Andreea Bostănică, răsfățată de ziua ei! După ce și-a cumpărat un bolid de 300. 000 de euro, la 20 de ani și-a cumpărat casa visurilor

Andreea Bostanica a împlinit ieri 20 de ani, ocazie cu care se relaxează într-o vacanță în Paris. Tânăra a vrut să își sărbătorească ziua de naștere așa cum se cuvine, iar o persoană specială a avut grijă ca acest lucru să se întâmple, iar surprizele au venit încă de la miezul nopții.

A petrecut seara la piscina hotelului, iar atunci când s-a întors în camera sa a avut parte de o surpriză de proporții. Întreaga cameră era invadată de baloane în formă de inimă. Însă, pe terasa apartamentului s-a aflat piesa de rezistență. A fost împodobită cu numeroase lumânări și baloane, iar elementul central a fost grămada de cadouri, scrie cancan.ro.

După ce recent și-a luat un bolid de lux, în valoare de 300 000 euro, influncerița Andreea Bostanica și-a cumpărat un imobil la București, în România. „Sunt atât de fericită că mi-am cumpărat casa visurilor la 20 ani”, a scris artista pe rețelele de socializare, scrie unimedia.md.

Vedeta nu a ezitat să împărtășească imagini cu exteriorul casei sale.

„La mulți ani mie. Sunt atât de fericită că mi-am cumpărat casa visurilor la 20 ani. Cea mai bună zi de naștere”, a afirmat influencerița.

Andreea Bostănică nu va merge la studii nici anul acesta. Potrivit unui filmuleț de pe Tiktok, vedeta sper că prima zi de facultate nu va veni în curând. Este într-o cu relație milionarul Abush, un fost pușcăriaș, în vârstă de 41 ani. Potrivit unui filmuleț pe Tiktok, cei doi sunt împreună din luna iunie, pe când influencerița se întâlnea și cu Abdol, un alt arab bogat. Totodată, se spune că bolidul de lux, deținut de vedetă nu îi aparține, ci este de fapt a lui Abush.

Andreea Bostanica s-au lăudat cu sumele amețitoare pe care le câștigă, susținând că bagă lunar în conturi zeci de mii de euro. Acum, ea a prezentat mașina de lux pe care și-a cumpărat-o la doar 19 ani. Bijuteria pe patru roți este ediție limitată și costă aproape 300.000 de euro.

Femeia de 33 de ani din Bălți, dispărută la finele lunii trecute, a fost găsită

Femeia de 33 de ani, din Bălți, dispărută în noaptea de 28 septembrie, a fost găsită, informează unica.md.

”Femeia a fost găsită și se află în afara oricărui pericol.

Mulțumim tuturor pentru implicare!”, anunță Poliția.

Aceasta plecase de acasă într-o direcție necunoscută, iar rudele au dat-o dispărută.

O polițistă și un vameș, cercetați pentru fals informatic

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), oficiul „Sud” anunță trimiterea în judecată a polițistei de frontieră și inspectorului vamal, care în noiembrie 2021 au legalizat fraudulos intrarea în țară a unui Mercedes înregistrat în Polonia, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Atunci, potrivit datelor false introduse în sistemele de frontieră și vamale din Moldova, la volanul mașinii ar fi fost o femeie din România, care ar fi revenit în Moldova din Ucraina la volanul mașinii înregistrate în Polonia, la doar un minut de la pretinsa ieșire spre Ucraina.

Mai mult decât atât, femeia din Galați, România, care figura în sistemele informaționale că ar fi fost la volanul mașinii, potrivit probelor din dosar în acea perioadă nu se afla în Moldova, ci făcea tratament la domiciliu în România. Totodată, oamenii legii au constatat că permisul de conducere introdus în sistemul informațional conținea alte date decât al ei, iar pașaport de călătorie nici nu deținea.  

Urmare a investigațiilor comune cu Direcția regională Sud a Poliției de Frontieră, procurorii PCCOCS le-au prezentat celor doi învinuirile pentru fals informatic. Potrivit Codului penal, fapta se pedepsește cu amendă de până la 92.500 lei sau cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Acum, urmează să se pronunțe Judecătoria Cahul, timp în care cei doi inculpați beneficiază de prezumția nevinovăției, până la o hotărâre judecătorească finală, potrivit legii. Procurorii PCCOCS continuă investigațiile, pentru deconspirarea complicilor și stabilirea altor eventuale episoade infracționale în dosarul investigat.

Noi scheme de finanțare ilegală a unor partide politice documentate de oamenii legii

Astăzi, 03 octombrie 2024, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura Anticorupție   au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pornită privind finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă și a concurenților electorali – săvârșită în proporții mari, dar și pentru spălarea de bani săvîrșită de un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari (art. 1813, art. 243 Cod penal). În cadrul perchezițiilor realizate  au fost ridicate: înscrisuri de ciornă, telefoane mobile, sume de bani în diferită valută și alte obiecte relevante pentru urmărirea penală, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Conform materialelor, persoanele afiliate organizației criminale conduse de Ilan Șor, au fost instruite să racoleze persoane pentru participarea la scrutinul electoral contra sumelor de bani, urmând să fie anunțați în ajunul alegerilor prin intermediul grupelor din aplicația Telegram privind candidatul ce urmează a fi votat precum și să voteze cu opțiunea ,,Nu” la Referendum.

Grupul criminal organizat este format inclusiv din persoane ce se află pe teritoriul Federației Ruse și dirijează activitate într-o formă ierarhică bine organizată formată din:

-130 lideri teritoriali care dirijează activitatea grupului, acumulează listele cu datele de identitate a persoanelor racolate (activiști și simpatizanți) de către președinții de sector, după care le transmite organizat în Federația Rusă pentru înregistrare și deschiderea conturilor bancare în banca comercială ,,PromsveazyBank”, aceștia fiind remunerați lunar cu suma de 250 000 ruble = 45 000 lei.

​-1927 președinți de  sector care racolează și dirijează activitatea grupului de activiști și simpatizanți din sectorul deservit, acumulează listele cu datele de identitate a persoanelor racolate de către activiști și le transmite liderului teritorial, aceștia fiind remunerați lunar cu suma de 25 600 ruble = 4 600 lei.

​-peste 50 000 activiști care racolează și dirijează activitatea grupului de simpatizanți din sectorul deservit, acumulează listele cu datele de identitate a persoanelor racolate și le transmite președintelui de sector, aceștia fiind remunerați lunar cu suma de 25 600 ruble = 4 600 lei.

​- peste 70 000 simpatizanți aceștia fiind persoanele racolate contra unor sume de bani și instruite să voteze la Referendum cu opțiunea ,,Nu” precum și candidatul care urmează a fi votat. Aceștia fiind remunerați lunar cu suma de 5000 – 10 000 ruble = 900 – 1800 lei.

Organul de urmărire penală va continua să efectueze acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor împrejurărilor cauzei, în vederea adoptării unei hotărâri în condițiile legii, despre care publicul va fi informat.

Femeia de 33 de ani din Bălți, dispărută la finele lunii trecute, a fost găsită
Articolul anterior