VOX POPULI: Ce își mai amintesc copiii diasporei din Franța despre Republica Moldova

Moldova are copii printre străini! Ce își mai amintesc copiii diasporei noastre din Franța despre Republica Moldova, ce înseamnă pentru ei țara în care s-au născut părinții lor, aflați într-o nouă ediție VOX POPULI realizată în Franța!

#unicLifeHacks: Top 5 articole vestimentare obligatorii pentru copii în această toamnă

Ca părinți, cu toții ne dorim ca copiii noștri să arate cel mai bine și să se simtă confortabil în același timp. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, poate fi copleșitor să alegem hainele potrivite pentru micuții noștri. Dar nu vă faceți griji, noi vă ajutăm!

Iată o listă cu primele 5 articole vestimentare obligatorii pentru copii, care îi vor ajuta să arate elegant și să se simtă confortabil toată ziua.

#stilunic – Clounella cu fetițele (Gabriela și Mihaela):”Mie și lui tata nu ne place cum ea se îmbracă!”

Au făcut echipă superbă în acest episod #stilunic. Clounella cu fetițele EI (Gabriela și Mihaela) au fost invitatele acestui episod. S-au distrat, ne-au povestit ce nume vor să aibă viitorul “frățior” și în ce nu le place cum se îmbracă mama.

#unicLifeHacks: Ce culori și croieli se poartă în sezonul de toamnă 2024

Acest episod este despre haine și anume despre ce se poartă în sezonul de toamnă 2024, atât în rândul femeilor cât și a bărbaților.

La Cetatea Tighina a răsunat muzica clasică, de această dată în versiunea pop simfonic
Articolul anterior
Colecție nouă de la Irina Kovalsky din seria „Mamă+Fiică”: ”Acest brand este o împlinire a unui vis, în care am investit toată inima noastră”
Articolul următor