Noutăți de la Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă!

972747_636989319678479_1956921526_nInvitați în această săptămână la ”Deșteptarea” de la JurnalTV, cei doi au scos secretele din studio.

Bunăoară, am aflat că au mai înregistrat o piesă în duet numai bună pentru turneele din Europa.

”Doar acasă” le va trezi dorul de baștină moldovenilor plecați la munci peste hotare. Interpreții și-au  dorit să promoveze un mesaj patriotic, dar mai puțin patetic. Și-au pus pe foaie și niște idei de videoclip. E posibil să adune filmulețe de la oameni simpli pe care să le monteze pe această linie melodică.

geta-1 geta-2 geta-3 geta-4 geta-5
geta-6

La emisiune a fost invitat și Laurențiu, fiul lui Aurel, deloc întâmplător. Acești doi bravi bărbați din familia Chirtoacă se declară suflete pereche. Vezi, ce videoclip în doi au filmat în vacanță.

Actorul Emilian Crețu a surprins imagini sublime pe malul unui lac de țară

Imagini răvășitoare surprinse de Emilian Crețu, pe malul unui lac din țară. Actorul a împărtășit internauților imagini duioase cu o lebădă și cei 6 puișori ai săi.

„Uitați-vă, are 6 puișori de lebăduță. Tata se scaldă, iar mama păzește”, a spus actorul.

Intrare liberă la festivalul „Lumea Copilăriei” din Chișinău. Vor evolua Iuliana Beregoi și Cleopatra Stratan

Primăria Municipiului Chișinău invită locuitorii, dar și oaspeții Capitalei la cea de-a II-a ediție a festivalului „Lumea Copilăriei”, desfășurat în perioada 31 mai – 2 iunie, începând cu ora 10:00, în Parcul „Alunelul”, din Chișinău.

„Scopul evenimentului este de a conștientiza importanța drepturilor și bunăstării copiilor în societate. Totodată, este o ocazie de a celebra fericirea și inocența celor mici, oferind părinților, educatorilor și membrilor comunității posibilitatea de a se conecta și de a trăi momente memorabile alături de copii. Primăria Municipiului Chișinău este mândră să fie partener al acestui eveniment, susținând astfel eforturile de promovare a unei copilării fericite și sănătoase. Vă așteptăm cu drag”, se araă în mesajul emis de municipalitate.

În program:

  • Cleopatra Stratan;
  • Iuliana Beregoi;
  • Kamelia Melnik Ciao Patricia;
  • Clounella;
  • Reghina Alexandrina;
  • Elevii școlilor de arte din Chișinău.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Academicianului Gheorghe Paladi i-a fost conferită Diploma de Onoare a Primăriei Chișinău

Primăria Municipiului Chișinău i-a conferit Diploma de Onoare distinsului medic obstetrician-ginecolog, profesor universitar, savant cu renume mondial, Cavaler al Ordinului Republicii, membru de onoare a Academiei Romane, academicianului Gheorghe Paladi, în contextul aniversării recente a venerabilei vârste de 95 de ani.

Distinsul academician Gheorghe Paladi a fondat școala de obstetrică și ginecologie din Moldova și sistemul de asistență medicală mamei și copilului, având numeroși discipoli.

Prin decizia Consiliului Municipal Chișinău din anul 2020, Spitalul Clinic Municipal nr. 1 poarta numele „Gheorghe Paladi”. De asemenea, a fost inaugurat bustul ilustrului academician la spitalul al cărui lider spiritual este.

Totodată, Gheorghe Paladi este propus pentru acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, inițiativă care va fi susținută și promovată pentru decizia Consiliului Municipal.

Foto: Primăria Municipiului Chișinău

Clonele vedetelor de la Hollywood
Articolul anterior
Piperul arde grăsimile!
Articolul următor