META KIDS. Transformăm fiecare elev într-unul efectiv

Te-ai întrebat vreodată, cum ar fi dacă copiii ar absoarbe orice informație mult mai ușor și ar memora lucrurile fără efort? Imaginează-ți cum ar fi dacă învățarea ar deveni o aventură captivantă și plină de descoperiri. 

META KIDS este un curs destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani care transformă orice elev în unul efectiv!

Prin intermediul cursului META KIDS, copilul tău va învăța cum să-și optimizeze abilitățile într-un mod interactiv și super distractiv. De la tehnici inovatoare de învățare, la trucuri de memorie și strategii de gestionare a timpului, totul este gândit să transforme provocările școlare într-o oportunitate de creștere și distracție.

Ce vei găsi în acest curs?

Cursul este structurat în 4 module:

1. Atenția și gândirea logică: Îmbunătățim concentrarea și raționamentul logic cu activități care fac procesul de învățare amuzant și eficient. Copilul tău va învăța cum să rezolve probleme rapid și creativ.

2. Memoria și tehnici de învățare: Aici, învățarea devine un joc! Copiii vor explora life hacks pentru a reține informațiile mai ușor și pentru a-și face temele într-un mod plăcut și captivant.

3. Inteligența emoțională și socială: Prin activități interactive, copiii vor învăța cum să-și exprime emoțiile și să dezvolte relații pozitive, învățând să navigheze cu ușurință în lumea socială.

4. Oratorica și comunicarea: Transformăm vorbitul în public într-o artă accesibilă! Copiii vor învăța să-și organizeze ideile și să se exprime cu încredere, dezvoltând abilități esențiale pentru succesul lor viitor.

Beneficiile acestui curs

Participând la acest curs, copilul tău va:

  • Dezvolta abilități de învățare eficiente
  • Îmbunătăți abilități sociale și emoționale
  • Spori încrederea în sine

Cum să te înscrii?

Înscrie-ți copilul astăzi! O poți face la numărul de telefon +373 79 857 077 sau pe site-ul www.prospera.md

Alte cursuri de la Prospera:


FUN SCIENCEo oportunitate unică de a explora lumea fascinantă a științei și matematicii într-un mod distractiv și captivant.

LEGO WEEKENDo inițiativă educațională inovatoare concepută special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 5 ani, pentru a-și dezvolta creativitatea, abilitățile motorii fine și abilitățile de rezolvare a problemelor într-un mediu distractiv și interactiv.

BUSINESS SCHOOL – educație financiară și antreprenorială pentru copii de la 7 la 18 ani.

PREGĂTIRE PENTRU ȘCOALĂ – curs avansat de pregătire pentru școală pentru copii de la 5 la 6 ani.

PROSPERA KIDS – o grădiniță cu suflet, pentru copii fericiți, de la 3 la 7 ani. 

Pământul va fi lovit de o furtună geomagnetică în următoarele ore

Pământul ar urma să fie lovit de o furtună geomagnetică în jurul orei 19:00 (ora Moldovei), după ce soarele a lansat un val de plasmă și particule de înaltă tehnologie încă de duminică, scrie stirileprotv.ro.

Potrivit oamenilor de știință, o pată solară enormă a erupt spontan, iar erupția a generat un nor masiv de plasmă, cunoscut în termeni științifici sub numele de ejecție de masă coronală (CME). Acest nor de plasmă se îndreaptă în direcția Pământului, au informat experții de la Space Weather Prediction Center.

Viteza de deplasare a plasmei solare este de peste 650.000 de mile pe oră și se așteaptă să ajungă pe Pământ miercuri.

În mod normal, această lovitură nu ar declanșa o furtună geomagnetică. Dar pentru că va ajunge atât de aproape de echinocțiul de toamnă – care a avut loc duminică – NOAA a prognozat o furtună minoră de nivel G1, cea mai slabă și mai comună categorie de furtuni geomagnetice.

