea a 34 de oameni și rănirea altor 117.

Secretarul general NATO, Mark Rutte, aflat în tranzit la Chișinău, a avut o întrevedere cu Maia Sandu. Despre ce au discutat

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu secretarul general al NATO, Mark Rutte, aflat în tranzit în țara noastră, după care s-a deplasat în Ucraina, transmite Moldova1

Potrivit Președinției, discuțiile dintre cei doi oficiali s-au axat pe evoluțiile de securitate din regiune, eforturile de restabilire a păcii și cooperarea dintre Republica Moldova și Alianța Nord-Atlantică.

Republica Moldova cooperează cu NATO în cadrul Parteneriatului pentru Pace de peste 30 de ani – o cooperare care respectă statutul constituțional de neutralitate al țării noastre și care contribuie la creșterea siguranței cetățenilor, se precizează într-un comunicat al Președinției.

Totodată, se specifică că sprijinul Alianței a ajutat țara noastră să-și întărească capacitatea de a preveni și răspunde la crize, să-și modernizeze instituțiile din sectorul de securitate și apărare, dar și să protejeze spațiul informațional și cibernetic.

Tot astăzi, 15 aprilie, Mark Rutte a efectuat o vizită și în Ucraina, unde a vizitat orașul Odesa, atacat recent de drone rusești și a purtat o discuție cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Dieta care ajută femeile să trăiască mult mai mult: rezultatele unui studiu făcut timp de 25 de ani
Articolul anterior
Un șef, condamnat pentru că ar fi hărțuit sexual două subalterne
Articolul următor
Close menu