#unicLifeHacks: Top 5 articole vestimentare obligatorii pentru copii în această toamnă

Ca părinți, cu toții ne dorim ca copiii noștri să arate cel mai bine și să se simtă confortabil în același timp. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, poate fi copleșitor să alegem hainele potrivite pentru micuții noștri. Dar nu vă faceți griji, noi vă ajutăm!

Iată o listă cu primele 5 articole vestimentare obligatorii pentru copii, care îi vor ajuta să arate elegant și să se simtă confortabil toată ziua.

#stilunic – Clounella cu fetițele (Gabriela și Mihaela):”Mie și lui tata nu ne place cum ea se îmbracă!”

Au făcut echipă superbă în acest episod #stilunic. Clounella cu fetițele EI (Gabriela și Mihaela) au fost invitatele acestui episod. S-au distrat, ne-au povestit ce nume vor să aibă viitorul “frățior” și în ce nu le place cum se îmbracă mama.

#unicLifeHacks: Ce culori și croieli se poartă în sezonul de toamnă 2024

Acest episod este despre haine și anume despre ce se poartă în sezonul de toamnă 2024, atât în rândul femeilor cât și a bărbaților.

#mamasita: Vera Nastasiu: “Mama nu poate fi prietenă, așa lucrurile nu pot merge!”

Cu acest invitat am ținut să vorbim multe despre logopedie și cum ne ajutăm copii să vobească frumos și coerent. Avem o ediție #mamasita cu cea care știe să comunice corect cu copii și să obțină rezultate maxime. Mama Vera Nastasiu este invitata noastră de astăzi.

Stop înregistrării candidaților la prezidențiale! Cine sunt candidații înscriși în cursa electorală
Articolul anterior
Moldovenii, îndemnați să facă ordine în comunități, în contextul Zilei mondiale a salubrizării
Articolul următor