#usideschise: Alisa și Ion Gîrnu – de la trăit în subsol la propria afacere și 3 copii!

Au avut nevoie de mult curaj, răbdare și muncă pentru a obține ceea ce au acum. Cuplul format din Alisa și Ion Gârnu au ales calea emigrării din pură întâmplare. Iar acum fac și ei parte din diaspora din Franța.

Vă invităm să priviți ultimul episod #usideschise din Franța!

REZISTENȚĂ ȘI CURAJ: ANISOARA ÎNVINGE RECIDIVA!

În 2007, Anisoara Hachi a fost diagnosticată cu cancer mamar, având metastaze osoase. A urmat tratamente chirurgicale și terapii suplimentare în străinătate. Nefericit, în 2019, boala ei a recidivat, manifestându-se mai întâi în plămâni și ulterior în creier. Cu toate acestea, Anisoara nu s-a lăsat învinsă și continuă să lupte, combinând tratamentele medicale cu remedii naturiste pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Ea nu și-a pierdut speranța și își susține corpul prin exerciții fizice regulat și menținând o atitudine pozitivă. În ciuda provocărilor constante, Anisoara rămâne ferm convinsă că poate depăși aceste greutăți cu o determinare neclintită.

#usideschise: Aurel Chirtoacă acasă la Rezina – despre copilărie, îi cunoaștem părinții și satul de pe malul Nistrului!

Interpretul cu o voce superbă, un om tare drag echipei noastre și cel datorită căruia am reușit să vedem un alt raion al țării noastre – Rezina. I-am descoperit locurile unde a copilărit, am stat la discuții cu sătenii lui, am gustat vinul și plăcintele mamei – și i-am aflat istoria.

În acest episod #usideschise prin Moldova vă invităm să descoperiți un loc de poveste de pe malul Nistrului!

#usideschise: Aureliu Batrînac – mituri despre bolile cardiace, legătura dintre emoții și inimă!

Luna septembrie este dedicată sănătății inimii, de aceea, ne-am propus să îi acordăm locul de onoare acestui organ atât de important corpului nostru. Și pentru că cel mai bine despre inimă pot vorbi chirurgii cardiaci, am venit în vizită la medicul Aureliu Batrînac. L-am prins în unica zi, când are câteva ore libere și l-am pus să ne dezmintă cele mai populare mituri legate de bolile cardiace, să ne povestească care este legătura dintre emoții și inimă. Un episod care te va motiva să ai și mai multă grijă de organul care ne ține în viață!

Șoferul care a ucis un copil la Florești, arestat
Articolul anterior
Moldovenii talentaţi sunt aşteptaţi la preselecția „X Factor” care ajunge la Galaţi, România
Articolul următor