Printre efectele acestei furtuni geomgnetice ar fi fluctuațiile rețelelor electrice, care ar putea întâmpina o serie de probleme în următoarele ore, precum și efecte minore asupra operațiunilor sateliților și apariția unor aurore boreale la latintudini mai joase decât în mod normal.

Nu în ultimul rând, furtuna ar putea afecta și viața pe Terra, dar din fericire nu dramatic. Printre efecte se numără și posibilele perturbări ale rutelor păsărilor migratoare, în anumite zone ale Pământului.

Un nou motiv de scandal între Patric Hanganu și fosta iubită: Femeia a aflat că artistul l-a botezat pe ascuns pe fiul lor

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta sa iubită, Svetlana Nichitina, ia amploare. Mai nou, femeia a acuzat artistul că le-a botezat fiul pe ascuns, iar ea a aflat despre eveniment de la oameni străini. „Cum este posibil să fiu prostită și mințită în așa hal. Sunt distrusă ca mamă”, a scris Svetlana într-o postare pe facebook. La rândul său, Hanganu a explicat de ce a recurs la acest gest, scrie UNIMEDIA.

„Cum este posibil eu ca mamă să fiu prostită și mințită în așa hal…. Cummmmm????Cum mai există astfel de oameni păgâni? Nu a contat nici cununia, nici căsătoria, nici botezul propriul copil știind foarte bine cât de mult eu țin la valorile tradiționale, morale, spirituale ale neamului nostru!!!

A luat copilul de la mine de acasă, fără să mă anunțe că veni, sub pretextul că dorește să-l ducă la grădiniță…După a urmat calvarul! Am aflat de la oameni că copilul este dus în satul Sadâc pentru a fi botezat, fără mine și fără certificatul de naștere. Oare legea permite?

Eu sunt distrusă ca mamă pentru că toți cunosc cât sunt de importante pentru mine valorile familie! El mereu îmi zicea că nu crede în botez… Și acum ce a făcut!?, a scris Svetlana Nichita.

La rândul său, Patric Hanganu a explicat de ce a recurs la acest gest.

„Sigur că aș fi vrut să fie prezentă și Svetlana, mama lui, dar din cauza la ceea ce se întâmplă în ultima perioadă, nu s-a primit. I-am zis anterior că trebuie să-l botezăm pe Patric, iar ea mi-a răspuns că se descurcă fără mine, respectiv m-am descurcat și eu fără ea. Pentru mine a fost important cine o să fie nanii lui Patric. Știind ce femei are ea în cercul său, am vrut ca ele să nu fie în preajma băiatului meu”, a spus artistul.

Patric Hanganu și Svetlana Nichitina sunt în proces de judecată, după ce s-au despărțit printr-un scandal de proporții. Cei doi au împreună un fiu.

Recent, presa a mai scris despre o neânțelegere din ei când femeia a decis să-i schimbe numele și prenumele fiului său, care acum se numește Patric Jr.

VIDEO! Un bărbat beat, surprins în timp ce speria copiii, la un teren de joacă din curtea unui bloc din Capitală

Un bărbat în stare de ebrietate, cu o sticlă de alcool în mână și un comportament inadecvat a fost surprins pe un teren de joacă dintr-o curte a unui bloc din capitală, scrie UNIMEDIA.

Din imaginile surprinse de o persoană și făcute publice de New TV, se vede că bărbatul este beat și ține o sticlă cu alcool în mână. Acesta strigă și gesticulează, iar la un moment dat, agresează verbal femeia care i-a făcut observație să plece acasă.

Incidentul s-a produs în cartierul Poșta Veche.

În timp ce unii copii s-au arătat speriați, alții au intrat în discuții cu bărbatul.

Bărbatul nu este la prima abatere, iar poliția spune că nu are o soluție, deoarece acesta suferă de deficiențe mentale.

ATENȚIE! Poliția înregistrează tot mai multe cazuri de colectare ilegală a datelor cu caracter personal. Cum le folosesc escrocii
Articolul anterior
VIDEO! Un bărbat beat, surprins în timp ce speria copiii, la un teren de joacă din curtea unui bloc din Capitală
Articolul următor