#usideschise: Ian Raiburg acasă la Nisporeni – de ce mulți nu cunosc că este băștinaș de aici!

Ian Raiburg – compozitorul cu cele mai multe hituri și interpretul care ajunge la inimile a mii de oameni. Dornic de a-și aminti de locurile unde a copilărit, acesta a acceptat invitația noastră de a merge în orașul natal. Are o istorie impresionantă, iar reușitele obținute pe parcursul vieții sunt wow.

În acest episod #usideschise prin Moldova vă invităm să descoperiți istoria acestui mare interpret dar și să descoperiți o regiune superbă din țărișoara noastră: dealurile BĂLĂNEȘTI!

*Emisiune creată de unica.md

✅Prezentatoare:  Aura 

✅ Producător: Iulia Arnaut  

✅ Director imagine: Iurie Iovu 

✅ Editor: Ciornii Alexandru

✅Redactor-șef: Ana Ursu

#InstantControl: 17 de întrebări în 5 minute, răspunde Luciana Gurduz

Luciana Gurduz, brand ambasadorul IVATHERM de peste 3 ani a fost provocată să treacă un test format din 17 de întrebări. Iar în video poți afla dacă s-a ales cu premiul oferit de partenerul ediției IVATHERM. *Priviți până la final, veți avea parte și voi de o surpriză!

#stilunic – Stela Botez și soțul Ion :”Nu am fost încă niciodată îmbrăcată de soțul meu!”

Fac un cuplu foarte sudat, atât pe scenă cât și acasă – cel puțin așa ne-au spus ei. Noi însă am decis să îi punem la un test și în cadrul emisiunii să vedem dacă chiar este așa. Cum i-a ales soțul Stelei o ținută, de ce Nicoleta a fost îmbrăcată de Stela așa și ce noutăți superbe vă așteaptă la UNIC pe 13 și 14 octombrie -aflați în acest episod!

Vă promitem un episod plin de umor și distracție!

#usideschise: Marcel Ștefăneț acasă la Grinăuți – despre locul de baștină și de ce a lăsat sportul de performanță!

Nu îl prea poți vedea pe Marcel Ștefăneț la interviuri și ne-am bucurat că a spus DA invitației noastre de a face o călătorie către locurile lui de baștină. Azi vom descoperi istoria acestui artist, a dinastiei Ștefăneț și vom face cunoștință cu locurile unde a început totul.

Am stat de vorbă cu consătenii care l-au emoționat pe Marcel, am fost la casa unde a copilărit și am ajuns și în un loc de poveste din raionul Râșcani.

În acest episod #usideschise prin Moldova vă invităm să descoperiți o istorie minunată și locuri frumoase din țărișoara noastră!

*Emisiune creată de unica.md

✅Prezentatoare:  Aura 

✅ Producător: Iulia Arnaut  

✅ Director imagine: Iurie Iovu 

✅ Editor: Ciornii Alexandru

✅Redactor-șef: Ana Ursu

#InstantControl: 17 de întrebări în 5 minute, răspunde Luciana Gurduz
Articolul anterior