Un bărbat a trăit cu iubita lui fără să știe că este cu 25 de ani mai bătrână

Yoshitaka, în vârstă de 40 de ani, are o căsnicie fericită de peste 11 ani cu Aki, în vârstă de 65 de ani. Dar, povestea lor este cu adevărat interesantă pentru că bărbatul a aflat de diferența de vârstă dintre ei abia în ziua dinaintea nunții, scrie evz.ro.

Yoshitaka avea doar 29 de ani când a întâlnit iubirea vieții sale. Aki conducea un bar în stil japonez și, după ce au discutat puțin, și-au dat seama că au multe în comun. Amândoi trecuseră prin căsnicii eșuate și își creșteau copiii singuri, iar după ce au vizitat barul lui Aki de câteva ori, Yoshitaka a invitat-o în oraș. Japonezul își dădea seama că era puțin mai în vârstă decât el, dar nu i-a ghicit niciodată vârsta reală și nici ea nu i-a dezvăluit-o, temându-se că asta l-ar fi speriat.

Ea avea 54 de ani la acea vreme, dar i-a spus lui Yoshitaka că are 44, iar el nu a bănuit niciodată nimic. Aki era mereu veselă și pielea ei fină nu-i trăda vârsta, așa că a reușit să păstreze secretul timp de șapte ani, până cu o zi înainte de nunta lor. La începutul anului 2020, chiar când pandemia de COVID-19 se pregătea să facă ravagii în lume, Aki și Yoshitaka au decis să se căsătorească. Dându-și seama că s-ar putea îmbolnăvi, aceasta a realizat că Yoshitaka ar trebui să îi cunoască vârsta reală pentru a nu deruta medicii sau primii respondenți. Așa, Aki a decis să îi spună că este cu 25 de ani mai în vârstă decât el.

Nu știa cum va reacționa el, dar se temea că va fi furios că îl mințise atâta timp.

„Nu mă deranjează deloc vârsta ta reală, nu contează”, i-a spus Yoshitaka viitoarei sale soții. „Ceea ce contează este de ce nu mi-ai spus mai devreme, ca să nu trebuiască să-ți faci griji atâta timp.”

Părerile celor din jur

După căsătorie, cuplul japonez a decis să renunțe la slujbele lor și să călătorească prin Japonia, documentându-și aventurile pe un canal YouTube numit „Un cuplu cu o diferență de vârstă de 25 de ani”. La un moment dat, au înființat un serviciu online de curățare a aerului condiționat pe care l-au promovat prin intermediul rețelelor sociale.

Povestea lui Yoshitaka și Aki a devenit virală pentru prima dată în 2021, când a ținut prima pagină a ziarelor din Japonia și China, dar a reapărut recent după ce a fost prezentată de ziarul japonez Bunshun Online. Femeia în vârstă de 65 de ani a declarat publicației că o parte din motivul pentru care și-a ținut vârsta reală secretă față de Yoshitaka a fost prejudecata societății japoneze față de femeile în vârstă care se întâlnesc sau se căsătoresc cu bărbați mai tineri. „Bărbații mai în vârstă pot arăta cu mândrie cât de tinere și frumoase sunt soțiile lor, dar multe femei care sunt mai în vârstă decât soții lor ezită adesea să își dezvăluie relațiile altora”, a spus Aki.

Serviciile publice în domeniul justiției vor fi îmbunătățite, iar activitatea instanțelor, eficientizată prin dezvoltarea tehnologiilor digitale

Serviciile publice în domeniul justiției vor fi îmbunătățite, iar activitatea instanțelor va fi eficientizată prin dezvoltarea tehnologiilor digitale și a sistemelor informatice. În acest sens, Guvernul a aprobat crearea Agenției pentru Digitalizare în Justiție și Administrare Judecătorească, ca urmare a comasării prin fuzionare a Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești și Agenției Resurse Informaționale Juridice, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Înființarea agenției este esențială pentru digitalizarea proceselor judiciare și avansarea în dezvoltarea conceptului de e-justiție, centrat pe nevoile cetățenilor. În același timp, activitatea agenției se va axa pe îmbunătățirea performanței instanțelor judecătorești și reducerea duratei proceselor.

Astfel, prin implementarea soluțiilor digitale, agenția va facilita accesul la justiție, va reduce birocrația, va crea un mediu mai transparent și eficient și va facilita accesul cetățenilor la informațiile juridice și procedurale.

Fructele moldovenești, apreciate în Orient. Mii de tone de mere autohtone ajung pe mesele locuitorilor din Arabia Saudită

În luna octombrie 2024, Republica Moldova a exportat aproape 4 mii de tone de mere pe piața saudită, consolidându-și astfel prezența în regiunea Golfului, potrivit datelor oficiale. Vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al afacerilor externe, a discutat cu ministrul Comerțului Sauditi, despre extinderea exporturilor moldovenești, vizând produse precum nuci, produse animaliere și cosmetice, scrie agrotv.md.

Întâlnirea de la Raid a marcat semnarea Acordului General de cooperare, care deschide noi perspective pentru investiții și schimburi comerciale bilaterale. Tarek Rahmo, președintele companiei și reprezentant al Asociației Moldova Fruct, a subliniat potențialul sectorului agro-alimentar moldovenesc, indicând cererea crescândă din partea Arabiei Saudite pentru produse moldovenești.

De asemenea, oficialii au discutat crearea unei comisii mixte pentru a facilita dialogul economic și inițiativele de cooperare. Mihai Popșoi a invitat investitorii saudiți să exploreze oportunitățile din parcurile industriale și zonele economice libere din Moldova, vizând o colaborare economică mai amplă între cele două țări.

Veste bună! La punctul de trecere a frontierei Giurgiulești – Galați va fi implementat control coordonat

Traficul la frontiera de stat Giurgiulești – Galați va fi simplificat și fluidizat. Cabinetul de miniștri a aprobat hotărârea pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind controlul coordonat în punctul de trecere a frontierei de stat Giurgiulești – Galați, pe sensul de intrare în România, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Încheierea Acordului va facilita coordonarea controlului traficului de frontieră în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești – Galați. Prin urmare, vor fi simplificate procedurile de control și va fi redus timpul de așteptare. Acest lucru va îmbunătăți fluxul transfrontalier de persoane și mărfuri, va spori securitatea la frontieră și va consolida cooperarea moldo-română.

Totodată, reducerea timpului de așteptare și coordonare a procedurilor de control va facilita efectuarea schimbului comercial între Republica Moldova și România, ceea ce va contribui la creșterea volumului de exporturi și importuri, stimulând astfel economia națională.

Menționăm că, în prezent, este în vigoare un Acord similar în ceea ce privește controlul coordonat în punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni – Albița.

Incendiul ucigaș de la Florești a mai făcut o victimă. Încă un pompier a avut de suferit și va fi adus la un spital din Chișinău
Articolul anterior
Un nou teren de joacă pentru copii a fost amenajat la Valea Morilor
Articolul următor