#usideschise: Gabriel Nebunu acasă la Cahul – ne-a cântat în cor, ne-a dus să îi cunoaștem părinții și profesorii de la școală!

Îi place să își promoveze mereu locul de unde a pornit. Și chiar datorită acestui episod și-a revăzut casa unde a crescut după ce 6 luni nu a mai fost în Cahul. Ne-a dus la Catedrala unde a cântat în cor, ne-a arătat unde și-a câștigat primii bănuți și ne-a făcut cunoștință cu părinții săi. 

În acest episod #usideschise prin Moldova vă invităm să descoperiți locurile unde a copilărit interpretul Gabriel Nebunu, orașul Cahul!!

*Emisiune creată de unica.md

✅Prezentatoare:  Aura 

✅ Producător: Iulia Arnaut  

✅ Operator, editor: Iurie Iovu 

✅Redactor-șef: Ana Ursu

#stilunic – Doina Chiorescu:”Azi spun tot adevărul despre dicția Nicoletei!”v

Avem un invitat care își știe foarte bine treaba la capitolul dicție azi însă am vrut s vedem cum se descurcă Doina și la capitolul stil. Despre anii din universitate, stilul de acum și cum stau tinerii la capitolul dicție – aflăm în noul episod #stilunic!

REZISTENȚĂ ȘI CURAJ: ANISOARA ÎNVINGE RECIDIVA!

În 2007, Anisoara Hachi a fost diagnosticată cu cancer mamar, având metastaze osoase. A urmat tratamente chirurgicale și terapii suplimentare în străinătate. Nefericit, în 2019, boala ei a recidivat, manifestându-se mai întâi în plămâni și ulterior în creier. Cu toate acestea, Anisoara nu s-a lăsat învinsă și continuă să lupte, combinând tratamentele medicale cu remedii naturiste pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate. Ea nu și-a pierdut speranța și își susține corpul prin exerciții fizice regulat și menținând o atitudine pozitivă. În ciuda provocărilor constante, Anisoara rămâne ferm convinsă că poate depăși aceste greutăți cu o determinare neclintită.

#usideschise: Aurel Chirtoacă acasă la Rezina – despre copilărie, îi cunoaștem părinții și satul de pe malul Nistrului!

Interpretul cu o voce superbă, un om tare drag echipei noastre și cel datorită căruia am reușit să vedem un alt raion al țării noastre – Rezina. I-am descoperit locurile unde a copilărit, am stat la discuții cu sătenii lui, am gustat vinul și plăcintele mamei – și i-am aflat istoria.

În acest episod #usideschise prin Moldova vă invităm să descoperiți un loc de poveste de pe malul Nistrului!

O nouă variantă Covid se răspândește rapid în Europa. Cum se manifestă
Articolul anterior